Search for content, post, videos

Horoscop zilnic – miercuri, 6 ianuarie 2016. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Revenim cu picioarele pe pamant, stabilindu-ne obiective realiste si construindu-ne planuri concrete pentru viitorul apropiat.

 

BERBEC: horoscop zilnic – miercuri, 6 ianuarie 2016

Astazi, Berbecii socializeaza intens cu scopul de a demara un proiect important. Observand ca unele persoane din cercul lor de prieteni sau din mediul profesional nu reusesc sa se organizeze, Berbecii isi iau rolul de organizator si, mai cu seama, de mobilizator al grupului. Isi indeplinesc rolul cu eficienta, avand tot sprijinul apropiatilor!

 

TAUR: horoscop zilnic – miercuri, 6 ianuarie 2016

Taurii se pot simti mandri de activitatea lor! Au fost eficienti si, mai cu seama, prevazatori. Nativii acestei zodii s-au straduit sa termine un proiect stabilit in urma cu ceva timp, care s-a intins, de altfel, pe mai multe saptamani. Acum, la finalul proiectului, descopera ca unele aspecte le-au scapat din vedere. Insa faptul ca s-au organizat temeinic, in ciuda interferentelor specifice sarbatorilor de iarna, ii ajuta enorm pe nativii din Taur sa finalizeze cu brio tot ceea ce au de facut, primind totodata laudele celorlalte persoane vizate.

 

GEMENI: horoscop zilnic – miercuri, 6 ianuarie 2016

Gemenii isi dau seama ca trebuie sa-si tempereze putin asteptarile, ca ar fi indicat sa isi regleze viziunea, mai exact, sa o „calibreze” la realitate. Desi este admirabil ca isi propun obiective marete, ca sunt cu adevarat ambitiosi, vor avea parte doar de nemultumiri daca-si stabilesc teluri intangibile. Gemenii trebuie sa-si stabileasca o strategie clara pentru fiecare obiectiv realist stabilit si sa nu se astepte la rezultate imediate. Perseverenta si rabdare sunt esentiale succesului lor!

 

RAC: horoscop zilnic – miercuri, 6 ianuarie 2016

Racii sunt extraordinar de sensibili astazi. Fie din mediul profesional, fie pe plan personal, nativii acestei zodii manifesta o sensibilitate excesiva in relatiile cu cei din jurul lor. Din acest motiv, Racii s-ar putea simti tulburati, chiar raniti de unele afirmatii ale persoanelor din jurul lor, chiar daca acestea din urma au avut cele mai bune intentii in discursul lor. Pentru a nu claca emotional, ar fi indicat ca Racii sa-si ia macar cateva ore libere pe care sa le foloseasca pentru introspectie.

 

LEU: horoscop zilnic – miercuri, 6 ianuarie 2016

Stresul emotional de la inceput de an are un impact fie asupra relatiei de cuplu, fie asupra relatiilor cu rudele apropiate. Leii incearca aiba o abordare cat mai sincera, mai impaciuitoare, insa vor avea momente in care caracterul lor „regesc” ii predispune catre accese de egoism. Din acest motiv, exista riscul ca Leii sa aiba parte de tensiuni sau chiar certuri pe plan personal.

 

FECIOARA: horoscop zilnic – miercuri, 6 ianuarie 2016

Fecioarele dau dovada de o eficienta maxima in mediul profesional. Anul incepe cu un obiectiv major, foarte laborios. Insa Fecioarele arata ca nimic nu le sta in cale, folosindu-se de exceptionala lor capacitate de a descompune situatiile complicate in elemente clare si angajandu-se in rezolvarea lor treptata.

 

BALANTA: horoscop zilnic – miercuri, 6 ianuarie 2016

Balantele, vor – nu vor, se vad nevoite sa revina asupra unor problematici mai vechi. Desi au avut impresia ca le-au depasit, cineva foarte apropiat Balantelor indeamna nativii acestei zodii sa se aplece din nou asupra unei vechi relatii tensionate sau asupra unui subiect de discutie foarte delicat. Oricum ar fi, la final de zi, Balantele vor fi recunoscatoare pentru faptul ca „au fost trasi de maneca” in acest sens, caci abia acum vor reusi sa incheie capitolul in discutie.

 

SCORPION: horoscop zilnic – miercuri, 6 ianuarie 2016

Scorpionii sunt, de regula, campioni in atingerea obiectivelor stabilite, dand dovada mereu de perseverenta si, uneori, chiar de o luciditate spefica unui om cu sange rece. Insa, de data asta, Mercur retrograd in Casa Sigurantei determina nativii din Scorpion sa-si puna la indoiala propria competenta. Pentru a depasi starea de azi, indicat ar fi ca Scorpionii sa nu se angajeze la a face nimic drastic astazi si, pur si simplu, sa analizeze situatie din toate unghiurile pentru o mai buna intelegere a ei.

 

SAGETATOR: horoscop zilnic – miercuri, 6 ianuarie 2016

Astazi, cei mai aprigi dusmani ai Scorpionilor sunt chiar ei insisi. Scorpionii par sa lucreze chiar impotriva lor insisi prin rezistenta la schimbare, la noutate de care dau dovada. Este cat se poate de contraproductiva atitudinea lor. Daca nu reusesc sa se adapteze astazi noii situatii in fata careia sunt pusi, atunci mai bine isi iau o zi libera.

 

CAPRICORN: horoscop zilnic – miercuri, 6 ianuarie 2016

Capricornii descopera ca nu si-au calculat bine banii si ca au de facut mai multe cheltuieli decat au prevazut. Din acest motiv, manifesta ingrijorare in legatura cu propria stabilitate financiara. Pe de alta parte, Capricornii nu intra in disperare, caci stiu exact de unde trebuie sa taie pentru ca financiar sa o scoata la capat cu brio.

 

VARSATOR: horoscop zilnic – miercuri, 6 ianuarie 2016

Rutina recent stabilita de Varsatori se cam duce pe Apa Sambetei, insa nativii acestei zodii nu trebuie sa cada in capcana „Trebuie sa rezolv totul aici si acum!”. Varsatorii isi pot diminua frustrarea astfel generata punand osul la treaba in vederea rezolvarii altor chestiuni. Practic, daca dobandesc sentimentul ca au facut totusi ceva util azi si daca dau dovada de rabdare, ziua Varsatorilor se va termina cu o stare de bine.

 

PESTI: horoscop zilnic – miercuri, 6 ianuarie 2016

Chiar daca Pestii vad rezultatele muncii lor, spiritul lor analitic intra in actiune in mod excesiv reevaluand toate planurile facute pentru aceasta saptamana. Pe acest fond, Pesti pot avea astazi o oarecare stare de anxietate. 10 minute de meditatie ii va ajuta, insa, sa se calmeze!

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *