Search for content, post, videos

Horoscopul zilei de vineri, 18 septembrie si pentru weekend

Zi de vineri si un weekend destul de agitate pentru toti nativii.

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 18 septembrie si pentru weekend

Berbecii se confrunta vineri cu o serie de probleme de natura financiara, care daca nu sunt rezolvate in timp util i-ar putea afecta foarte mult in viitorul apropiat. Astfel, ar trebui ca pana la finalul zilei sa le rezolve, pentru a avea un weekend linistit.

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 18 septembrie si pentru weekend

Taurii se bucura vineri de toata afectiunea persoanei iubite care gaseste tot felul de noi metode de a-si dovedi dragostea. Asa ca se prevede un weekend cat se poate de romantic pentru nativii din Taur.

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 18 septembrie si pentru weekend

Gemenii au o zi de vineri si un weekend cel putin relaxante. Pe langa faptul ca fac rost de o suma importanta de bani, nativii acestei zodii au si persoana iubita alaturi pentru a le face aceste trei zile si mai frumoase.

RAC – horoscopul zilei de vineri, 18 septembrie si pentru weekend

Racii au o zi de vineri 18 norocoasa, in ciuda credintelor populare care spun ca ar fi incununata de ghinion. Este vorba despre un noroc financiar care ii va face sa se simta minunat pe parcursul intregului weekend.

LEU – horoscopul zilei de vineri, 18 septembrie si pentru weekend

Leii au o zi de vineri destul de obositoare insa avand in vedere ca le place foarte mult ceea ce fac, nu vor lua in seama epuizarea. in weekend vor petrece clipe frumoase alaturi de persoana iubita si se vor bucura de realizarile personale.

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 18 septembrie si pentru weekend

Fecioarele ar trebui sa fie atente vineri ca nu cumva sa calce pe bataturi pe cine nu trebuie! Este vorba despre unele riscuri pe care si le-ar putea lua la locul de munca si care ar putea sa ii puna pe nativii acestei zodii in impas. In weekend vor petrece alaturi de cei dragi.

BALANTA – horoscopul zilei de vineri, 18 septembrie si pentru weekend

Balantele se confrunta atat vineri cat si in weekend cu o serie de probleme de natura romantica. Ar trebui sa decida ce vor de la viata amoroasa pana la urma pentru a nu mai tine pe jar si persoana care le este alaturi.

SCORPION – horoscopul zilei de vineri, 18 septembrie si pentru weekend

Vineri si intregul weekend se dovedesc a fi erotice pentru Scorpioni. Avand in vedere ca au parte de foarte mult timp liber, nativii acestei zodii vor petrece momente fierbinti in compania persoanei iubite.

SAGETATOR – horoscopul zilei de vineri, 18 septembrie si pentru weekend

Sagetatorii se confrunta vineri cu o serie de probleme de natura legala, ceea ce ii va face sa fie destul de stresati si pe perioada intregului weekend. Pana la urma, totul se va rezolva.

CAPRICORN – horoscopul zilei de vineri, 18 septembrie si pentru weekend

Capricornii dau dovada vineri de o intuitie puternica si isi dau seama ca sunt pusi intr-o situatie nefavorabila la locul de munca. Asa ca vor face toto posibilul pentru a isi curata onoarea, lucru ce le va reusi cu brio. In weekend se vor relaxa.

VARSATOR – horoscopul zilei de vineri, 18 septembrie si pentru weekend

In ciuda faptului ca sunt destul de obositi, varsatorii se simt din ce in ce mai impliniti prin prisma schimbarilor de natura profesionala prin care trec. Persoana iubita le este alaturi vineri si pe parcursul intregului weekend.
PESTI – horoscopul zilei de vineri, 18 septembrie si pentru weekend

Pestii reusesc intr-un final sa rezolve vineri problemele finaciare pe care le au de cevva vreme. Asa ca in weekend nu vor face altceva decat sa se odihneasca si sa isi recapete puterile pentru saptamana ce urmeaza.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *