Search for content, post, videos

Horoscopul banilor pentru 2016

Vei fi nevoită să strângi cureaua și să renunți la cheltuielile inutile sau, dimpotrivă, vei putea să-ți cumperi tot ceea ce-ți poftește inima? Iată ce-ți rezervă horoscopul banilor în 2016!

Horoscopul banilor pentru 2016. Berbec

Vei oscila între perioade în care contul va fi plin și perioade în care-ți vei număra cu grijă banii și asta pentru că vor apărea unele cheltuieli neprevăzute, iar economiile nu sunt punctul tău forte.  Totuși, vei avea mereu bani pentru produsele esențiale traiului zilnic.

Horoscopul banilor pentru 2016. Taur

Pentru cei care au avut parte de instabilitate financiară, din păcate situația se va prelungi și în 2016. Fondurile nu vor fi niciodată suficiente, o mărire de salariu nu se vede la orizont, iar cea mai bună soluție pentru a avea tot ce-ți dorești este să-ți mai cauți un loc de muncă cu jumătate de normă sau să te implici în proiecte care să-ți permită să lucrezi de acasă.

Horoscopul banilor pentru 2016. Gemeni

Dacă în prima parte a anului situația financiară nu va arăta prea roz, lucrurile se schimbă radical în lunile de toamnă și iarnă. Toate examenele și cursurile pe care le-ai urmat vor merita efortul, deoarece vei fi plătită în funcție de pregătirea ta. Totuși, nu cheltui banii fără să fie necesar, deoarece nu știi când se va întoarce roata.

Horoscopul banilor pentru 2016. Rac

Noul an îți aduce noi oportunități în carieră, așadar este momentul să-ți reevaluezi situația de la locul de muncă. Merită să continui sau e mai bine să-ți cauți norocul în altă parte? Trebuie să iei în calcul că o avansare poate veni și cu o mărire de salariul, însă este posibil ca noul mediu de muncă să nu fie la fel de plăcut precum cel actual.

Horoscopul banilor pentru 2016. Leu

În prima parte a anului vei primi bani din locuri de unde te aștepți cel mai puțin. Asta nu înseamnă că trebuie să-i cheltui automat pe toți, deoarece pe cât de repede vor veni, la fel de repede poți rămâne fără ei. Stabilește o anumită sumă de care să te bucuri lunar, iar restul fie îi investești în lucruri de valoare, fie îi economisești pentru zile negre.

Horoscopul banilor pentru 2016. Fecioară

În a doua parte a anului femeile native din această zodie vor intra sub influența planetei Jupiter, care este una a bunăstării. Acum este momentul pentru investiții majore, cum este o casă sau o mașină, deoarece banii cheltuiți fără rost se irosesc repede. Dacă simți că nu ești plătită corespunzător pregătirii și performanțelor tale, nu ar fi o idee rea să te reorientezi în carieră.

Horoscopul banilor pentru 2016. Balanță

Anul 2016 va fi unul al schimbărilor pentru balanțe din toate punctele de vedere. Întrucât incertitudinea îți va marca zodia, este important să te asiguri măcar din punct de vedere financiar. Așadar, cheltuie doar strictul necesar și renunță la călătorii și vacanțe care ar presupune un efort financiar substanțial.

Horoscopul banilor pentru 2016. Scorpion

Vei avea de făcut multe plăți în avans în anul ce urmează, ceea ce înseamnă că bugetul ți se va stabiliza dacă nu ai fost inspirată să pui bani deoparte. Este recomandat să-ți redirecționezi banii rămași către investiții de durată și chiar fonduri de pensie privată.

Horoscopul banilor pentru 2016. Săgetător

Este bine să-ți calculezi cu atenție banii și modul în care-i cheltui deoarece orice investiție poate fi calea sigură spre o îmbogățire rapidă, sau dimpotrivă te poate ruina pe termen lung. Planeta Pluto încă se află în casa zodiei tale, așadar nu te hazarda să cumperi tot ceea ce-ți dorești.

Horoscopul banilor pentru 2016. Capricorn

Se spune că cei care nu au noroc în dragoste, au la bani, iar la tine această zicală se adeverește. Șefii tăi îți vor acorda o șansă în carieră, care va veni automat și cu mult așteptata mărire de salariu. Este timpul să te răsfeți și să pui mai mult preț pe nevoile tale, deoarece oricine merită să-și facă cadouri din când în când.

 Horoscopul banilor pentru 2016. Vărsător

În prima parte a anului vei avea acces la o mare sumă de bani, care nu va veni din resurse proprii. Poți folosi acești bani drept acont pentru o investiție majoră sau îți poți deschide în sfârșit propia afacere.  Este o perioadă benefică din punct de vedere financiar așadar cheltuie cu grijă banii pentru a te bucura de ei cât mai mult timp.

Horoscopul banilor pentru 2016. Pești

Dacă începutul de an nu este foarte norocos din punct de vedere financiar pentru tine și va trebui să renunți la multe pentru a te menține pe linia de plutire, în ultimele 4 luni ale anului vei avea accesul la mult mai multe resurse. Acum vei putea pleca în vacanța amânată și vei putea face unele achiziții la care râvnești de mult timp.

Sursa

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *