Search for content, post, videos

Horoscopul primaverii

Vrei sa afli ce iti prezic astrele pentru luna martie? Citeste horoscopul primaverii, in functie de zodia in care esti nascut.

Berbec

La inceput de primavara socializezi din plin. Intalnirile cu prietenii si familia vor fi primordiale pentru tine luna aceasta. Totusi, incearca sa eviti un conflict cu o ruda apropiata, in data de 12. Chiar daca ii vei vedea toate defectele, incearca sa nu pornesti o cearta. O problema familiala nu iti va da pace pana pe data de 24 martie, insa cu timpul toate lucrurile se vor rezolva. Nu te pripi sa gasesti rapid o solutie, intrucat vei agrava situatia. Cea mai buna cale este sa astepti putin timp pana sa faci urmatoarea miscare.

Taur

Din punct de vedere financiar, Taurii stau foarte bine. Insa, este probabil sa intampini ceva dificultati financiare in data de 20, cand va interveni o cheltuiala majora, care are legatura cu partenerul de viata sau cu copiii. De asemenea, luna aceasta vei fi pus in situatia de a ascunde anumite lucruri pe care le stii faţa de o persoana apropiata. Insa, dupa data de 24 vei putea respira usurat, pentru ca adevarul va iesi la iveala.

Gemeni

Soarele si Venus se afla in prima casa, motiv pentru care Gemenii sunt plini de vitalitate si de sarm pe toata durata lunii martie. Intrarea lui Mercurc in casa intai aduce complimente din partea celor din jur. Acorda atentie relatiei, in special in data de 12, cand s-ar putea sa fii nevoit sa faci anumite schimbari, pentru a-l multumi pe partenerul tau. In ceea ce priveste situatia financiara, aceasta se va stabiliza spre sfarsitul lunii martiei.

Rac

Pentru nativii din zodia Rac, luna martie este o perioada confuza. Pe de o parte vor sa mearga mai departe, sa ia viata in frau, insa pe de alta parte vor sa se potoleasca, sa astepte momentul potrivit pentru a lua decizii. In orice caz, evita sa iei decizii in ceea ce priveste familia si locul de munca.

Leu

Martie nu este cea mai buna luna pentru relatiile amoroase. Nativii nascuti in zodia Leu, care inca nu si-au gasit jumatatea, trebuie sa aiba mai multa rabdare, iar cei care deja au un partener de viata se vor afla intr-un moment de cumpana. Leilor le este recomandat sa amane luarea unor decizii care le-ar putea schimba traiectoria in viata.

Vezi aici totul despre celelalte zodii

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *