Search for content, post, videos

Horoscopul zilei de vineri, 21 martie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

O saptamana de munca se termina, pentru multi dintre noi, cu o dorinta acerba de debarasare de problemele zilnice, dar si cu nevoia de a realiza visuri marete. In mintile noastre va fierbe idealismul, pe masura ce Luna patrunde in Sagetator. Totusi, putini vor da curs dorintelor si visurilor lor, pentru intrarea lui Neptun in Pesti are un efect de domolire a impulsurilor, dar si a entuziasmului.

 

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 21 martie

 

Realitatea berbecilor va fi alterata de fanteziile lor, in unele cazuri nativii acestei zodii intampinand dificultati in a face diferenta intre ce este real si ce este imaginar, provenit din spectrul mintii unde dezvolta fel de fel de dorinte si idealuri. Intrarea Lunii in Sagetator va stimula berbecii in a face lucruri marete si le va revigora starea de spirit. Weekendul o sa-i prinda pe nativii acestei zodii intr-o stare de bine, plina de optimism.

 

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 21 martie

 

Taurii se afla in fata unei multitudini de oportunitati, dar le va fi greu sa se decida. Noroc ca au in jurul lor prieteni buni care le vor veni in ajutor cu sfaturi. Taurii ar trebui sa analizeze atent sfaturile primite, chiar daca nu sunt siguri de intentiile prietenilor sau ale colegilor. Oricum ar fi, taurii vor putea extrage niste invataminte de viata de pe urma sfaturilor primite, invataminte care le vor fi de mare ajutor pe viitor.

 

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 21 martie

 

Gemenii nu vor intampina niciun obstacol in activitatea lor de vineri, dar nu le-ar strica sa incetineasca ritmul in tot, de la munca, la viata sociale, caci pe fondul unui ritm mult prea alert risca sa se expuna unor probleme emotionale, atat intrinseci lor, cat si cu relatiile pe care le au. Pe de alta parte, gemenii se vor simti rupti in doua din punct de vedere psihic. Desi nu trebuie sa ia nicio decizie majora tocmai vineri, sufletul le spune gemenilor sa actioneze intr-un fel, in timp ce circumstantele in care se afla le impune o alta conduita.

 

RAC – horoscopul zilei de vineri, 21 martie

 

In pofida ultimelor zile, in care racii au fost destul de agitati, vineri vor reusi sa se linisteasca si chiar sa fie multumiti de ei insisi. Coconul lor de siguranta, de care rareori se dezlipesc, va parea si mai primitor, si mai placut.

 

LEU – horoscopul zilei de vineri, 21 martie

 

Desi vor depune eforturi, vineri, pentru a-si mentine increderea in sine, leii vor deveni tot mai constienti de conflictele emotionale prin care trec si pe care incearca, totusi, sa le ascunda. Nativii din leu ar putea sa-si aminteasca de un eveniment marcant din copilarie sau li s-ar putea impartasi un secret de catre cineva. Oricum ar fi, leii se vor simti mai vulnerabili. Insa nu trebuie sa se dezica de trairile lor, ci sa le infrunte, pentru aceasta este calea catre evolutie personala.

 

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 21 martie

 

Un oarecare grad de frustrare va marca ziua de vineri a fecioare, pentru ca vor avea impresia ca sunt manipulate sau, cel putin, influentate in mod puternic de catre o anumita persoana. Dar nu trebuie sa se dea deoparte, indiferent de situatia intampinata, ci sa apeleze la gandirea lor analitica pentru a-si dea seama de starea de fapt exacta.

 

BALANTA – horoscopul zilei de vineri, 21 martie

 

Sa stie cum sa reactioneze in fata unor situatii mai delicate la serviciu devine un proces tot mai dificil pentru balante. Saptamana de munca a fost solicitanta pentru balante, iar oboseala adunata ii face pe nativii acestei zodii tot mai irascibili. Pentru a nu reactiona intr-un mod prea emotional, balantele trebuie sa se rezuma la faptele situatiei, nu la interpretatirile celor implicati.

 

SCORPION – horoscopul zilei de vineri, 21 martie

 

Intrarea Lunii in Sagetator determina nativii din Scorpion sa considerea o prioritate de top cautarea unui scop superior activitatii lor. Astfel, scorpionii ar putea sa se simta usor defazati, vineri, fiindu-le ocazional greu sa se implice cu adevarat din conversatiile cu ceilalti, cu atat mai mult in acelea pe care le considera superficiale. Scorpionii au parte, practic, de o calatorie spirituala. Ei trebuie sa se inarmeze cu rabdare, pentru ca un astfel de drum necesita timp, iar finalitatea se lasa adesea asteptata.

 

SAGETATOR – horoscopul zilei de vineri, 21 martie

 

Idealisti vor fi si sagetatorii, motiv pentru care ar putea lasa pe plan secund responsabilitatii profesionale. Sagetatorii ar putea sa se descopere pe sine in alta lumina si vor cauta sa se izoleze usor de lume. Insa este mai indicat sa-si dezvaluie trairile persoanelor de incredere, ale caror sfaturi ar putea sa-i ajute sa aleaga o cale mai buna, cel putin din perspectiva abordari de viata.

 

CAPRICORN – horoscopul zilei de vineri, 21 martie

 

Daca celalalte zodii vor fi actiona mai emotional vineri, capricornul o sa incerce sa-si bazeze judecata doar pe informatii concrete. Dar acestea nu-i pot oferi o imagine completa asupra situatiei cu care se confrunta, fiindu-i chiar recomandat capricornului sa-si asculte si instinctele.

 

VARSATOR – horoscopul zilei de vineri, 21 martie

 

Varsatorii s-ar putea confrunta cu o neintelegere legate de bani, dar aceasta va fi lamurita rapid. Pe de alta parte, se prea poate ca nativii acestei zodii sa constate ca o actiunea a lor nu a fost tocmai potrivita situatiei cerute, pentru ca nu aveau toate datele problemei. Din acest motiv, ar putea sa se simta usor depasiti de problema. In acest caz, este indicat sa apeleze la prieteni sau la colegi pentru a gasi mai usor o rezolvare.

 

PESTI – horoscopul zilei de vineri, 21 martie

 

Pestii ar putea avea impresia ca se pierd intr-o ceata densa, in care nu reusesc sa desluseasca realitatea si directia in care trebuie sa se indrepte. Cu toate acestea, cei din jur vor veni cu incurajari, considerandu-i in continuare persoane care stiu foarte bine ce vor. Totusi, pestii vor fi influentati de curenti emotionali care o sa-i traga ba in stanga, ba in dreapta, creandu-le o stare de confuzie. Pentru a iesi la liman, nativii acestei zodii trebuie sa se increada in propriul simt de orientare, atat in spatiu, cat si in viata, in general.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *