Search for content, post, videos

Horoscopul zilei de luni, 23 februarie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Desi avem cele mai bune intentii, fiind manati de compasiune, un spirit practic ne determina sa actionam in moduri care ar putea rani unele persoane dragi, fata de care putem ajunge sa ne cerem iertare. O dinamica destul de complicata guverneaza relatiile personale si profesionale astazi.

 

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 23 februarie

 

Berbecii sunt concentrati pe telurile profesionale pe care le au, fiind ingrijorati insa de unele greseli comise in trecut. Problema lor nu consta in greselile din trecut, multe dintre ele fiind rectificate, ci in faptul ca manifesta o rezistenta la schimbare care le ingreuneaza activitatea. Doar daca-si deschid orizonturile vor putea progresa fara impedimente!

 

TAUR – horoscopul zilei de luni, 23 februarie

 

Taurii au impresia ca au gasit intr-un final calea de mijloc, acel compromis absolut necesar pentru a-si indeplini treburile practice si a-si putea manifesta si latura creativa. Nativii din Taur simt ca dorintele, visurile lor par a contine mesaje sau indicatii pentru un viitor mai bun, dar le este teama sa le urmeze, sa le puna in practica. Este momentul ideal sa se lasa putin dusi de val, putandu-se increde in propriile instincte!

 

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 23 februarie

 

Gemenii resimt tensiuni puternice intre aspiratiile lor profesionale si asteptarile si cerintele celor din jurul lor, mai ales in ceea ce priveste relatia cu superiorii. Incearca sa impace si capra, si varza, dar descopera rapid ca nu merita sa depuna eforturi pentru satisfacerea superiorilor care, pana in prezent, nu s-au tinut de cuvant in ceea ce priveste promisiunile facute. Concentrarea pe propriile nevoie este ceea ce au nevoie nativii din Gemeni!

 

RAC – horoscopul zilei de luni, 23 februarie

 

Suprasolicitati profesional astazi, Racii ar putea sa neglijeze unele aspecte din viata personala. Din aceasta sfera pot aparea tensiuni si chiar certuri cu cineva foarte drag care nu este cu nimic vinovat de situatie. Lasarea deoparte a acelor treburi care nu preseaza in prezent ar fi indicata in cazul Racilor care, astfel, ar putea sa se bucure de prezenta unei persoane foarte apropiate si dragi.

 

LEU – horoscopul zilei de luni, 23 februarie

 

Bucuria care a cuprins nativii din Leu in ultima perioada se estompeaza pe masura ca pragmatismul si un exacerbat simt al realitatii se fac tot mai simtite. Leii incep sa simta o povara tot mai grea pe umeri in ceea ce priveste traiul lor si al celor dragi. Nativii din Leu trebuie sa inteleaga ca panica si grijile exagerate nu vor rezolva nicio problema pe care o au, ba dimpotriva, o sa le umbreasca toate starile bune si risca chiar sa le deterioreze unele relatii personale.

 

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 23 februarie

 

Fecioarele continua sa descopere tot felul de mesaje ascunse in discutii conventionale, reusind sa inteleaga printre randuri dinamica unor relatii foarte complicate. In loc sa se incarce cu atatea informatii, mai bine le iau ca atare si incearca sa se folosesca de ceea ce ii poate ajuta in relatiile cu persoanele care chiar conteaza cu adevarat in vietile lor.

 

BALANTA – horoscopul zilei de luni, 23 februarie

 

Balantele au un program foarte incarcat. Promisiuni facute anterior, angajamente de tot felul ii tine departe de orice actiune care ii vizeaza strict pe nativii din Balanta. Incep sa se simta usor sufocati si iritati. Ar putea sa se detensioneze daca se destainuie, daca-si expun unei persoane de incredere, un prieten sau un coleg de munca, situatia in care se afla si daca adopta o atitudine pozitiva, constructiva in ceea ce priveste viitorul lor apropiat.

 

SCORPION – horoscopul zilei de luni, 23 februarie

 

Starea de bine, de confort dispare inca de la primele ore ale diminetii in cazul Scorpionilor, care ar putea sa se confrunte cu o respingere fie din partea unui coleg apropiat de serviciu, a unui prieten sau chiar din partea persoanei iubite. Nativii din Scorpion vor fi puternic tulburati de acest fapt. In loc sa arunce vina pe celalalt, ar fi totusi bine sa se priveasca pe sine, sa-si analizeze comportamentul si sa incerce sa-si remedieze unele greseli recente.

 

SAGETATOR – horoscopul zilei de luni, 23 februarie

 

Sagetatorii sunt puternic emotivi astazi si se simt deranjati pana la frustrare de unele chestiuni pe care, in mod normal, nici nu le-ar baga de seama. In loc sa se umple de nervi, mai bine se distanteaza emotional si chiar fizic, daca pot, de acele situatii si persoane care ar putea sa le strice starea de spirit. Au nevoie de detasare pentru restabilirea echilibruui lor interior!

 

CAPRICORN – horoscopul zilei de luni, 23 februarie

 

O figura autoritara din preajma nativului din Capricorn ar putea sa le darame spiritul creativ astazi prin critici foarte dure. Indiferent ce si cat au gresit, Capricornii isi dau seama ca nu merita sa fie astfel tratati, dar se simt legati de maini, fiindu-le teama sa actioneze in vreun fel ofensiv pentru a nu-si pune in pericol situatia de fapt.

 

VARSATOR – horoscopul zilei de luni, 23 februarie

 

Varsatorii resimt presiune din partea prietenilor sau a colegilor astazi, mai ales daca se cere mai mult de la ei decat sunt dispusi sa dea. Varsatorii sunt perfect constienti ca au investit mai mult intr-o relatie (personala sau profesionala) decat au primit inapoi si intentioneaza sa inceteze cu atitudinea lor binevoitoare. Insa cu cat se gandesc mai mult la pretentiile pe care le au altii de la ei, cu atat o sa se enerveze mai tare. Ca sa treaca mai usor de ziua de azi trebui sa inteleaga cercul vicios in care se afla, sa se concentreze pe sine si sa ignore factorii iritanti externi.

 

PESTI – horoscopul zilei de luni, 23 februarie

 

Chiar daca au responsabilitati majore in mediul profesional, Pestii se simt impliniti pentru ca vad cum actiunile lor au efectele scontate, vad cum progreseaza atat un proiect important, cat si ei la nivel profesional. Totusi, ar trebui sa mai delege anumite sarcini pentru ca, oricat de muncitori ar fi, Pestii nu au cum sa le faca absolut pe toate!

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *