Search for content, post, videos

Horoscopul zilei de vineri, 6 martie si pentru weekend

Ziua de vineri, 6 martie, este speciala pentru toti nativii zodiacului avand in vedere ca exista o serie de evenimente ce va vor pune pe jar in weekend.

 

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 6 martie si pentru weekend

Ziua de vineri si intregul weekend sunt minunate pentru nativii din Berbec. mai precis, Berbecii vor incepe de foarte devreme vieri sa petreaca si o vor tine asa pana la finalul weekendului. Ar trebui insa sa fie cumpatati, avand in vedere ca de luni ii asteapta o saptamana destul de grea.

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 6 martie si pentru weekend

Taurii au parte de o zi de vineri destul de dificila la locul de munca, din cauza unor probleme de natura organizatorica. Mai precis, nu reusesc sa se organizeze pe ei insisi pentru a duce la bun sfarsit proiectele in care sunt implicati. Asa ca in weekend vor munci in continuare.

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 6 martie si pentru weekend

Zi de vineri minunata pentru Gemeni, avand in vedere ca se pregatesc pentru un eveniment cat se poate de important pentru ei, care va avea loc in weekend. Iar pregatirile pe care le fac vor duce la un weekend de pomina in compania celor dragi si a persoanei iubite.

RAC – horoscopul zilei de vineri, 6 martie si pentru weekend

Racii rasufla usurati vineri, dupa o saptamana foarte obositoare. Astfel, dupa ce au reusit sa se odihneasca in timpul zilei de vineri, in weekend vor petrece in sanul familiei si se vor linisti sufleteste.

LEU – horoscopul zilei de vineri, 6 martie si pentru weekend

Leii au toate motivele de bucurievineri, avand in vedere ca li se ridica de pe inima o piatra. mai precis, isi dau seama ca au viitorul asigurat si prin prisma unui nou loc stabil de munca, ceea ce-i va face sa fie mult mai linistiti in weekend.

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 6 martie si pentru weekend

Fecioarele pe de alta parte vor avea o zi de vineri destul de tensionata din cauza problemelor financiare pe care le au. Astfel, ar trebui sa incerce sa isi puna pe hartie toate cheltuielile pe care le au de facut de acum incolo, pentru a reusi sa supravietuiasca. Asadar, se prevede un weekend destul de stresant.

BALANTA – horoscopul zilei de vineri, 6 martie si pentru weekend

Balantele au o zi de vineri obositoare la locul de munca din cauza ca superiorii lor pun presiune cu privire la unele proiecte in desfasurare. Insa, spre finalul zilei reusesc sa se detaseze si sa inte cu dreptul in weekend, pe care il au rezervat pentru odihna.

SCORPION – horoscopul zilei de vineri, 6 martie si pentru weekend

Scorpionii insa nu reusesc sub nicio forma sa isi gaseasca echilibrul nici in weekend nici vineri. Nu reusesc sa fie pe aceeasi lungime de unda cu partenerul, ceea ce ii va face sa fie destul de tristi in aceste trei zile.

SAGETATOR – horoscopul zilei de vineri, 6 martie si pentru weekend

Sagetatorii pe de alta parte se bucura de trei zile pline de pasiune si de amor. Asa ca la finalul weekendului vor avea abteriile incarcate pentru saptamana ce urmeaza.

CAPRICORN – horoscopul zilei de vineri, 6 martie si pentru weekend

Capricornii traiesc momente intense vineri, avand in vedere ca au de facut o alegere care-i va afecta foarte puternic pe viitor. Asa ca in urma alegerii pe care o vor face, nativii acestei zodii vor avea fie un weekend plin de bucurie, fie unul apasator, plin de regrete. Ar tebui sa fie foarte atenti vineri.

VARSATOR – horoscopul zilei de vineri, 6 martie si pentru weekend

Varsatorii pe de alta parte vor avea trei zile de voie buna si de petreceri. Incepand de vineri, toti cei dragi si toti prietenii le vor face toate poftele, ceea ce-i va face sa se simta iubiti si apreciati.
PESTI – horoscopul zilei de vineri, 6 martie si pentru weekend

Pestii reusesc in final sa se linisteasca vineri. Isi dau seama ca au nevoie de o pauza avand in vedere ca au avut foarte mult de tras in ultima vreme asa ca intreg weekendul vor incerca sa se odihneasca pentru a se recupera.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *