Search for content, post, videos

Horoscopul lunii mai 2015: ce ne asteapta in cariera si in relatii

Horoscopul lunii mai 2015 se prezinta foarte pozitiv din mai multe aspecte, dinamica relatiilor personale, dar si a celor profesionale luand o turnura cat se poate de benefica. Totusi, nativii anumitor zodii ar putea avea probleme in luna mai, mai cu seama pe fondul unei tendinte de impulsivitate care cuprinde unele zodii. In timp ce semnele de apa se vor bucura de mai multe aventura in luna mai, zodiile de pamant, aer si foc vor da dovada de mai multa cumpatare.

 

BERBEC – horoscopul lunii mai 2015

Luna mai 2015 se anunta a fi destul de armonioasa pentru Berbeci. Este perioada ideala de a-si infige mai mult radacinile pe plan personal, intarindu-si relatiile de familie sau relatia de cuplu. Pe plan profesional, Berbecilor li se ivesc mai multe oportunitati in luna mai 2015, insa vor avea beneficii de pe urma lor doar daca reusesc sa scape de gandurile negre care-i macina. A pune raul inainte, mai cu seama in relatia cu colegii si cu sefii, risca sa le zadarcineasca eforturile.

 

TAUR – horoscopul lunii mai 2015

Influente astrale pozitive se rasfrang si asupra Taurilor, arata horoscopul lunii mai 2015. Desi vor fi marcati si de negativism, Taurii vor reusi sa se concentreze pe viitorul lor apropiat prin adoptarea unor strategii constructive. Totusi, pe plan profesional, ar putea aparea provocari mai cu seama in primele zece zile ale lunii mai 2015. Daca renunta la tendintele lor foarte conservatoare si le lasa purtati de val, de propria creativitate, Taurii vor avea, insa, succes si pe plan profesional. Pe de alta parte, Taurii se vor vedea nevoiti sa depuna eforturi majore pe plan personal. O relatie importanta pentru Tauri risca sa se destrame iar nativii acestei zodii vor face tot posibilul sa o mentina. Trebuie, totusi, sa ia in considerare beneficiile mentinerii relatiei. Se prea poate ca eforturile depuse de Tauri sa nu merite pe termen lung.

 

GEMENI – horoscopul lunii mai 2015

Gemenii sunt nativi ai zodiacului protejati de astre in luna mai 2015. Desi se intrevad turbulente in vietile Gemenilor, in urmatoarele saptamani, si chiar se vor panica in anumite momente, toate lucrurile se vor aseza asa cum trebuie in cazul nativilor din Gemeni, caci astrele le sunt favorabile. Pe plan profesional, daca renunta la negativism, vor avea parte de apreciere, in timp ce pe plan personal trebuie sa fie dispusi sa faca compromisuri ca relatia de cuplu sau cea de familie sa se mentina pe un drept ascendent.

 

RAC – horoscopul lunii mai 2015

Horoscopul lunii mai 2015 se prezinta pozitiv pentru nativii din Rac, care vor fi intr-o mare vrie in perioada ce urmeaza. Pe plan personal lucrurile curg in mod firesc, fara turbulente, fapt care ajuta nativii din Rac sa se implice si mai mult in proiectele profesionale pe care le au. In primele zile ale lunii mai, Racii ar putea avea parte de dezamagiri profesionale, insa acestea pot fi vazute si ca oportunitati atat timp cat Racii inceteaza sa mai fie rezistenti la schimbare.

 

LEU – horoscopul lunii mai 2015

Luna mai 2015 se anunta a fi una destul de problematica pentru nativii din Leu, pe masura ce ei incearca sa-si depaseasca barierele, dar intampina tot mai multe probleme curente, nu neaparat majore, dar care le fura din timpul pretios pe care-l au. Probleme vor viza mai cu seama planul personal. Desi nu se anunta pierderi financiare, stresul ridicat o sa se faca simtit in viata nativilor din Leu. Pe plan personal, insa, Leii au toate sansele sa atinga maximumul de armonie in relatia de cuplu. In cazul Leilor celibatari, mai este luna ideala de a cunoaste pe cineva special.

 

FECIOARA – horoscopul lunii mai 2015

Desi nu se dau in laturi de la provocari, Fecioarele ar putea primi mai mult decat pot duce in luna mai 2015, cel putin aceasta va fi senzatia lor in prima parte a lunii. Concentrandu-si, insa, resursele pe solutionarea problemelor, fara sa-si permita sa fie carcotasi si fara sa se victimizeze, Fecioarele ar putea realiza mai multe in aceasta perioada decat de la inceputul anului incoace. Totul tine de cum isi folosesc energia. Inclusiv pe plan personal, atat timp cat se concentreaza pe ceva bun, pe ceva constructiv si inceteaza sa mai caute nod in papura, luna mai ar putea sa le fie favorabila. Insa totul depinde de linia de gandire a nativilor din Fecioara.

 

BALANTA – horoscopul lunii mai 2015

Balantele vor avea tendinte impulsive in luna mai, chiar usor razboinice, fiind dispusi sa se angajeze in discutii aprinse cu colegi de serviciu. Chiar daca au dreptate, Balantele nu vor avea castig de cauza si chiar risca sa se compromita profesional daca nu dau dovada de toleranta. Pe plan personal, luna mai este tot una tulburatoare. Desi relatia de cuplu pare sa aiba propriul curs natural, Balantele incep sa-si puna o mie de semne de intrebare daca asta este ceea ce au ele nevoie. Nativii din Balanta care sunt singur vor avea parte de aventuri amoroase, dar fara nicio concretizare intr-o posibila relatie de cuplu de viitor.

 

SCORPION – horoscopul lunii mai 2015

Este luna succesului pentru Scorpioni. Astrele sunt favorabile pentru nativii din Scorpion, care se simt incarcati cu energie pozitiva si hotarare in a depasi orice obstacol. Aceasta tendinta o sa se vada si pe plan personal, si pe plan profesional. Colegii de munca se vor simti inspirati de nativii din Scorpion carora le vor aduce aprecieri explicite, in timp ce pe plan personal partenerul de cuplu pare sa se dea pe brazda cand vede Scorpionul binevoitor si entuziast.

 

SAGETATOR – horoscopul lunii mai 2015

Probleme vor fi rezolvate cu mare usurinta in luna mai 2015, iar cariera este pe val in cazul nativilor din Sagetator. Foarte creativi in tot ceea ce fac, Sagetatorii vor face fata cu brio la orice situatie aparent problematica aparuta din exteriorul casei. Insa, pe plan personal, in familie sau in relatia de cuplu, Sagetatorii ar trebui sa se implice mai mult. Apropiatii se simt puternic neglijati, fapt care ar putea isca tensiuni indelungate si chiar ruperi de relatie. Daca-si doresc cu adevarat sa tina o relatie, Sagetatorii trebuie sa se implice, sa puna osul la treaba. In caz contrar, luna mai 2015 ar putea fi cea in care se va produce o ruptura serioasa.

 

CAPRICORN – horoscopul lunii mai 2015

Horoscopul lunii mai 2015 se arata foarte schimbator pentru nativii din Capricorn, dar in sens pozitiv. Pe plan profesional, vor primi o veste exceptionala in a doua parte a lunii mai, veste care va fi, practic, rezultatul eforturilor depuse de la inceput de an pana in prezent. Pe plan personal, nu este momentul sa planifice excursii cu persoane dragi si nici sa se deschida emotional prea tare, caci sunt foarte vulnerabili iar intentiile celor din jur nu sunt toate bune. Capricornii trebuie sa se concentreze pe profesie, pe cariera si sa se bazeze doar pe acele persoane putine din viata lor personala pentru care simt ca pot baga mana in foc.

 

VARSATOR – horoscopul lunii mai 2015

O luna destul de stabila pentru nativii din Varsator. Schimbari ce vor induce preocupari si mai multa adrenalina nativilor acestei zodii vor aparea pe plan profesional, insa, in ciuda grijilor, evolutia va fi una cat se poate de pozitiva. Pe plan personal, Varsatorii trebuie sa aiba grija caci unele frustrari vechi ar putea iesi la suprafata intr-un mod destul de vulcanic. Varsatorilor le este recomandat sa evite orice confruntare directa cu persoana iubita pentru a nu face mai mult rau decat bine.

 

PESTI – horoscopul lunii mai 2015

Nativii din Pesti sunt puternic incercati in saptamanile ce urmeaza. Sunt supusi mai multor teste pe plan profesional, dar si personal. Situatii problematice o sa ii incerce la locul de munca unde toti vor fi cu ochii pe ei pentru a vedea cum gasesc rezolvare. Pe plan personal, apropiatii ridica numeroase pretentii, fapt care pot induce oboseala nativului din Pesti, se arata in horoscopul lunii mai 2015. Totusi, exista o cale de a iesi cu brio si fara certuri din toate testele: in primul rand, discutii deschise, absolut sincere cu persoanele apropiate Pestilor care trebuie sa inteleaga provocarile din mediul profesional al acestora. In felul acesta, apropiatii vor fi mai toleranti, usurand parcursul profesional al lunii mai pentru Pesti.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *