Search for content, post, videos

Horoscop zilnic – 5 noiembrie 2015, joi

Zi de joi agitata din toate punctele de vedere, pentru toti nativii zodiacului. Evenimente neasteptate le pot da peste cap foarte multe planuri.

BERBEC: horoscop zilnic – 5 noiembrie 2015, joi

Zi de joi agitata pentru nativii din Berbec, din cauza unor divergente la locul de munca. Din pacate, isi vor da seama ca nu au dreptate in ceea ce sustin si e posibil sa aiba de suferit dupa ce isi vor arata atitudinea.

TAUR: horoscop zilnic – 5 noiembrie 2015, joi

Taurii se confrunta joi cu probleme de natura amnoroasa din cauza ca nu au stiut sa gestioneze situatia in trecut. Se pare ca persoana iubita are o sumedenie de reprosuri legate de infidelitatile din trectu.

GEMENI: horoscop zilnic – 5 noiembrie 2015, joi

Gemenii au o zi minunata joi, dupa ce afla vesti foarte bune cu privire la starea lor financiara si la viitorul lor profesional. De acum incolo nu vor mai trebui sa isi faca griji din aceste puncte de vedere.

RAC: horoscop zilnic – 5 noiembrie 2015, joi

Racii se regasesc pe sine joi si isi dau seama ca in sfarsit pot sa stea fara grija din toate punctele de vedere. Nativii acestei zodii traiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viata lor.

LEU: horoscop zilnic – 5 noiembrie 2015, joi

Leii isi dau seama joi ca este cazul sa faca in asa fel incat sa se repuna pe picioare din punct de vedere al sanatatii. Nativii acestei zodii vor lua masurile necesare pentru a se reface si in cateva zile se vor simti din ce in ce mai bine.

FECIOARA: horoscop zilnic – 5 noiembrie 2015, joi

Fecioarele se cearta cu unul dintre cei mai apropiati prieteni joi. Certurile pe care le au ii fac pe nativii acestei zodii sa isi dea seama ca au nevoie de o pauza profesionala, pentru a nu mai fi atat de nervosi.

BALANTA: horoscop zilnic – 5 noiembrie 2015, joi

Balantele se bucura joi de aprecierea sefilor, dupa ce au lucrat mult peste masura in ultimele zile. Nativii acestei zodii se vor bucura de o promovare si de o marire a veniturilor, ca rasplata pentru eforturile lor.

SCORPION: horoscop zilnic – 5 noiembrie 2015, joi

Scorpionii au o zi destul de grea. Nativii acestei zodii isi dau seama ca relatia in care se afla nu este deloc una propice pentru ei. Asa ca vor face primul pas pentur a incerca sa remedieze situatia insa vor avea surpriza neplacuta sa realizeze ca nu prea mai au sanse de izbanda.

SAGETATOR: horoscop zilnic – 5 noiembrie 2015, joi

Sagetatorii sunt pe cale de a pleca intr-o calatorie lunga, ceea ce ii face sa isi petreaca intreaga zi facand diverse pregatiri. Din pacate, o veste destul de trista ii face pe nativii acestei zodii sa isi amane toate planurile.

CAPRICORN: horoscop zilnic – 5 noiembrie 2015, joi

Capricornii au probleme destul de mari in dragoste. Nativii acestei zodii au de facut o alegere destul de grea in ceea ce proveste viitorul lor amoros.

VARSATOR: horoscop zilnic – 5 noiembrie 2015, joi

Zi de joi minunata pentru nativii din Varsator. Pe langa faptul ca persoana iubita isi arata sentimentele asa cum nu a mai facut-o de mult, au parte si de o serie de castiguri financiare foarte mari, care ii face sa fie si mai fericiti.

PESTI: horoscop zilnic – 5 noiembrie 2015, joi

Pestii se confrunta joi cu o serie de probleme destul de grave din punct de vedere financiar. Nativii acestei zodii vor gasi insa, pana la sfarsitul zilei, toate resursele de care au nevoie.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *