Search for content, post, videos

Horoscop zilnic marti, 8 decembrie, 2015

Zi de marti agitata din toate punctele de vedere pentru majoritatea nativilor zodiacului. O serie de evenimente neasteptate actioneaza nefavorabil pe plan financiar si amoros.
BERBEC – Horoscop zilnic marti, 8 decembrie, 2015

Zi de marti destul de grea pentru nativii din Berbec. Se pare ca la locul de munca exista o serie de tenisuni care ii cam pun pe jar pe nativii acestei zodii. Vor fi nevoiti sa faca o serie de compromisuri pentru a obtine ceea ce urmaresc.

TAUR – Horoscop zilnic marti, 8 decembrie, 2015

Nativii din taur isi dau seama marti ca este cazul sa se reorienteze din punct de vedere profesional. Nu se mai simt deloc bine la locul de munca asa ca vor incerca sa faca in asa fel incat sa gaseasca alte solutii pentru a se sustine financiar.
GEMENI – Horoscop zilnic marti, 8 decembrie, 2015

Zi de marti minunata pentru Gemeni! Nativii acestei zodii se bucura de o imensa oportunitate in careira, ceea ce ii face sa fie foarte increzatori in propriile forte. Au parte doar de vesti bune si pe plan financiar si pe plan amoros si la locul de munca.

RAC – Horoscop zilnic marti, 8 decembrie, 2015

Si Racii au parte de una dintre cele mai bune zile ale saptamanii marti, avand in vedere ca reusesc sa puna la cale un plan pe termen lung in ceea ce priveste achizitionarea unei locuinte. Se bucura cand isi dau seama cau au toate sansele de izbanda.

LEU – Horoscop zilnic marti, 8 decembrie, 2015

Leii au o zi plina marti, insa se simt foarte bine avand in vedere casunt productivi pe plan personal. Stau foarte bine cu banii si isi dau seama ca au sanse mari sa faca o investitie buna pe termen lung.

FECIOARA – Horoscop zilnic marti, 8 decembrie, 2015

Fecioarele pe de alta parte isi dau seama ca au nevoie de o noua sursa de venit, avand in vedere ca se simt stramtorati de cheltuieli. Nativii acestei zodii intra intr-o perioada de declin financiar, care le cam pune bete in roate.

BALANTA – Horoscop zilnic marti, 8 decembrie, 2015

Balantele isi dau seama marti ca ar fi cazul sa faca in asa fel incat sa imbuneze persoana iubita. Aceasta da semne din ce in ce mai mari ca ar fi nemultumita de felul in care decurge relatia.

SCORPION – Horoscop zilnic marti, 8 decembrie, 2015

Scorpionii isi dau seama marti ca ar fi cazul sa se orienteze catre o alta specializare in ceea ce prveste mediul profesional. Au impresia ca stagenaza din punct de vedere profesional si sunt de parere ca ar fi cazul sa evolueze.

SAGETATOR – Horoscop zilnic marti, 8 decembrie, 2015

Sagetatorii incearca marti sa faca in asa fel incat sa isi multumeasca superiorii, avand in vedere ca in ultima vreme au cam dat rasol la locul de munca. Din pacate, eforturile lor nu sunt apreciate, ceea ce ii face sa se gandeasca ca poate ar fi cazul sa schimbe locul de munca.

CAPRICORN – Horoscop zilnic marti, 8 decembrie, 2015

Capricornii incearca marti sa faca in asa fel incat sa isi plateasca o serie din datoriile ep care le au la prieteni destul de apropiati. Din pacate, nativii acestei zodii nu au parte de castiguri in plus, asa ca vor avea probleme in a-si duce la bun final planul.

VARSATOR – Horoscop zilnic marti, 8 decembrie, 2015

Zi de marti minunata pentru Varsatori! Nativii acestei zodii sunt cat se poate de fericiti in compania persoanei iubite ceea ce ii face sa se simta din ce in ce mai apreciati si mai fericiti. Au planuri mari de viitor care par sa se materializeze cat se poate de curand.
PESTI – Horoscop zilnic marti, 8 decembrie, 2015

Pestii au o zi de marti agitata, din cauza unor probleme la locul de munca. Nativii acestei zodii trebuie sa isi gaseasca timp sa se odihneasca, daca doresc sa aiba o evolutie sanatoasa pe plan profesional.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *