Search for content, post, videos

Horoscopul zilei de luni, 2 martie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Zilele de odihna au luat sfarsit, iar nativii mai multor zodii nu se vor mai putea ascunde in spatele propriilor granite de protectie. Apar tot mai des situatiile in care se vad nevoiti sa se angajeze in confruntari directe.

 

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 2 martie

Berbecii se simt inspirati de propria lor creativitate, fiind cuprinsi si de un sentiment de optimism cand observa ca proiectele, planurile lor se desfasoara dupa cum si-ar dori. Berbecii ar putea avea, insa, de suferit din cauza sanatatii. O perioada prea lunga au neglijat anumite simptome. O vizita la medic ar putea sa-i scape de neplaceri viitoare si de intarzieri de program.

 

TAUR – horoscopul zilei de luni, 2 martie

Taurii sunt constienti ca nu exista niciun drum lejer spre succes. Totusi, ar putea sa-si sincronizeze intr-un fel minte si sufletul, caci cerintele acestora sunt fundamental opuse in cazul lor. Taurii trebuie sa gaseasca o cale de mijloc in drumul pe care-l au de parcurs.

 

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 2 martie

Gemenii isi tin pentru ei anumite pareri, anumite idei care ar putea sa genereze dificultati daca le scot la iveala. Pe de alta parte, se poate sa fie nevoie de un risc asumat tocmai in a da cartile pe fata pentru a simplifica unele situatii incomode fie din viata personala, fie pe plan profesional.

 

RAC – horoscopul zilei de luni, 2 martie

Racilor, de regula, nu le este usor sa se increada in oameni, insa de data asta sunt dispusi sa faca un efort. Totusi, se straduiesc sa nu-si puna in pericol stabilitatea dobandita prin mare efort de mana acum si incearca, pe cat posibil, sa se menajeze emotional.

 

LEU – horoscopul zilei de luni, 2 martie

Leii sunt foarte receptivi azi la ce se intampla in jurul lor si simt cu o mai mare intensitate totul. Practic, exteriorul se transpune in stari puternice interioare in cazul Leilor, fapt care-i descumpaneste pe moment. In loc sa ramana intr-o stare de usoara panica, mai bine accepta trairile pe care le au si incearca sa invete din ele mai multe despre sine.

 

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 2 martie

Fecioarele descopera in ele un „boost” de energie cum rar au mai simtit, fapt care le impulsioneze sa realizeze o multime de lucruri atat pe plan profesional, cat si personal. Sunt foarte eficiente astazi, motiv pentru care Fecioarele isi vor termina repede astazi treburile.

 

BALANTA – horoscopul zilei de luni, 2 martie

Nesigurantele Balantelor sunt tot mai pregnante si le impiedica azi sa actioneze cu fermitate intr-o situatie in care chiar ar trebui sa fie cat mai ferme. Pentru a iesi din starea de puternica nesiguranta, Balantele ar trebui sa se concentreze pe reusitele certe pe care le-au obtinut pana in prezent.

 

SCORPION – horoscopul zilei de luni, 2 martie

Pare ca toata lumea depinde astazi de nativii din Scorpion, fapt care ii face sa inceapa saptamana cu o stare puternica de epuizare psihica. Desi sunt bine intentionati, Scorpionii nu au atatea „maini de ajutor” de oferit pe cat se cere de la ei.

 

SAGETATOR – horoscopul zilei de luni, 2 martie

Planurile mult anticipate incep sa fie puse in practica. Poate fi vorba de in intalnire importanta, de o schimbare majora in mediul profesional sau poate chiar de o calatorie. Oricum ar fi, Sagetatorii sunt entuziasmati astazi caci se vad in fara unei „calatorii” frumoase si dorite demult.

 

CAPRICORN – horoscopul zilei de luni, 2 martie

Capricornii sunt foarte creativi astazi, dar nu reusesc sa-si gaseasca pacea interioara. De altfel, o cauta de ceva vreme buna. Spre norocul lor, chiar si tulburati asa cum sunt de multa vreme, Capricornii gasesc in ei insisi rezervele necesare pentru a duce la bun sfarsit proiecte complicate.

 

VARSATOR – horoscopul zilei de luni, 2 martie

Evaluarea dinamicii relationale le cere mai multa energie Varsatorilor decat sunt ei in stare sa ofere azi. Desi au asteptari mari, nu reusesc sa obtina rezultatele dorite. In mod paradoxal, cu cat stiu mai multe, cu atat sunt mai putin siguri ca isi doresc cu adevarat un anumit lucru important de viitor. Varsatorii ar trebui sa iasa din coconul rational in care s-au bagat si sa-si asculte sentimentele, mai cu seama pe cele care ii incomodeaza.

 

PESTI – horoscopul zilei de luni, 2 martie

Pestilor le este dificil sa faca distinctia intre nevoile lor reale si cele pur subiective, intre necesitati si mofturi. Daca nu asculta de sfaturile unei persoane foarte apropiate si de incredere, ar putea sa dea gres prin a se angajaza in activitati si cheltuieli total inutile.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *