Search for content, post, videos

Horoscopul zilei de vineri, 28 martie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Subconstientul, acea parte necunoscuta a gandirii si trairii noastre, devine mai usor de „citit” vineri, pentru nativii mai multor zodii.

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 28 martie

Berbecii ar putea sa se simta nemultumiti de faptul ca trebuie sa gestioneze o problema neplacuta, incomoda pe care o credeau rezolvata demult. Nu pot trece cu vederea anumite lucruri, mai ales atunci cand ele sunt generate de o cineva care a facut abuz de propria-i influenta in defavoarea berbecilor.

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 28 martie

Taurii vor fi dispusi sa ia apararea unui coleg de munca sau a unui partener, insa trebui sa fie cu bagare de seama, caci se prea poate ca obiectivele celui care primeste o astfel de atitudine binevoitoare sa nu fie aceleasi cu cele ale nativilor din taur, ba mai mult, sa aiba ganduri ascunse.

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 28 martie

Gemenilor le va fi dificil sa se ocupe si de nevoile lor personale si de relatiile profesionale de la serviciu, unele obiective proprii fiind contradictorii cu cele ale colectivului. Nativii acestei zodii isi vor constientiza tot mai mult propriile nevoi, propriile aspiratii, iar acest lucru ar putea sa-i faca sa para usor rupti de realitate, usor defazati. Insa carisma specifica gemenilor o sa-i scoata orice fel de incurcatura.

RAC – horoscopul zilei de vineri, 28 martie

Racii risca sa fie prinsi in jocul de putere al unui coleg de serviciu, insa se pot sustrage, pentru a nu se compromite, daca-si urmeaza instinctele. Cel mai indicat este sa-si exprime deschis pozitia fata de anumite situatii si sa nu faca rabat de la propriile principii.

LEU – horoscopul zilei de vineri, 28 martie

Leii ar putea fi intelesi gresit. Desi ceea ce vor spune sau face va avea in spate cele mai bune si oneste intentii, exista persoane in anturajul leilor care vor avea impresia ca aceasta incearca sa acapareze, sa dobandeasca mai multa putere sau o pozitie superioara. Argumentarea cu fermitate, dar si diplomatiei a propriilor pareri este cea mai buna metoda de a preveni o neintelegere.

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 28 martie

Fecioarele vor avea tendinta de a-si reevalua relatiile personale din prisma propriei persoane, a trairilor interioare care, desi au incercat sa le stavileasca, ies tot mai mult la suprafata. Insa atitudinea pe care o vor afisa ar putea nemultumi unele persoane din jur si nu ar fi indicat sa desconsidere sau sa ignore sentimentele celor apropiati.

BALANTA – horoscopul zilei de vineri, 28 martie

Nativii acestei zodii ar trebui sa fie cu bagare de seama in exprimare, caci s-ar putea sa puna gresit problema, chiar si cu cele mai bune intentii, si sa iste involuntar un conflict. Balantele ar trebuie sa se rezume la discutii simple si sa nu se angajeze in polemici pe fondul unei stari de spirit mai sensibile.

SCORPION – horoscopul zilei de vineri, 28 martie

Scorpionii vor avea o atitudine ferma toata ziua, fiind singuri pe propriile cunostinte. Din acest motiv, vineri, scorpionii nu vor accepta niciun fel de compromis. Insa acest lucru ar putea sa le creeze probleme. Indicat ar fi ca scopionii sa inteleaga faptul ca este absolut perfect normal ca doua sau mai multe persoane sa nu aiba aceeasi viziune asupra aceleiasi probleme.

SAGETATOR – horoscopul zilei de vineri, 28 martie

Desi vor avea impresia ca toata ziua le este ocupata cu treburi deja programate, sagetatorii vor avea surpriza placuta de a constata ca o simpla modificare o sa le ofere mai mult timp pentru ei. Si vor tanji dupa timp pentru ei insisi, dorindu-si sa stea singuri si simtind nevoia sa mediteze asupra propriei stari de spirit.

CAPRICORN – horoscopul zilei de vineri, 28 martie

Capricornii ar putea fi considerati prea calculati si chiar insensibili din cauza hotararii cu care-si vor sustine punctul de vedere, chiar si in discutiile cu cei dragi carora le vor, de altfel, tot binele din lume. Fiind o zodie foarte ambitioasa, ar putea sa lezeze sentimentele cuiva drag. Din acest motiv ar trebui sa dea dovada de mai multa diplomatie.

VARSATOR – horoscopul zilei de vineri, 28 martie

Nativii acestei zodii ar putea avea senzatia ca, vineri, totul necesita mai mult timp pentru a fi dus la bun sfarsit, iar un proiect initiat in urma cu ceva vreme pare sa nu aiba o finalitate. Insa varsatorii nu trebuie sa se simta descurajati si sa inceteze sa incerce sa grabeasca lucrurile. Cu cat vor vedea linia de sosire mai departe, cu atat vor fi mai predispusi sa se gandeasca la propria persoana, la nevoile pe care le au si la frustrarile generate de tot ceea ce considera ei ca nu le merge asa cum trebuie.

PESTI – horoscopul zilei de vineri, 28 martie

Starea emotionala a pestilor este fragila vineri, trairile lor, nesiguranta si vulnerabilitatea lor fiind tot mai evidenta. Pe de alta parte, pestii vor incerca din rasputeri sa mascheze toate acestea, dar fara prea mare succes. Nativii acestei zodii se afla intr-un moment de rascruce emotionala in care analizeaza efectiv „incotro se indreapta”.

 

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *