Search for content, post, videos

Horoscopul sănătății pentru luna noiembrie

Perioadele reci necesită o mai mare atenție și îngrijire a sistemului imunitar. Iată care sunt sfaturile și recomandările venite din partea astrelor pentru a vă putea proteja de răceli și frig, dar și care sunt afecțiunile care vă vor da mici bătăi de cap în cursul lunii noiembrie.

Berbec

Se pare că perioadele friguroase nu reușesc să vă afecteze starea de sănătate și sunteți într-o formă de invidiat. Se pare că exercițiile fizice și alimentația corespunzătoare își spun cuvântul!

Taur

Ignorați factorii negativi care vin din exterior și nu vă lăsați pradă acestora, vor reuși doar să atragă o serie de dureri și afecțiuni pe care cu siguranță nu vi le doriți. Alimentați-vă corespunzător și apelați din când în când și la suplimente de vitamine și minerale.

Gemeni

Statul la birou pare să afecteze spatele și coloana dumneavoastră, motiv pentru care ar trebui să puneți mai mare accent pe exercițiile fizice și mișcare. Chiar dacă nu aveți suficient timp liber, încercați să strecurați cumva un mic program de fitness în orarul vostru.

Citeste horoscopul sanatatii pe YVE.ro

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *