Search for content, post, videos

Horoscop zilnic – joi, 10 decembrie 2015. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Nativii mai multor zodii se vor stradui azi sa introduca toate evenimentele neprevazute in progamul deja incarcat pe care si l-au stabilit, fapt care poate fi de-a dreptul epuizant pentru multe persoane.

BERBEC: Horoscop zilnic – joi, 10 decembrie 2015

Berbecii stiu prea bine ca este total contraproductiv sa se enerveze din nimicuri, insa azi cu greu isi tin in frau pornirile. Nativii acestei zodii sunt pusi pe harta, eliberandu-si anumite „ganduri ascunse” intr-un mod total lipsit de tact si de empatie. Din acest motiv se pot astepta ca cineva apropiat lor, chiar foarte drag, sa se supere pe ei.

TAUR: Horoscop zilnic – joi, 10 decembrie 2015

Taurii au nevoie si chiar cer mai multa sustinere din partea colegilor cu care, considera ei, ar trebui sa lucreze cot la cot, nu sa le faca munca, insa solicitarea nativilor acestor zodii risca sa fie trecuta cu vederea, daca nu chiar criticata in anumite cazuri. Totul vine pe fondul unor sarcini neprevazute care au ajuns la nativii din Taur in mod neechitabil. Nu este momentul oportun pentru a se revolta, asa ca mai bine isi duc la bun sfarsit, cum pot ei de bine, toate atributiile, iar cand apele si, implicit, ei insisi se calmeaza, isi prezinta nemultumirile cu argumente intr-un mod detaliat.

GEMENI: Horoscop zilnic – joi, 10 decembrie 2015

Este o zi exceptionala pentru nativii din Gemeni care se pot bucura de numeroase beneficii de pe urma unor interactiuni interpersonale. Poate fi vorba atat de planul personal, unde prietenii vechi au sanse sa se reconsolideze, cat si de planul profesional in care o oportunitate de munca le-a iesit in cale. Oricum ar fi, Gemenii trebuie sa-si mentina orizonturile deschise pentru schimbarile in bine ce urmeaza sa se produca.

RAC: Horoscop zilnic – joi, 10 decembrie 2015

Racii sunt foarte productivi astazi, exceland in tot ceea ce fac. Se surprind chiar pe ei insisi cu receptivitatea, eficienta si buna dispozitie de care dau dovada. Atentie, insa! Din pacate, acest „plus” de care beneficiaza Racii poate atrage priviri si cuvinte pline de invidie in mediul profesional.

LEU: Horoscop zilnic – joi, 10 decembrie 2015

Leii ar face orice astazi pentru a se putea evita responsabilitatile profesionale pe care le au. Sunt cu gandul la iesiri in oras, la oportunitati de relaxare si distractie, facand planuri concrete pentru perioada imediat urmatoare. In conditiile in care, pana in prezent, au avut rezultate bune pe plan profesional, ar fi pacat sa se compromita in vreun fel chiar spre finalul anului printr-un comportament mai neglijent.

FECIOARA: Horoscop zilnic – joi, 10 decembrie 2015

Fecioarele stiu prea bine ce au de facut azi si nimic nu le deraiaza de la cursul prestabilit. Degeaba vin fie rude apropiate, fie prieteni bun cu solicitari sau propuneri, Fecioarele nu se abat de la planurile lor. Nativii acestei zodii ar trebui, insa, sa aiba grija cum refuza persoanele care-i contacteaza cu solicitari si propuneri, caci alegand cuvintele nepotrivite risca sa le lezeze sentimentele in mod nejustificat.

BALANTA: Horoscop zilnic – joi, 10 decembrie 2015

Balantele rareori se inhama la mai mult decat pot duce, motiv pentru care nu prea stiu cum sa reactioneze in fata „poverii imense” de sarcini pe care le au de dus. Pe ultima suta de metri, fara sa-si dea seama si fara sa prevada acest lucru, asupra lor au fost plasate prea multe responsabilitati. Spiritul organizatoric al Balantelor o sa le ajute sa duca la bun sfarsit ceea ce au de facut, insa cu pretul epuizarii.

SCORPION: Horoscop zilnic – joi, 10 decembrie 2015

Scorpionii se simt destul de goi pe interior, fiind marcat de o stare de apatie, in unele cazuri, chiar cu puternice accente depresive. In loc sa incerce sa umple golul resimtit in mod artificial, pe moment, prin actiuni impulsive, mai bine isi aloca timp pentru a-l analiza si a descoperi exact cauza acestuia. Oricum ar fi, este nevoie sa recurga la mai multa introspectie.

SAGETATOR: Horoscop zilnic – joi, 10 decembrie 2015

Cuvinte destul de dure sunt aruncate inspre nativii din Sagetator, motiv pentru care multi vor avea parte de dezolare in anumite relatii personale. Mai mult, in unele cazuri chiar se vor revolta si vor riposta cu fermitate, caci refuza sa fie manipulati. Sagetatorii ar face mai bine sa riposteze, sa se exteriorizeze, decat sa se afunde in propriile sentimente negative si sa se inchida in ei.

CAPRICORN: : Horoscop zilnic – joi, 10 decembrie 2015

Capricornii nu reusesc sa-si suprime pornirile artistice, manifestandu-se profund nemultumiti cand cineva le va bloca libertatea de exprimare prin solicitarea clara de a fi pragmatici. Asumandu-si neajunsurile in ceea ce priveste pragmatismul, Capricornii pretind acelasi lucru si de la cei care ii inconjoara, fara sa accepte faptul ca nu pot fi pe aceeasi lungime de unda cu toata lumea. In felul acesta risca sa aiba parte de tensiuni, daca nu chiar de certuri.

VARSATOR: Horoscop zilnic – joi, 10 decembrie 2015

Varsatorii nu se simt tocmai in forma, iar intrunirile sau solicitarile de natura sociala la care sunt obligati sa participe si pe care le considera total inutile ii irita la maximum. Important este ca Varsatorii sa nu interiorizeze tot ceea ce primesc din exterior si sa dea frau liber anumitor interpretari personale pe care le-au ascuns pana in prezent.

PESTI: Horoscop zilnic – joi, 10 decembrie 2015

Lucrurile decurg cu aceeasi intensitate ridicata cu care s-au obisnuit Pestii in ultima perioada. Totul se petrece rapid, totul este urgent si nimic nu sufera amanare. Desi adrenalina i-a ajutat enorm pana acum pe nativii din Pesti, exista riscul sa cedeze atat fizic, cat si nervos daca nu se opresc din vrie. Este indicat ca Pestii sa se distanteze, macar pentru o ora astazi, de tot ceea ce ii inconjoara.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *