Search for content, post, videos

Horoscopul zilei de joi, 2 iulie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Zi de joi destul de sumbra si agitata pentru toti nativii zodiacului, avand in vedere ca au loc evenimente ce le-ar putea da peste cap echilibrul financiar si amoros.

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 2 iulie

Joi Berbecii incearca sa rezolve o serie de probleme financiare, iscate din cauza datoriilor pe care le-au facut in ultimele luni. DIn pacate, nu vor gasi intelegerea cautata la cei carora le datoreaza bani si vor cam ramane fara fonduri dupa achitarea „restantelor”.
TAUR – horoscopul zilei de joi, 2 iulie

Zi agitata pentru Tauri, cel putin dinpunct de vedere amoros. Nativii acestei zodii nu se simt deloc inlargul lor si incearca din rasputeri sa gaseasca armonie si intelegere in bratele persoanei iubite, insa acest lucru nu se intampla.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 2 iulie

Gamenii au o zi de joi foarte buna, chiar daca le este greu sa gaseasca sens in foarte multe lucruri. Vor reusi sa isi gaseasca puterea interioara pentru a se detasa de tot si pentru a se regenera.
RAC – horoscopul zilei de joi, 2 iulie

Zi de joi linistita pentru Raci, care decid azi ca ar fi cazul sa puna umarul la munca pentru a ajuta o ruda foarte apropiata. Incep sa isi faca griji cu privire la starea de sanatate a acelei rude.

LEU – horoscopul zilei de joi, 2 iulie

Leii reusesc joi sa puna la cale un plan destul de bun pentru dezvoltare financiara, alaturi de persoana iubita. Nativii acestei zodii fac in asa fel incat sa inceapa o afacere care sa le asigure viitorul.

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 2 iulie

Fecioarele au de suferit in dragoste joi, din cauza ca persoana iubita da semne ca s-ar fi plictisit destul de mult de situatia actuala. Nativii acestei zodii ar putea intra intr-o perioada de singuratate.

BALANTA – horoscopul zilei de joi, 2 iulie

Balantele se confrunta cu probleme destul de grave la locul de munca, din cauza iresponsabilitatii unui partener de echipa. Vor face tot posibilul pentru a remedia problemele, iar acest lucru nu va trece neobservat de catre superiori.

SCORPION – horoscopul zilei de joi, 2 iulie

Scorpionii incearca joi sa demonstreze persoanei iubite ca au un plan bine pus la punct pentru viitorul relatiei lor, insa cu slabe sanse de reusita. Nu este tocmai o zi propice pentru promisiuni amoroase.

SAGETATOR – horoscopul zilei de joi, 2 iulie

Sagetatorii dau de o suma importanta de bani joi, ceea ce-i face sa se simta foarte fericiti, avand in vedere ca au o serie de datorii pe care trebuie sa le plateasca neaparat.

CAPRICORN – horoscopul zilei de joi, 2 iulie

Capricornii se confrunta joi cu o serie de probleme de sanatate mai vechi care au inceput din nou sa se faca simtite. Nativii acestei zodii ar trebui sa fie mult mai atenti cu cheltuielile pe care le au.

VARSATOR – horoscopul zilei de joi, 2 iulie

Varsatorii incearca joi sase odihneasca, din cauza ca in ultimele zile s-au cam epuizat. Vor reusi sa faca acest lucru dupa ce vor discuta cu persoana iubita, care ii va asigura de tot suportul necesar.

PESTI – horoscopul zilei de joi, 2 iulie

Zi destul de grea pejntru Pesti, avand in vedere ca isi dau seama ca au de rezolvat o serie de probleme de natura financiara ca sa se poata elibera de stres. Spre seara gasesc solutii pentru unele dintre ele.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *