Search for content, post, videos

Horoscop zilnic 28 mai 2015, joi. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Zi de joi destul de agitata pentru toti nativii zodiacului, avand in vedere ca apar o serie de probleme ce necesita rezolvare urgenta. Multi nativi vor avea de suferit la capitolul financiar si in amor.

BERBEC – horoscop zilnic 28 mai 2015, joi

Zi de joi destul de tensionata pentru nativii din Berbec, avandin vedere ca au parte de o serie de probleme financiare pe care nu le-au anticipat. Asa ca se vor trezi in postura de a fi nevoiti sa faca o serie de eforturi pentru a aqcoperi cheltuielile neasteptate.

TAUR – horoscop zilnic 28 mai 2015, joi

Taurii se confrunta joi cu probleme de natura amoroasa, avand in vedere ca persoana iubita le face o serie de probleme la care nu se astetpau. Spre finalul zilei vor incepe sa-si puna intrebari cu privire la fidelitatea acesteia.

GEMENI – horoscop zilnic 28 mai 2015, joi

Gemenii pe de alta parte au o zi de joi minunata, din toate punctele de vedere. Mai precis, fac rost de o suma importanta de bani, la care nu se asteptau si persoana iubita le face o supriza de proportii, in ceea ce priveste o calatorie mult asteptata.

RAC – horoscop zilnic 28 mai 2015, joi

Zi linistita de joi pentru Raci, avand in vedere ca nativii acestei zodii au reusit sa rezolve recent o serie de probleme de sanatate care le dadeau batai de cap. Racii reusesc joi sa se odihneasca bine si sa isi incarce bateriile.

LEU – horoscop zilnic 28 mai 2015, joi

Si Leii au o zi de joi in care in mare parte se relaxeaza. Se simt destul de epuizati dupa efortul depus in zilele ce au trecut asa ca se vor bucura de timpu liber de care au parte.

FECIOARA – horoscop zilnic 28 mai 2015, joi

Joi Fecioarele vor fi nevoite sa se ocupe de o problema profesionala. Este posibil sa aiba de rezolvat o serie de neintelegeri cu privire la o serie de documente de care depinde viitorul lor financiar.

BALANTA – horoscop zilnic 28 mai 2015, joi

alantele simt ca isi ies din minti joi, avand in vedere ca presiunea de la locul de munca este din ce in ce mai mare. Nativii acestei zodii se simt din ce in ce mai stresati si mai frustrati din acest punct de vedere. Se gandesc serios sa isi schimbe job-ul.

SCORPION – horoscop zilnic 28 mai 2015, joi

Zi de joi minunata din punct de vedere amoros pentru nativii din Scorpion, insa destul de dificila din punct de vedere profesional. Se pare ca superiorii lor considera ca nativii acestei zodii nu se implica destul de mult la locul de munca.

SAGETATOR – horoscop zilnic 28 mai 2015, joi

Sagetatorii pe de alta parte au parte de un succes neasteptat la locul de munca insa dau de probleme in amor. Acest lucru face ca succesul inregistrat pe plan profesional sa paleasca, nativii acestei zodii fiind indragostiti pana peste cap de persoana care ii raneste.

CAPRICORN – horoscop zilnic 28 mai 2015, joi

Capricornii fac o serie de alegeri nefericite in prima parte azilei de joi, ceea ce ii va aduce intr-un impas financiar imediat. Ulterior vor trebui sa gaseasca solutii pentru a reintra pe linia de plutire.

VARSATOR – horoscop zilnic 28 mai 2015, joi

Varsatorii se simt din ce in ce mai bine si mai impliniti la locul de munca. Sunt laudati pentru prestatia lor si pe deasupra pun mana si pe o importanta suma de bani. Persoana iubita este din ce in ce mai romantica.
PESTI – horoscop zilnic 28 mai 2015, joi

Pestii reusesc joi sa aiba un moment de respiro dupa ce in ultimele zile nu au facut altceva decat sa munceasca. Vor profita de timpul liber pentru a se odihni si pentru a-si incarca bateriile.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *