Search for content, post, videos

Horoscopul zilei de joi, 26 februarie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

horoscopul zilei joi

Ziua de joi este cu adevarat speciala pentru toti nativii zodiacului mai ales din cauza ca unii dintre ei este posibil sa se confrunte cu o situatie neasteptata care le va da peste cap viitorul.

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 26 februarie

Berbecii, din pacate, au parte de vesti destul deproaste de la peroana iubita care ii vor face sa reevalueze intreaga relatie in care se afla. Spre seara vor ajunge la o concluzie care nu-i va multumi in totalitate.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 26 februarie

Taurii se trezesc in colimatorul sefilor la locul de munca, fara sa fi gresit nimic. Se pare ca cineva i-a vorbit de rau iar de acum incolo vor avea de tras destul de mult peplan profesional din cauza acestui lucru.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 26 februarie

Pentru Gemeni insa, ziua de joi este minunata, mai ales ca au parte doar de vesti bune de natura financiara si din partea persoanei iubite. Acest lucru ii face sa se simta energici si sa aiba o atitudine pozitiva.

RAC – horoscopul zilei de joi, 26 februarie

Racii au o zi de joi destul de linistita, pe care o petrec in sanul familiei. Se bucura de momentele bune de langa cei dragi si incearca sa le fie pe plac tuturor.

LEU – horoscopul zilei de joi, 26 februarie

Zi destul de obositoare joi pentru Lei, chiar daca se simt foarte motivati sa munceasca din greu. Se simt foarte increzatori in fortele proprii si reusesc sa treaca peste toate obstacolele si sa isi cladeasca un viitor mult mai frumos.

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 26 februarie

Fecioarele se vor confrunta cu o serie de probleme financiare neasteptate. Este posibil sa isi dea seama ca au de returnat o suma importanta de bani, de care uitasera efectiv. Acest lucru ii va face sa isi dea peste cap toate planurile de viitor.

BALANTA – horoscopul zilei de joi, 26 februarie

Balantele au probleme mari la locul de munca din cauza au neglijat ceea ce aveau de facut in ultima vreme. Acest lucru nu trece neobservabil asa ca este opsibil sa aiba de suferit consecinte destul de grave.

SCORPION – horoscopul zilei de joi, 26 februarie

Scorpionii vor avea parte de o mare surpriza placuta in dragoste joi. Persoana iubita ia o decizie care-i a afecta pe termen lung si care, din fericire pentru nativii acestei zodii, reprezinta un lucru pe care si ei si-l dorea. E posibil sa fie vorba despre o cerere in casatorie.

SAGETATOR – horoscopul zilei de joi, 26 februarie

Sagetatorii au parte insa doar de vesti proaste de la persoana iubita. Exasperata, aceasta ii vor face sa inteleaga faptul ca iubire cu sila nu se poate si ca este cazul ca relatia sa se termine. Ar trebui sa fie mai optimisti cu privire la viitorul lor amoros.

CAPRICORN – horoscopul zilei de joi, 26 februarie

Capricornii simt din greu lipsa banilor joi, dupa ce au chjeltuit mult prea nechibzuit i ultimele zile sume importante de bani. Vor trebui sa ia masuri pentru a reveni pe linia de plutire.

VARSATOR – horoscopul zilei de joi, 26 februarie

Spre deosebire de majoritatea zodilor, Varsatorii au o zi minunata de joi. Peroana iubita le este partasa in infaptuirea unor planuri demult puse pe hartie, care vor incepe sa dea cele mai bune roade in cel mai scurt timp.

PESTI – horoscopul zilei de joi, 26 februarie

Pentru pesti, ziuade joi este linistita si le aduce numai pace interioara. Au nevoie de acest lucru dupa o saptamana destul de agitata, mai ales in sanul familiei.

<

1 comment

 • <cite itemprop="author">Vio Relu</cite>

  Cine este serios si doreste un castig suplimentar in mod
  cinstit, am diferite oferte de lucru, de acasa, in fata calculatorului, fiecare
  cat doreste, in mai multe sisteme.

  Pentru mai multe informatii, contactati adresa
  viorel70m1@yahoo.ro cu unul dintre codurile urmatoare:

  -„info” pentru cei care au rabdare si vor sa-si
  construiasca ceva solid, cu rasplata mare in viitor(intr-un an, maxim 2);

  -„detalii” pentru cei care doresc rezultate
  palpabile in timp mai scurt(in cursul unui singur an);

  -„voip” pentru cei care vorbesc mult la telefon si
  doresc un surplus la veniturile proprii.

  Orice alegeti, e de viitor si realizabil cu putine resurse
  financiare si de timp.

  Astept mesajul dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *