Search for content, post, videos

Horoscopul zilei de miercuri, 17 decembrie. Ce rezeva astrele fiecarei zodii

Sa ne lasam prada dorintelor noastre cele mai intense sau sa le suprimam? La acest „joc” dual vor lua parte nativii mai multor zodii, in incercarea de a-si impaca pornirile intrinseci si pragmatismul pe care trebuie sa-l afiseze in exterior.

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 17 decembrie

Berbecilor nu le este usor sa se mentina cu picioarele pe pamant. Simt o chemare interioara care-i indeamna sa lase deoparte toate activitatile de rutina ale zilei pentru a-si satisface o pura placere sau un moft. Poate fi vorba de o intalnire neprogramata cu persoana iubita, o raita de cumparaturi sau, pur si simplu, un pranz sau o cafea la restaurantul lor preferat. Oricum ar fi, tentatia e mare. Majoritatea nativilor din Berbec care-si vor permite va alege sa dea curc pornirilor personale pe care le au. Atentie insa la reactia superiorilor din mediul profesional!

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 17 decembrie

Taurii sunt efectiv trasi emotional si psihic in mai multe directii, mai ales de persoane dragi. Li se prezinta probleme sau certuri la care n-au participat ei insisi, dar asupra carora trebuie sa-si dea cu parerea. Taurii se afla in imposibilitatea de a crede 100% ceea ce spun prietenii sau colegii care li se adreseaza si se simt prinsi intre ciocan si nicovala. Chiar daca vor incerca sa actioneze „cu manusi”, se prea poate ca imaginea lor sa aiba de suferit pe nedrept.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 17 decembrie

Ziua de azi este mai putin intensa decat de obicei in cazul Gemenilor. Au intr-un final ocazia sa se mai relaxeze, fiind exonerati de unele sarcini de serviciu sau casnice. Asta nu inseamna ca trebuie sa trandaveasca toata ziua. Persoanele apropiate lor, familia, partenerul si prietenii, asteapta de la nativii din Gemeni sa se adune psihic, emotional si fizic, caci ultima perioada i-a adus intr-o stare cel putin neplacuta, din toate punctele de vedere.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 17 decembrie

Intuitia Racilor functioneaza la capacitate maxima, iar acest lucru le este de mare folos! Intr-un final reusesc, cu ajutorul intuitiei, sa desluseasca motivele care au stat in spatele unor dispute grave din trecut. Chiar daca cele constatate nu o sa-i multumeasca, cel putin vor avea satisfactia faptului ca stiu macar adevarul. Este momentul sa confrunte acele persoane care au fost cauza conflictelor!

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 17 decembrie

Leii vor sa afle ce este dincolo de suprafata, ce este ascuns intr-o anume relatie personala pe care o au. Poate fi vorba de un prieten, o ruda sau chiar persoana iubita. Leii cauta in profunzime adevaruri pentru care, in realitate, nu sunt pregatiti sa le digere. Ar putea avea parte de discutii cel putin tensionate spre seara!

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 17 decembrie

Fecioarelor li se deschid noi oportunitati pentru a dezvolta si/sau aprofunda relatii de prietenie in mediul profesional. Mai mult, li s-ar putea ivi si ocazia de a dezvolta o relatie amoroasa la locul de munca. Trebuie sa cantareasca cu mare atentie ce vor face caci exista riscul sa se compromita profesional.

BALANTA – horoscopul zilei de miercuri, 17 decembrie

Balantele sunt peste masura de emotionale astazi. Orice mic fleac este primit cu pasiune, cu nervi, cu mari emotii de catre nativii din Balanta care se manifesta in consecinta. Cei din jurul lor ar putea fi bulversati de reactiile lor, mai cu seama ca-i stiu persoane destul de echilibrate. Pentru a nu se expune niciunui pericol, nativii din Balanta ar trebui sa limiteze contactul cu exteriorul astazi pe cat pot ei de mult.

SCORPION – horoscopul zilei de miercuri, 17 decembrie

Scorpionii isi doresc din tot sufletul o legatura emotionala imposibila. Fie ca li s-au aprins calcaiele dupa cineva total nepotrivit, fie ca doresc sa se apropie prieteneste de cineva care le este peste mana de atins, Scorpionii viseaza la profunzime relationala cu cineva anume. Ca sa nu aiba visele spulberate, Scorpionii n-ar trebui sa se astepte la multe.

SAGETATOR – horoscopul zilei de miercuri, 17 decembrie

Camaraderia profesionala este specifica Sagetatorului, mai putin astazi. Dau dovada de egoism si chiar lipsa de profesionalism la locul de munca, motiv pentru care exista mari riscuri sa fie admonestati si chiar sanctionati. Doar pentru ca li s-a taiat total cheful de munca nu inseamna ca isi permit sa-si pericliteze pozitia la serviciu.

CAPRICORN – horoscopul zilei de miercuri, 17 decembrie

In lumea Capricornului are loc o mutare de forte. Aceasta vizeaza mai cu seama planul personal, cel al relatiilor. Din punct de vedere sentimental, Capricornii se afla intr-o pozitie cum de mult n-au mai fost si simt ca si-au pierdut antrenamentul. Din acest motiv ar putea fi extrem de emotionali astazi.

VARSATOR – horoscopul zilei de miercuri, 17 decembrie

Varsatorii simt ca li se acorda un ragaz astazi dupa o perioada foarte incarcata. Intr-un final au timp pentru ei insisi. Ii cuprinde o stare de optimism si o dorinta acerba de a schimba in bine prezentul spre un viitor mai luminos. Insa nu stiu de unde sa inceapa. Daca-si urmeaza instinctele, vor ajunge la destinatia dorita!

PESTI – horoscopul zilei de miercuri, 17 decembrie

Pestii sunt aproape dependenti de starea lor de visare zilnica si intampina dificultati in a-si echilibra fanteziile cu realitate. Cu atat mai mult astazi, Pestii sunt tentati sa dea frau liber celor mai ascunse dorinte si uita de rutina si de pragmatism. Chiar daca unele persoane ar putea ridica sprancenele la comportamentul Pestilor, este spre binele lor sa-si lase imaginatia libera.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *