Search for content, post, videos

Horoscopul zilei de vineri, 4 decembrie si pentru weekend

Zi de vineri si un weekend destul de dificile pentru majoritatea zodiilor. Se prevad in special schimbari pe plan sentimental si financiar.

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 4 decembrie si pentru weekend

Berbecii incearca vineri sa faca in asa fel incat sa isi linisteasca persoana iubita cu privire la o serie de infidelitati ale lor. In weekend lucrurile se vor mai calma, insa vor aparea probleme financiare.

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 4 decembrie si pentru weekend

Zi de vineri destul de grea pentru Tauri, avand in vedere ca se lovesc de o serie de probleme la locul de munca. Nativii acesteizodii au nevoie de ajutor din partea prietenilor pentru a trece peste aceasta perioada si vor obtine acest ajutor in weekend.

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 4 decembrie si pentru weekend

Zi de vineri si un weekend minunate pentru nativii din Gemeni, avand in vedere ca petrec unele dintre cele mai frumoase momente alaturi de persoana iubita. Nativii acestei zodii au parte de o perioada minunata in viata lor.

RAC – horoscopul zilei de vineri, 4 decembrie si pentru weeken

Racii isi dau seama in weekend ca traiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viata lor. Au parte de un castig financiar destul de mare, ceea ce ii face sa se simta minunat, iar pe plan amoros totul merge ca pe roate.

LEU – horoscopul zilei de vineri, 4 decembrie si pentru weekend

Vineri Leii reusesc sa realizeze primul pas intr-un plan destul de maret, ceea ce ii face sa se simta foarte multumiti fata de ei insisi. Nativii acestei zodii au parte de mici probleme cu sanatatea, insa totul se va rezolva in weekend.

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 4 decembrie si pentru weekend

Fecioarele incearca vineri sa se faca remarcate la locul de munca, insa acest lucru este mai greu de facut, decat au crezut. Asa ca vor fi nevoiti sa faca o serie de sacrificii pentru a intra in gratiile sefilor. In weekend se vor odihni.

BALANTA – horoscopul zilei de vineri, 4 decembrie si pentru weekend

Balantele isi dau seama vineri ca ar fi cazul sa faca inasa fel incat sa se impace cu persoana iubita, din cauza ca ultima perioada in care au avut parte de certuri le-a lasat un gust amar. In weekend vor face tot posibilul pentru a rezolva aceste lucruri.

SCORPION – horoscopul zilei de vineri, 4 decembrie si pentru weekend

Scorpionii isi dau seama vineri ca ar fi cazul sa faca o serie de schimbari pe plan profesional. Asa ca tot weekendul nu vor face altceva decat sa vaneze oportunitati pentru o noua cariera.

SAGETATOR – horoscopul zilei de vineri, 4 decembrie si pentru weekend

Sagetatorii isi dau seama vineri ca ar fi cazul sa faca in asa fel incat sa puna mana pe mai multi bani, luna de luna. Asa ca in weekend vor face tot felul de planuri pentru a-si spori veniturile, de acum incolo.

CAPRICORN – horoscopul zilei de vineri, 4 decembrie si pentru weekend

Capricornii au parte de probleme destul de mari in dragoste vineri, ceea ce ii face sa aiba un weekend destul de trist. Nativii acestei zodii se afla intr-o mare cumpanadin punct de vedere financiar.

VARSATOR – horoscopul zilei de vineri, 4 decembrie si pentru weekend

Zi de vineri si un weekend minunate pentru nativii din Varsator! In compania persoanei iubite vor petrece unele dintre cele mai frumoase momente, iar acest lucru ii va face sa se simta minunat in aceste 3 zile.

PESTI – horoscopul zilei de vineri, 4 decembrie si pentru weekend

Pestii incearca vineri sa solutioneze o serie de probleme de natura financiara, insa fara prea mare succes. Nativii acestei zodii isi dau seama ca ar fi cam greu sa incerce sa faca rost si de alte fonduri, avand in vedere ca deja sunt foarte presati de timp. In weekend se vor relaxa si vor cauta solutii pentru problemele lor.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *