Search for content, post, videos

Horoscopul zilei de vineri, 27 februarie si pentru weekend. Ce rezerva astele fiecarei zodii

Ziua de vineri, 27 februarie, este decisiva pentru toti nativii! Se prevad schimbari mari amoroase si totodata financiare. De aceea weekend-ul va fi special pentru multi dintre nativi.

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 27 februarie si pentru weekend

Ziua de vineri si intreg weekendul sunt speciale pentru nativii din Berbec. Astfel, in urma unei surprize financiare care are loc vineri, Berbecii vor petrece un weekend de pomina plin de petreceri si de voie buna.

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 27 februarie si pentru weekend

Taurii vor avea o zi de vineri cel putin obositoare din cauza ca la locul de munca sunt foarte incarcati! Asa ca isi vor dori doar sa se odihneasca in weekend, insa acest lucru nu va fi posibil. Asa ca pe parcursul weekendului vor munci din greu pentru a rezolva tot si pentru a se elibera.

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 27 februarie si pentru weekend

Zi de vineri cel putin relaxanta pentru Gemeni. Nu au mare lucru de facut, persoana iubita le este alaturi si se simt totoal relaxati. Asa ca in weekend vor petrece alaturi de prieteni si de persoana iubita, fiind foarte energizati.

RAC – horoscopul zilei de vineri, 27 februarie si pentru weekend

Zi de vineri destul de calma pentru Raci si spre seara va veni o veste buna! Se pare ca primesc o suma importanta de bani pe care o vor investi in o afacere de viitor. In weekend vor peterece in sanul familiei.

LEU – horoscopul zilei de vineri, 27 februarie si pentru weekend

Leii au o zi de vineri si un weekend destul de obositoare, insa acest lucru nu-i deranjeaza prea tare. Le place ceea ce fac iar acest lucru se resimte pe plan financiar.

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 27 februarie si pentru weekend

Fecioarele au probleme mari cu persoana iubita vineri! Se pare ca va fi nevoie sa ia o decizie crunta in ceea ce priveste relatia in care se afla, asa ca nu se prevede un weekend mult prea linistit.

BALANTA – horoscopul zilei de vineri, 27 februarie si pentru weekend

Balantele au de suferit din punct de vedere financiar vineri, iar acest lucru le va face sa se simta destul de rau in weekend. Singura solutie pentru a trece peste aceste momente este sa se relaxeze si sa incerce sa ia decizii mai bune pe viitor.

SCORPION – horoscopul zilei de vineri, 27 februarie si pentru weekend

Scorpionii nu reusesc nicicum sa intre pe linia de plutire din punct de vedere financiar. Asa ca vineri vor face un imprumut pe termen lung. Pericolul financiar la care se expun din aceasta cauza ii va face sa aiba un weekend destul de nelinistit.

SAGETATOR – horoscopul zilei de vineri, 27 februarie si pentru weekend

Sagetatorii au o zi de vineri aproape erotica! Persoana pe care au cunoscut-o recent debordeaza de energie sexuala! Asa ca se anunta si un weekend cat se poate de fierbinte.

CAPRICORN – horoscopul zilei de vineri, 27 februarie si pentru weekend

Capricornii se confrunta cu o serie de probleme de sanatate vineri care se vor dovedi a fi destul de grave! Asa ca in weekend nu vor face altceva decat sa stea la pat pentru a se simti mai bine.

VARSATOR – horoscopul zilei de vineri, 27 februarie si pentru weekend

Varsatorii se bucura vineri de un mar succes in ceea ce priveste obtinerea unor acte. In weekend vor avea parte de momente minunate alaturi de persoana iubita si deprieteni.

PESTI – horoscopul zilei de vineri, 27 februarie si pentru weekend

Pestii au in sfarsit o zi deliniste vineri! Iar aceasta stare de bine se va propaga pana in weekend, pe care il vor petrece in compania persoanelor dragi! Atentie la excesele culinare insa!

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *