Search for content, post, videos

Horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016 – miercuri. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

In timp ce anumite obiective stabilite de nativii majoritatii zodiile par a fi mai usor de atins, alte aspecte ale vietii trebuie puse pe plan secund, chiar amanate pe perioada nedeterminata, iar constientizarea si asumarea acestui fapt poate genera nemultumiri in randul anumitor zodii.

BERBEC: horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016 – miercuri

Berbecii aveau impresia ca totul este bine asezat in lumea lor, dar descopera treptat ca, in anumite arii, exista niste probleme vechi si neglijate in timp. Nativii acestei zodii incearca sa repare ceea ce este „stricat”, insa isi dau seama repejor ca sunt depasiti de situatie. In loc sa actioneze impulsiv, asa cum le vine din instinct, mai bine isi acorda timp de gandire. Berbecii ar trebui sa-si aminteasca greselile din trecut, cand au actionat impulsiv in situatii de criza.

TAUR: horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016 – miercuri

Taurii, cam nerabdatori, se agita de zor sa progreseze intr-o anumita arie din viata lor. Insa, nativii acestei zodii ar trebui sa tina cont ca planurile stabilite sunt cel putin marete si necesita timp mai indelungat pentru indeplinirea lor. Taurii, oricat s-ar stradui, nu pot anticipa sau grabi totul. A permite lucrurilor sa evolueze intr-un ritm firesc este cea mai buna abordare a situatiei.

GEMENI: horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016 – miercuri

In fata Gemenilor se asterne un drum promitator si anevoios deopotriva, motiv pentru care trebuie sa se inarmeze atat cu rabdare, cat si cu bunavointa. Pentru mai mult impacare psihica si emotionala, nativilor din Gemeni li se recomanda sa-si acorde timp de acomodare si sa primeasca noutatile din viata lor cu deschidere emotionala si mintala. Gemenilor le-ar fi cu adevarat folositoare o atitudine pozitiva si binevoitoare atat fata de ei insisi, cat si de persoanele apropiate lor.

RAC: horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016 – miercuri

Mintea Racilor este ocupata de fel de fel de ganduri sumbre, de preocupari majore, dar si minore, in realitate nesemnificative – totul pe fondul tendintei nativilor acestei zodii de a nu sti cum sa-si prioritizeze obligatiile si cum sa-si impace, de altfel, anumite dorinte contradictorii pe care le au. Racii ar trebui sa fie mai blanzi cu ei insisi si sa-si acorde putin timp de relaxare, de detasare. Abia cand vor avea mintea limpede, nativii acestei zodii vor putea progresa cu adevarat.

LEU: horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016 – miercuri

Ultimele zile au fost destul de dificile pentru nativii din Leu, punandu-le rabdarea la incercare. Leii sunt nevoiti sa iasa din propria rutina pentru a rezolva unele probleme pe care, desi le neaga, chiar ei insisi le-au adus asupra lor. Leii trebuie sa-si asume responsabilitate pentru ceea ce fac, indiferent daca le convine sau nu rezultatul actiunilor lor.

FECIOARA: horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016 – miercuri

Creativitatea Fecioarelor este puternic accentuata in aceasta perioada, fapt care ajuta nativii acestei zodii sa vina cu o multime de idei nonconformiste, dar care prezinta solutii sau mijloace de imbunatatire pentru anumite activitati mai dificile. Din pacate, nu toate initiativele Fecioarelor sunt bine intampinate. Exista oameni in colectivul lor care pot manifesta reticenta pe fondul unor invidii ascunse.

BALANTA: horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016 – miercuri

Balantele au trairi emotionale puternice pe fondul unor constientizari existentiale. Au impresia ca evenimentele pe care le vad in jurul lor si pe care le traiesc le sunt cunoscute intr-o forma sau alta, punandu-si serioase intrebari cu privire la existenta mai multor vieti ale aceleiasi persoane. Balantele ar trebui sa profite de aceste trairi si sa incerce, cu ajutorul lor, sa iasa din rutina care ii macina, sa descopere noi abordari pentru probleme sau situatii mai vechi.

SCORPION: horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016 – miercuri

Scorpionii constientizeaza ca viitorul ii prinde din urma mai repede decat si-ar dori. Desi stiau ca ii asteapta niste schimbari majore, nu se asteptau sa le traiasca asa repede si asa din plin, fapt care ii descumpaneste. Pierd controlul asupra anumitor aspecte din viata lor si sunt profund nemultumiti de acest lucru. In loc de revolta, mai bine isi canalizeaza energiile catre ceva construnctiv.

SAGETATOR: horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016 – miercuri

Sagetatorii primesc aprecieri din partea unor colaboratori de la care chiar nu se asteptau. Cuvintele frumoase le umfla stima de sine peste masura, oferindu-le un oarecare sentiment de invincibilitate. Oricat de mareti s-ar considera Sagetatorii, nu este momentul oportun pentru a nu fi cu picioarele pe pamant, ba dimpotriva! O abordare mai pragmatica le-ar fi cu adevarat de folos zilele acestea!

CAPRICORN: horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016 – miercuri

Capricornii s-ar putea simti impovarati de propriile ganduri grele, mai ales in ceea ce priveste viata personala. Nativii acestei zodii constientizeaza faptul ca relatiile pe care le au sunt, de fapt, departe de idealul lor, motiv pentru care se lasa cuprinsi de un sentiment de dezolare, cautand totodata cauzele acestor inadvertente. Atentie, insa! Capricornii nu ar trebui sa cada in capcana „omului care le stie pe toate”. In loc sa caute vina la ceilalti, Capricornii ar trebui sa se evalueze mai cu seama pe sine, pentru a vedea unde anume au gresit.

VARSATOR: horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016 – miercuri

Varsatorii calca pe o gheata fina care risca sa se spulbere sub propriile picioare. Se afla in miezul unei perioade dificile care ii umple de tristete iar, in unele cazuri, le macina si somnul. Bunele intentii si munca din greu sunt singurele cai prin care Varsatorii vor fi cu adevarat impacati, indiferent de rezultatele obtinute.

PESTI: horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016 – miercuri

Pestii primesc un ajutor neasteptat din partea unor prieteni sau colaboratori nu tocmai apropiati, iar ajutorul le este teribil de folos pentru evolutia lor profesionala. Simt ca l-au prins pe Dumnezeu de picior si sar in sus de bucurie! Odata ce le trece, insa, starea de euforie, Pestii trebuie sa puna in continuare si, mai cu seama, din greu osul la treaba pentru atingerea obiectivelor propuse.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *