Search for content, post, videos

Horoscopul dragostei 2014. Cu cine sa te cuplezi la inceput de an ca sa fii mereu fericit

Cum iti petreci noaptea dintre ani iti poate influenta cursul urmatoarelor 12 luni. De altfel, este important ca alaturi de tine sa ai persoane care sa-ti aduca norocul in casa si iubirea in suflet de Anul Nou.

 

BERBEC

 

Pentru ca 2014 sa fie plin de succes este recomandat ca la inceputul anului berbecul sa-si gaseasca un partener compatibil. Berbecii ar trebui sa se inconjoare de prieteni tot berbeci, dar si lei, balante si varsatori, pentru ca inceputul anului sa fie de bun augur, in timp ce, pe plan amoros, ar trebui sa se cupleze fie cu gemeni, fie cu sagetatori, caci cu aceste zodii au un grad excelent de compatibilitate, fapt care le creste sansele de fericire in 2014.

 

TAUR

 

Scorpioni, pesti si fecioare – alaturi de persoane din aceste zodii ar trebui sa-si inceapa anul nativul din taur pentru a-si spori sansele de reusita in 2014, pe absolut toate planurile. Din punct de vedere sentimental, taurul ar trebui sa-si aleaga un partener rac sau capricorn, caci cu acestia dispun de o compatibilitate excelenta si de bun augur pe plan personal in 2014.

 

GEMENI

 

Gemenii vor avea un an nou marcat de incercari pe plan sentimental si se vor simti adesea surmenati si suprasolicitati de toti cei din jurul lor, fie ca este vorba de familie, de colegii si sefii de la munca, fie de partenerul de cuplu. Din acest motiv, gemenii nu-si permit sa-si aleaga parteneri de cuplu cu care nu se inteleg prea bine, cum ar fi fecioarele sau pestii. Gemenii ar trebui sa-si inceapa noul an alaturi de parteneri cu compatibilitate ridicata, cum sunt varsatorii, balantele si chiar berbecii. Doar in felul acesta vor reusi sa treaca cu brio de incercarile ce-i asteapta in 2014.

 

RAC

 

Prima parte a anului 2014 va fi plin de oportunitati amoroase pentru raci. Ei vor avea de unde alege, dar alegerile trebuie facute cu cap, nu sub impulsuri de moment. Pentru a alege corect, racii ar trebui sa se apropie amoros de parteneri din zodiile taur, fecioara, scorpion sau pesti. In felul acesta, sansele lor de a fi fericiti de termen lung cresc semnificativ. Pe de alta parte, ar trebui sa se fereasca de relatii cu berbeci si balante, caci acestea vor fi doar trecatoare si chiar nefericite din cauza compatibilitatii reduse.

 

LEU

 

Increderea de sine si carisma specifica leilor le vor fi de bun augur in 2014. Dar nu suficient! Pentru a-si spori sansele la implinire emotionala, leii ar trebui sa-si aleaga cu grija partenerii de cuplu. Ar trebui sa se fereasca de incapatanatii tauri si de vulcanici scorpioni, caci nu sunt compatibili cu acestia, dar ar trebui sa se iubeasca cu berbeci, gemeni, balante sau sagetatori, zodii cu care au o compatibilitate excelenta.

 

FECIOARA

 

Mintea agera a fecioarelor le ajuta, de regula, sa ia deciziile corecte si sa fie consecvente in actiunile lor. Dar cand vine vorba de treburile inimii, fecioarele se pot lasa prada emotiilor, riscand sa faca alegeri gresite. La inceput de an, fecioarele nu-si permit sa faca alegeri gresite caci ele au convingerea ca asa cum isi incep anul, asa va continua. Motiv pentru care, atat pentru sporirea sanselor la fericire, cat si pentru bunastarea lor psihica si emotionala, fecioarele ar trebui sa se cupleze cu oameni din zodiile taur, rac, scorpion si capricorn.

 

BALANTA

 

In 2014, balantele vor aprecia mai mult decat oricand libertatea. Motiv pentru care trebuie sa se fereasca de parteneri cu tendinte de gelozie si posesivitate, cum sunt capricornii si racii, de regula. Pentru a-si spori sansele de fericire, balantele ar trebui sa se cupleze cu gemeni, caci si acestia pun mare pret pe libertatea personala, dar si cu varsatori, care sunt fiinte fara tendinte intrusive, care respecta cu strictete spatiul personal al celorlalti.

 

SCORPION

 

In 2014, scorpionii vor deveni foarte selectivi si nu se vor mai multumi cu „bun”, ci vor fi in cautarea „excelentei”, atat pe plan profesional, cat si personal. Pentru a reusi in acest aspect, scorpionii au nevoie de parteneri care sa-i lase sa se desfasoare, dar care sa-i si sustina in actiunile lor. Au nevoie de parteneri toleranti, cu care au un grad excelent de compatibilitate, cum sunt racii, fecioarele si pestii.

 

SAGETATOR

 

Dorinta de apropiere, chiar vulnerabilitate si exprimare emotionala – aceste aspecte vor marca inceputul anului 2014 in cazul sagetatorilor. Din acest motiv, ei sunt expusi riscului de a suferi din dragoste. Iata de ce trebuie sa-si aleaga cu grija partenerii de inceput de an. Pentru a-si feri sufletul de durere si dezamagire, sagetatorii ar trebui sa se cupleze cu nativi din zodia berbec, leu, balanta sau varsator, cu care au un grad excelent de compatibilitate.

 

CAPRICORN

 

Inceputul lui 2014 va fi marcat de frustrari in cazul capricornului. Nativii aceste zodii isi vor reevalua starea emotionala si personala si vor ajunge la concluzia ca delasarea si multumirea cu ceea ce au avut in 2013 nu i-a facut in niciun fel fericit. Din acest motiv, capricornii vor fi marcat de regrete, cel mai mare fiind acela ca nu au depus mai mult efort pentru atingerea propriei fericiri. In acest context, au nevoie de parteneri intelegatori, dar si determinati, perseverenti, cum sunt taurii si scorpionii, dar si fecioarele si pestii.

 

VARSATOR

 

Pentru varsator, anul 2014 va fi un an al dezvoltarii legaturilor sociale pe care le are. Daca pana acum a fost mai retras, in urmatoarele 12 luni varsatori va fi mai expansiv, mai sociabil. Daca la inceput de an isi alege un partener mai incuiat la minte, mai posesiv, atunci toate planurile sale de viitor sunt puse sub semnul intrebarii, caci isi aduce asupra sa riscul esecului. Pentru a evita acest lucru, varsatorul trebuie sa-si gaseasca un partener cat se poate de compatibil, care apreciaza la randul sau nevoia de comunicare cu cei din jur. In acest sens, sunt potriviti gemenii, berbecii, dar si sagetatorii.

 

PESTI

 

Pestii vor primi o a doua sansa in dragoste in 2014, noul an fiind un an al inceputurilor. Urmatoarele 12 luni vor fi favorabile dezvoltarii unor relatii amoroase stabile, de durata, pentru pesti. Dar atentie la alegerile sentimentale! Faptul ca pestii sunt persoane, de regula, fidele atat partenerilor, cat si deciziilor pe care le-au luat, ii face sa ramana intr-o anumita situatie – buna sau rea – si sa dea tot ce au mai bun din ei pentru ca lucrurile sa mearga. Daca relatia nu are sorti de izbanda, daca exista tensiune si lipsa de comunicare intre parteneri, indiferent cat ar incerca pestii sa remedieze situatie, ei esueaza. Pentru a nu se expune riscului de esec, la inceput de an, pestii ar trebui sa-si aleaga parteneri cu care sunt foarte compatibili, precum racii, scorpionii, taurii si capricornii.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *