Search for content, post, videos

Horoscopul zilei de luni, 12 ianuarie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Ziua incepe cu schimbari majore pentru mai multe zodii, iar o exprimarea prea sincera si lipsita de diplomatie a propriilor trairi si sentimente ar putea genera probleme.

 

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 12 ianuarie

Berbecii nu vor sa complice vietile persoanelor apropiate din jurul lor si sunt hotarati sa gaseasca solutii pasnice la problemele curente. Nativii acestei zodii depun eforturi consistente pentru a pune in balanta sentimentele celor dragi si nevoile lor. Chiar si asa, unele decizii nu vor fi agreate, iar cineva foarte drag lor s-ar putea simti lezat. Totusi, dupa o discutie lunga, anevoioasa, vor reusi sa-si exprime cele mai bune intentii si sa aplaneze toate tensiunile.

 

TAUR – horoscopul zilei de luni, 12 ianuarie

Taurii au un program foarte incarcat si risca sa se piarda pe parcursul zilei in detalii. Daca nu-si prioriteaza activitatile si responsabilitatile, ar putea ramane in urma cu unele treburi. Spre dupa-masa primesc, insa, un ragaz sau o mana de ajutor de la cineva de la care nu se asteptau. Acest eveniment le insufla incredere mai mare in ei insisi, dar si in oamenii din jurul lor. Astfel ca Taurii capata o liniste emotionala si renunta la spiritul competitiv care le genereaza, in general, prea multe emotii negative.

 

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 12 ianuarie

Gemenii se trezesc prinsi in valtoarea propriei energii nervoase pe masura ce incearca sa faca tot mai multe, sa realizeze tot mai multe intr-un timp foarte limitat. Se simt surmenati de responsabilitatile pe care le intrevad in viitor si uneori au impresia ca nu o vor scoate la capat. Daca nu iau decizii pripite si daca asculta de sfaturile celor foarte apropiat, vor putea evita esecuri. In loc sa se lasa surmenati de propria nerabdare, mai bine iau cu calm fiecare eveniment programat sau neasteptat care are loc in viata lor.

 

RAC – horoscopul zilei de luni, 12 ianuarie

Chiar si cea mai mic neplacerea poate arunca Racii intr-o prabusire emotionala. Se simt nedreptatiti pe mai multe planuri. Mai mult, se simt neapreciati de persoanele foarte dragi din jurul lor. Poate fi vorba de o ruda apropiata, de persoana iubita sau de un prieten. Insa probleme este doar una imaginara, dezvoltata de ei insisi. Daca Racii constientizeaza ca sufera putin de mania persecutiei, isi vor da seama ca nu au motive de ingrijorare. Daca nu-si dau seama de acest aspect, atunci ar fi bine sa se pregateasca pentru niste zile destul de grele. Totul depinde de ei!

 

LEU – horoscopul zilei de luni, 12 ianuarie

Ritmul vietii Leilor accelereaza pe neasteptate. Nici n-au inceput bine anul ca se intrevad o multime de noi responsabilitati mai ales pe plan personal. In loc sa fuga de responsabilitati, mai bine le prioritizeaza si poarta discutii deschise cu cei care sunt implicati. Doar astfel le vor putea gestiona cu eficienta fara sa clacheze psihic si emotional.

 

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 12 ianuarie

Daca Fecioarele descopera adevarata sursa a anxietatii lor, vor avea in fata saptamani linistite si prolifice pe plan financiar. Insa pentru asta trebuie sa-si acorde timp sa „sape” in interiorul lor si sa-si reevalueze viata curenta.

 

BALANTA – horoscopul zilei de luni, 12 ianuarie

Balantele sunt perfect constiente de importanta deciziilor pe care le au de luat astazi si de cat de mare va fi impactul lor in viitorul apropiat, atat pentru ei insisi, cat si pentru cei foarte apropiati. Motiv pentru care oscileaza intre argumente de teama sa nu greseasca. Atunci cand toate argumentele nu le mai sunt de folos, Balantele trebuie sa se lase ghidate de propriile instincte.

 

SCORPION – horoscopul zilei de luni, 12 ianuarie

Scorpionii stiu mai multe decat impartasesc si nu simt nevoia sa divulge informatii daca le-ar putea folosi pentru ei insisi in viitor. Atentie insa! Uneori se lasa ghidati de egoism in detrimentul unor persoane care nu merita sa sufere din cauza caracterului lor. Scorpionii ar trebui sa manifeste mai mult bunavointa si toleranta daca nu vor sa pericliteze dinamica unei relatii foarte importante pentru ei.

 

SAGETATOR – horoscopul zilei de luni, 12 ianuarie

Sagetatorii descopera o noua claritate in gandire cand vine vorba de propriile visuri. Incep sa vada care sunt pasii corecti, ce trebuie sa faca pentru a le atinge. Desi isi dau seama ca drumul nu va fi unul lipsit de obstacole, gasesc in ei insisi taria si perseverenta de care au nevoie pentru a reusi.

 

CAPRICORN – horoscopul zilei de luni, 12 ianuarie

Nervii Capricornilor sunt intinsi la maximum pe masura ce-si analizeaza viitorul atat de incert care-i asteapta in fata. Insa, in mod surprinzator, au suficienta incredere in sine sa persevereze pe calea aleasa si se gandesc ca tot ceea ce nu se „asaza” in viata lor asa cum si-au dorit nu trebuie sa conteze prea mult. Capricornii incearca sa submineze importanta unor aspecte din vietilor lor din spirit de autoconservare. Totusi, le va fi greu „sa se tina” de aceasta strategie. Realitatea ar putea sa-i loveasca intr-un mod destul de crud astazi.

 

VARSATOR – horoscopul zilei de luni, 12 ianuarie

Varsatorii sunt tentati astazi sa viseze la viitorul lor decat sa se concentreze pe responsabilitatile curente. Nativii acestei zodii depun mai multe eforturi si se concentreaza mai intens pe ceva de viitor, pe un plan maret – in opinia lor, desconsiderand activitatile zilnice. Si pe buna dreptate! Trebuie doar sa aiba grija sa nu neglijeze prea multe responsabilitati pentru a nu fi trasi la raspundere mai tarziu.

 

PESTI – horoscopul zilei de luni, 12 ianuarie

Compasiunea este o caracteristica specifica Pestilor si o vor manifesta astazi cu varf si indesat. Este ziua in care vor pune nevoile altora inaintea nevoilor lor. Trebuie totusi sa fie putin cumpatati, sa constientizeze ca ei nu pot rezolva absolut toate probleme celor dragi din jurul lor.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *