Search for content, post, videos

Horoscop zilnic: vineri, 8 ianuarie 2016, si weekend

In pofida planurile clare pe care si le-au facut nativii zodiacului, programul acestor zile poate fi dat total peste cap de niste evenimente total neasteptate!

 

BERBEC: horoscop zilnic – vineri, 8 ianuarie 2016, si weekend

Berbecii debordeaza de entuziasm odata ce afla ca obstacolele care le stateau in calea indeplinirii planurilor lor au fost inlaturate. Bucuria este binevenita si, mai cu seama, binemeritata, in conditiile in care nativii acestei zodii s-au zbatut cu varf si indesat pentru succesul lor. Urmeaza zile destul de linistite si senine pentru Berbeci.

 

TAUR: horoscop zilnic – vineri, 8 ianuarie 2016, si weekend

A devenit aproape o corvoada pentru Tauri sa-si indeplineasca obligatiile sociale pe care le au. Din senin parca, o multime de cunostinte, prieteni si rude au navalit asupra lor cu pretentii. Taurii ar prefera sa dea bir cu fugitii, sa se refugieze in coltisorul lor de pace si sa nu mai fie nevoiti sa raspunda la niciun fel de solicitare sociala. Totusi, nu se vor putea eschiva. Taurii ar trebui sa gaseasca un echilibru intre dorintele proprii si viata sociala care ii obliga, totusi, la anumite actiuni.

 

GEMENI: horoscop zilnic – vineri, 8 ianuarie 2016, si weekend

Spiritul competitional se manifesta la capacitate maxima in aceasta perioada, ajutand nativii din Gemeni sa gestioneze o schimbare importanta care se petrece in viata lor. Gemenii sunt entuziasmati, dar si usor anxiosi in ceea ce priveste ce-i asteapta in viitor. Alaturi de ei sunt familia, persoana iubita si prietenii apropiati, asa ca, inaintea marii schimbari, Gemenii se vor bucura de cateva momente de relaxare si imbarbatare. Desi sustin sus si tare ca nu au nevoie de asa ceva, le este benefic sa stie ca atatia oameni au incredere in ei.

 

RAC: horoscop zilnic – vineri, 8 ianuarie 2016, si weekend

Asteptarile nativilor din Rac pentru un anumit proiect profesional sau pentru anumite planuri facute cu prietenii s-ar putea dovedi exagerate. Desi debordeaza de optimism si au elaborat strategii complexe, bine puse la punct, pentru indeplinirea telurilor stabilite, Racii s-ar putea vedea nevoiti sa renunte la acestea din cauza unor intamplari, situatii care pur si simplu nu tin de ei.

 

LEU: horoscop zilnic – vineri, 8 ianuarie 2016, si weekend

Leii au intrat intr-o vrie creativa. Vin cu solutii inovative pentru o serie de probleme vechi. Aceste zvacniri ii surprind placut pe cei din jur, reusind sa atraga laude chiar si din partea celor mai sceptici oameni din mediul lor profesional sau personal. Totusi, Leii trebuie sa fie constienti ca perioada in care actioneaza sub semnul creativitatii este, cumva, pasagera, dar nu neaparat pentru ca ei nu ar fi in stare de asa ceva, ci pentru ca grijile de zi cu zi reusesc sa le fure concentrarea. Din acest motiv ar fi indicat sa-si puna pe hartie tot ceea ce gandesc acum pentru ca pe viitor sa aiba totul clar organizat.

 

FECIOARA: horoscop zilnic – vineri, 8 ianuarie 2016, si weekend

Fecioarele sunt sigure ca-si termina treaba rapid pentru a se putea relaxa, insa vor descoperi repejor ca unele sarcini risca sa nu poata fi indeplinite pentru ca planurile altei persoane intra in contradictie cu ale lor. Fecioarele isi pun multe semne de intrebare cu privire la intentiile reale ale acelei persoane din cauza careia nu isi pot indeplini sarcinile. Chiar iau in considerare posibile intentii rele. Pentru de a judeca prea aspru, ar fi bine sa se detaseze putin emotional.

 

BALANTA: horoscop zilnic – vineri, 8 ianuarie 2016, si weekend

Balantele se menajeaza zilele acestea. Chiar daca au lasat nefacute unele treburi, nativii acestei zodii nu se preocupa de mai nimic. Balantele sunt intr-o stare de relaxare aproape totala, luand totul „à la légère”. Aceasta abordare risca, insa, sa fie deranjanta cel putin in mediul familial. Cineva foarte apropiat ar putea chiar sa traga de ureche nativii din Balanta.

 

SCORPION: horoscop zilnic – vineri, 8 ianuarie 2016, si weekend

Este recomandat ca Scorpionii sa dea dovada de precautie in verbalizarea anumitor pareri. Daca lor li se pare ceva anume absolut normal, de la sine inteles, pentru alte persoane parerea Scorpionilor ar putea parea chiar scandaloasa. Nativii acestei zodii trebuie sa accepte faptul ca „modul lor de a vedea lucrurile” nu este universal si ca parerile celorlalti nu pot fi ignorate doar pentru ca nu se incadreaza in setul de principii si valori ale Scorpionilor.

 

SAGETATOR: horoscop zilnic – vineri, 8 ianuarie 2016, si weekend

Sagetatorii sunt increzatori in fortele proprii, chiar nerabdatori. Problema este ca inca nu au o directie spre care sa-si concentreze energia pozitiva. Se simt plictisiti si dau din stanga in dreapta cautand obiective marete pe care sa le urmareasca. Ca sa nu-si piarda elanul, Sagetatorii ar trebui sa se orienteze catre a face mici fapte bune, prin care, in timp, se poate construi „un bine general mai mare”, in loc sa tanjeasca dupa cine stie ce plan nerealist.

 

CAPRICORN: horoscop zilnic – vineri, 8 ianuarie 2016, si weekend

Capricornii prefera o abordare pur rationala a situatiilor complicate in fata carora sunt pusi. Isi dau seama ca a se lasa prada emotiilor este total contraproductiv, motiv pentru care Capricornii inghit in sec si se zbat sa judece la rece problema data pentru a gasi solutia si a o aplica pas cu pas. Abordarea rationala ii ajuta pe Capricorni sa iasa cu brio din situatiile complicate in care sunt, dar emotional risca sa ii lase secati.

 

VARSATOR: horoscop zilnic – vineri, 8 ianuarie 2016, si weekend

Visurile Varsatorilor sunt principala sursa de inspiratie a acestora, dar au si capacitatea de a-i indruma in mod practic. Varsatorii se arata predispusi la a-si face planuri realiste pe termen lung, planuri pe care sa le urmeasca cu consecventa. Nativii acestei zodii isi permit acum sa-si coloreze viitorul cu culorile propriilor visuri.

 

PESTI: horoscop zilnic – vineri, 8 ianuarie 2016, si weekend

Pesti au o mare incredere in persoanele apropiate lor din mediul profesional, insa aceasta incredere poate fi destul de usor inselata. O oportunitatea profesionala, mai mare sau mai mica, ar putea intoarce „cel mai bun coleg al lor” in cel mai mare dusman profesional. Asadar, Pestii ar trebui sa abordeze cu o oarecare rezerva relatiile lor profesionale.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *