Search for content, post, videos

Horoscopul zilei de marti, 3 martie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Ziua de marti este destul de dificila pentru majoritatea nativilor horoscopului din cauza unor situatii neprevazute care s-ar putea sa-i dea peste cap pe multi dintre acestia. Este posibil ca unii nativi sa aiba de suferit atat pe plan financiar cat si pe plan amoros.
BERBEC – horoscopul zilei de marti, 3 martie

Ziua de marti este una decisva pentru Berbeci avand in vedere ca este foarte posibil sa aiba loc o serie de schimbari majore in ceea ce priveste cariera. Mai precis, Berbecii ar putea primi o veste cat se poate de buna cu privire la oportunitatea unui nou loc de munca.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 3 martie

Taurii au parte de o zi de marti destul de aglomerata, mai ales din cauza presiunii constante de la locul de munca. Astfel, se vor trezi depasiti de situatie din cauza lucrurilor pe care le au de facut si vor fi nevoiti sa ceara ajutorul colegilor. Acest lucru nu va da prea bine in ochii superiorilor.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 3 martie

Zi de marti destul de buna pentru Gemeni, avand in vedere ca reusesc sa faca tot cee ce si-au pus in minte. Reusesc insa sa faca abstractie de toate problemele si sa isi canalizeze intreaga energie pozitiva catre persoana iubita pe care simt ca trebuie sa o protejeze.

RAC – horoscopul zilei de marti, 3 martie

Racii au o zi de marti destul de obositoare din cauza unor drumuri pe care trebuie sa le faca inca de la primele ore ale diminetii. Aceste drumuri insa le sunt benefice si ii vor face sa aiba un viitor din ce in ce mai bun si mai fructuos.

LEU – horoscopul zilei de marti, 3 martie

Leii se simt destul de obositi marti insa isi dau seama ca nu au de ce sa se planga, avand in vedere ca munca pe care au depus-o este rasplatita pe masura. Astfel, vor face tot posibilul sa se odihneasca pentru a avea forte noi pentru o noua zi.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 3 martie

Fecioarele au parte de o serie de surprize destul de neplacute marti din cauza ca au probleme in amor. Mai precis ajung sa isi dea seama ca persoana alaturi de care stau nu este tocmai ceea ce si-ar dori pentru o relatie de durata. Asa ca este posibi sa ia decizii destul de negative in ceea ce priveste relatia pe care o au.

BALANTA – horoscopul zilei de marti, 3 martie

Balantele se confrunta cu o serie de probleme financiare marti din cauza ca au cheltuit peste masura in ultimele zile. Aceste probleme ii vor face sa isi revizuiasca comportamentul in ceea ce priveste cheltuielile nejustificate.

SCORPION – horoscopul zilei de marti, 3 martie

Scoprionii au pe de alta parte o zi de mari minunata mai ales datorita felului in care persoana iubita se comporta cu ei. Ziua de marti este una dintre cele mai bune din punct de vedere amoros pentru Scorpioni din aceasta luna.

SAGETATOR – horoscopul zilei de marti, 3 martie

Sagetatorii se vor trezi in mijlocul unei situatii destul de neplacute din cauza unor vorbe pe care le-au aruncat in urma cu ceva vreme. Mai mult decat atat, vor fi nevoiti sa isi justifice spusele si sa faca in asa fel incat sa fie iertati de catre cei pe care i-au ranit.

CAPRICORN – horoscopul zilei de marti, 3 martie

Capricornii au parte de castiguri materiale sulpimentare marti care pica la marele fix, avand in vedere ca se afla intr-un impas destul de mare din punct de vedere financiar. Asa ca la finalul zilei vor respira usurati dupa ce isi vor fi platit toate datoriile si vor fi reusit sa scape de o mare presiune.

VARSATOR – horoscopul zilei de marti, 3 martie

Ziua de marti este una destul de buna pentru Varsatori. Persoana iubita le este alaturi in ceea ce incearca sa intreprinda din toate punctele de vedere. Astfel, chiar daca au multe drumuri de facut pentru a rezolva o serie de situatii ce imlica acte, la finalul zilei se vor simti cat se poate de multumiti de ceea ce au realizat.

PESTI – horoscopul zilei de marti, 3 martie

Pestii au o zi de marti destul de grea din cauza unor probleme de sanatate ale unui membru al familiei. Aceste porbleme insa isi vor gasi rezolvare cat se poate de repede si nativii acestei zodii vor reusi spre seara sa se linisteasca.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *