Search for content, post, videos

Horoscopul zilei de luni, 16 februarie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

horoscop luni

Ziua de luni este speciala pentru majoritatea nativilor zodiacului, avand in vedere ca au loc o serie de evenimente cruciale care ar putea sa le schimbe cursul vietii multora dintre ei.
BERBEC – horoscopul zilei de luni, 16 februarie

Ziua de luni, 16 februarie, este cu adevarat speciala pentry Berbeci avand in vedere ca persoana iubita le pregateste una dintre cele mai mari surprize ale acestei saptamni. Asa ca vor uita de absolut toate problemele si se vor bucura de surprizele oferite de ziua de luni.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 16 februarie

Taurii se confrunta cu o serie de probleme destul de mari din punct de vedere financiar luni. Ar fi cazul sa isi faca alte planuri cu privire la cariera pe care o au pentru a reusi sa castige din ce in ce mai multi bani.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 16 februarie

Gemenii au o zi de luni minunata din toate punctele de vedere. In primul rand, persoana iubita pare mai fericita ca niciodata ceea ce ii face pe nativii acestei zodii sa fie si ei in al noualea cer. Mai mult decat atat, fac rost de o suma importanta de bani pe care o vor investi in viitorul relatiei lor.

RAC – horoscopul zilei de luni, 16 februarie

Zi de luni linistita pentru Raci din toate punctele de vedere. Faptul ca au castigat o suma de bani recent ii face sa fie cat se poate de relaxati si sa petreaca toata ziua in liniste.

LEU – horoscopul zilei de luni, 16 februarie

Desi sunt destul de obositi, leii se bucura de faptul ca in sfarsit au parte de bani in plus pentru a-si pune in aplicare toate planurile pe care le au pe viitor. Se simt energizati si motivati.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 16 februarie

Fecioarele incearca din toate puterile luni sa isi multumesca sefii insa acest lucru nu le iese prea bine. Asa ca pana la finalul zilei ar trebui sa ia o alegere destul de radicala cu privire la actualul loc de munca. Trebuie sa se gandeasca bine daca sunt dispusi sa renunte la atat de multe lucruri doar de dragul banilor.

BALANTA – horoscopul zilei de luni, 16 februarie

Balantele au o zi destul de gra din punct de vedere emotional. Persoana iubita pare sa nu isi mai doreasca relatia pe care o au asa ca e posibil spre finalul zilei sa se trezeasca „single” din nou.

SCORPION – horoscopul zilei de luni, 16 februarie

Scorpionii se confrunta luni cu o serie de probleme financiare pe care nu le-au estimat iar acest lucru ii face sa se simta foarte vulnerabili. Insa pana la finalul zilei vor reusi sa gaseasca o solutie destul de buna si care va fi folositoare pe termen lung.

SAGETATOR – horoscopul zilei de luni, 16 februarie

Sagetatorii au probleme de natura financiara si ei luni, din cauza cheltuielilor nesabuite din timpul weekendului. Isi dau seama ca nu au bani destui pentru a-si pune in aplicare planurile de viitor iar acest lucru ii demoralizeaza.

CAPRICORN – horoscopul zilei de luni, 16 februarie

Capricornii se simt din ce in ce mai singuri, avand in vedere ca abia au iesit dintr-o relatie de lunga durata si nu prea sunt capabili sa socializeze cu nimeni. Astfel, ziua de luni va fi una destul de trista pentru ei.

VARSATOR – horoscopul zilei de luni, 16 februarie

Varsatorii au o zi de luni minunata! Se simt impliniti din toate punctele de vedere, mai ales ca persoana iubita face tot posibilul de a le fi constant pe plac. Luni Varsatorii fac o serie de planuri foarte importante pentru viitorul apropiat.

PESTI – horoscopul zilei de luni, 16 februarie

Pestii au o zi de luni destul de obositoare, insa se pare ca toata munca grea pe care au depus-o recent incepe sa dea roade. Astfel, situatia in familie pare sa se redreseze incet incet.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *