Search for content, post, videos

Horoscopul zilei de luni, 21 decembrie

horoscop luni

Zi de luni destul de agitata pentru majoritatea nativilor zodiacului. Se intampla evenimente care dau peste cap planurile tuturor. 

 

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 21 decembrie

Zi de luni destul de gitata pentru nativii din Berbec, din cauza ca li se dau peste cap o serie de planuri cu privire la o investitie urgenta. Ar trebui sa se calmeze si sa incerce sa gaseasca solutiile necesare pentru a merge inainte.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 21 decembrie

Taurii incep saptamana intr-un mod agitat, dupa ce primesc o serie de vesti mai putin placute din partea unui prieten apropiat. Nativii acestei zodii se vor gasi nevoiti sa faca in asa fel incat sa aduca alinare acelei persoane.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 21 decembrie

Zi de luni minunata pentru nativii din Gemeni, dupa ce afla o serie de vesti incredibil de bune, cu privire la debutul la un nou loc de munca. Desi isi pierdusera speranta, se pare ca totul le merge asa cum si-au dorit in privinta carierei.

RAC – horoscopul zilei de luni, 21 decembrie

Racii au o zi de luni usoara, in care se relaxeaza. Au parte de compania placuta a membrilor familiei iar acest lucru ii face sa se simta cat se poate de iubiti. Pe seara primesc vesti bune cu privire la un castig financiar.

LEU – horoscopul zilei de luni, 21 decembrie

Zi de luni minunata si pentru Lei, care au parte de surprize frumoase de la persoana iubita. Aceasta din urma gaseste cele mai frumoase moduri de a-si face simtita prezenta calda.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 21 decembrie

Fecioarele se confrunta luni cu o persoana care incearca sa le puna bete in roate la locul de munca. Acest lucru ii face pe nativii acestei zodii sa fie cat se poate de inversunati impotriva acelei persoane si sa ia masurile necesare pentru a scapa de ea.

BALANTA – horoscopul zilei de luni, 21

Balantele se confrunta luni cu probleme in dragoste, din cauza ca nu au stiut sa gestioneze o situatie snesibila, in momentul in care a aparut. Asa ca luni vor fi pusi in fata unei probleme destul de greu de rezolvat.

SCORPION – horoscopul zilei de luni, 21 decembrie

Scorpionii fac in asa fel incat sa nu aiba deloc probleme luni. Mai precis, reusesc sa se izoleze de toata lumea la locul de munca, ceea ce ii face sa se simta aproape protejati de rautatea celor din jur.

SAGETATOR – horoscopul zilei de luni, 21 decembrie

Sagetatorii incearca luni sa faca in asa fel incat sa imbuneze persoana iubita, dupa ce au calcat stramb in zilele trecute. Din fericire, explicatiile pe care le dau sunt crezute si nativii acestei zodii vor scapa basma curata.

CAPRICORN – horoscopul zilei de luni, 21 decembrie

Capricornii nu inteleg de ce sunt trasi la rapsundere la locul de munca pentru o serie de lucruri care nu depind de ei. In urma unei discutii cu superiorii, vor intelege unde au gresit si totul se va rezolva.

VARSATOR – horoscopul zilei de luni, 21 decembrie

Varsatorii au parte de unele dintre cele mai bune vesti luni, cu privire la starea lor financiara si la viitorul lor. Nativii acestei zodii reusesc sa evolueze incredibil de mult in perioada ce urmeaza.

PESTI – horoscopul zilei de luni, 21 decembrie

Pestii au aprte de o surpriza placuta luni, dupa ce afla o serie de vesti interesante de la un apropiat membru al familiei. Nativii acestei zodii scapa de o serie de probleme medicale care i-au cam ingenunchiat in ultima vreme.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *