Search for content, post, videos

Horoscopul zilei de joi, 15 octombrie

Zi de joi tumultuoasa din toate punctele de vedere. Unii dintre nativii zodiacului au mare ghinion. Gemenii si Varsatorii insa au una dintre cele mai bune zile ale acestui an.
BERBEC – horoscopul zilei de joi, 15 octombrie

Zi de joi interesanta pentru nativii din Berbec avand in vedere ca se consfrunta cu o atitudine neasteptata din partea sefilor. Isi vor da seama ca ar fi cazul sa puna mai mult accent pe viata profesionala.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 15 octombrie

Taurii pricep joi in sfarsit care sunt adevaratele probleme cu care se confrunta in relatie. Nativii acestei zodii ajung la concluzia ca ca este in interesul lor sa puna punct relatiei in care se afla.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 15 octombrie

In sfarsit, Gemenii au vesti bune cu privire la starea lor profesionala. Se prevede in viitorul foarte apropiat schimbarea locului de munca, dupa ce foarte multa vreme s-au chinuit pentru acest lucru.

RAC – horoscopul zilei de joi, 15 octombrie

Racii intra joi in posesia unei sume foarte mari de bani. Aceasta suma de bani ii face pe nativii acestei zodii sa isi dea seama ca isi pot lua viata in maini, din nou.

LEU – horoscopul zilei de joi, 15 octombrie

Leii au o zi destul de agitata joi, din punct de vedere profesional. Insa acest lucru ii multumeste pe deplin, avand in vedere ca fac astfel rost de bani.

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 15 octombrie

Fecioarele se lovesc de probleme de natura financiara, dupa ce apar o serie de cheltuieli la care nu se asteptau. Nativii acestei zodii intra intr-un impas financiar.

BALANTA – horoscopul zilei de joi, 15 octombrie

Balantele isi dau seama joi ca este cazul sa faca in asa fel incat sa obtina o mare suma de bani cat se poate de repede. Nativii acestei zidii sunt ingropati de datorii deja si le scade credibilitatea.

SCORPION – horoscopul zilei de joi, 15 octombrie

Scorpionii au parte de o zi de joi destul de senzuala, avand in vedere ca au cunoscut o persoana care le-a cazut cu tronc. Vor petrece intreaga zi in compania acelei persoane.

SAGETATOR – horoscopul zilei de joi, 15 octombrie

Sagetatorii incearca sa rezolve o serie de probleme pe care le au in dragoste, insa nu reusesc. Se pare ca persoana iubita nu are de gand sa faca niciun pas spre reconciliere, asa ca totul pare in zadar.

CAPRICORN – horoscopul zilei de joi, 15 octombrie

Capricornii incearca joi sa se bucure de timpul pe care il au in compania persoanelor iubite. Isi dau seama ca este important sa cladeasca relatiile de familie.

VARSATOR – horoscopul zilei de joi, 15 octombrie

Zi de joi minunata pentru Varsatori! Au parte de vesti foarte bune de la persoana iubita, in ceea ce le priveste viitorul amoros, financiar si profesional.

PESTI – horoscopul zilei de joi, 15 octombrie

Pestii au o serie de probleme de sanatate joi, insa nimic grav. Pana spre finalul zilei reusesc sa se repuna pe picioare. Mai mult decat atat, fac rost si de o importanta suma de bani.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *