Search for content, post, videos

Horoscopul zilei de luni, 3 august

horoscop luni

Saptamana incepe destul de abrupt pentru toti nativi zodiacului. Schimbari si discutii contradictorii la locul de munca si in viata amoroasa pot fi decisive pentru viitorul imediat apropiat.

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 3 august

Zi de luni destul de grea pentru nativii din Berbec, avand in vedere ca simt presiuni mari din partea superiorilor lor lalocul de munca. Ar trebui sa gaseasca o solutie pentru problemele pe care acestia le ridica, pentru a putea fi apreciati.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 3 august

Taurii isi dau seama luni ca s-au cam plictisit de persoana iubita. Vor avea o decizie grea de luat cu privire la acea persoana si vor trebui sa hotarasca daca dezvaluie aceste sentimente sau mai au rabdare cu ei insisi pentru a-si da seama daca este doar o faza prin care trec sau chiar doresc pe altcineva.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 3 august

Zi de luni minunata pentru Gemeni, avand in vedere ca primesc vesti foarte bune in ceea ce priveste cariera lor. Sunt sanse extrem de mari sa schimbe locul de munca si sa faca un important pas in careira lor.

RAC – horoscopul zilei de luni, 3 august

Racii reusesc luni sa scape de o serie de datorii pe care le au de ceva vreme, pe care nu au avut cum sa le achite pana acum. Acest lucru ii face sa nu mai traiasca sub presiune, avand in vedere ca datorau bani unor persoane destul de apropiate.

LEU – horoscopul zilei de luni, 3 august

Zi minunata de luni pentru Lei care primesc vesti foarte bune de la locul de munca. Nativii acestei zodii sunt laudati pentru performanta lor si chiar primesc un bonus pentru efortul depus. Banii primiti pica la marele fix, avand in vedere ca au nevoie sa faca o investitie pe termen lung.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 3 august

Fecioarele pe de alta parte, se confrunta cu o situatie destul de grea din punct de vedere financiar. Mai precis, apar o serie de cheltuieli neasteptate dar care nu suporta intarziere, ceea ce-i va da peste cap pe nativii acestei zodii, in ceea ce priveste planurile de vacanta pe care si le facusera.

BALANTA – horoscopul zilei de luni, 3 august

Balantele afla luni o serie de vesti importante de la una dintre persoanele la care tin cel mai mult. Aceste vesti vor pica minunat si le vor lumina ziua care, la locul de munca, este destul de tensionata.

SCORPION – horoscopul zilei de luni, 3 august

Scorpionii au parte luni de o surpriza minunata din partea persoanei iubite. Aceasta gaseste de cuviinta ca este cazul sa isi exprime sentimentele si sa demonstreze cat de indragostita este, de fapt.

SAGETATOR – horoscopul zilei de luni, 3 august

Sagetatorii intra luni in mijlocul unor discutii contradictorii cu superiorii lor, pe care, din fericire, le vor castiga. Argumentele pe care le prezinta sunt mult prea puternice pentru a fi ignorate, ceea ce-i face pe nativii acestei zodii sa fie foarte mandri de ei insisi.

CAPRICORN – horoscopul zilei de luni, 3 august

Capricornii se lovesc luni de o serie de probleme destul de mari in dragoste. Afla o serie de vesti neasteptate despre persoana iubita, care-i cam dau peste cap. Spre seara insi vor confrunta jumatatea cu privire la ceea ce au aflat iar deznodamantul ar putea fi unul neplacut.

VARSATOR – horoscopul zilei de luni, 3 august

Zi minunata de luni pentru Varsaotri, care se bucura nu numai de toata atentia personei iubite, dar au parte si de o surpriza minunata din partea colegilor de la locul de munca. Nativii acestei zodii trec prin una dintre cele mai bune perioade ale acestui an, care se va prelungi pe o perioada foarte lunga de timp.

PESTI – horoscopul zilei de luni, 3 august

Pestii isi dau seama luni ca ar fi cazul sa faca o serie de investitii mai putin normale pentru a avea de castigat mult in viitor. Asa ca isi vor da seama ca este nevoie sa riste pentru a-si asigura viitorul, din punct de vedere financiar.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *