Search for content, post, videos

Horoscop zilnic 25 mai 2015, luni. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

horoscop luni

Nativii mai multor zodii incearca din rasputeri sa se faca vazuti, auziti, cautand aprecierea persoanelor din jurul lor, insa eforturile lor ar putea fi zadarnicite fie de niste situatii neprevazute, fie de lipsa de empatie si de intelegere a celor din jur.

BERBEC – horoscop zilnic 25 mai 2015, luni

Berbecii intampina dificultati in a-si tine in frau emotiile, actionand sub impulsul momentului, fapt care ar putea sa le aduca niste necazuri astazi. Berbecii s-ar putea alege cu tensiuni si chiar certuri daca nu prezinta o anume chestiune care-i preseaza intr-un mod cat mai delicat. Mai mult, daca iau decizii sub impulsul momentului s-ar putea sa regrete in viitorul apropiat.

TAUR – horoscop zilnic 25 mai 2015, luni

Taurii dau dovada de mai multa incapatanare decat deobicei. Desi persoane bine instruite din anturajul lor profesional incearca sa le dea sfaturi cat se poate de utile in gestionarea unei probleme, Taurii decid sa faca tot cum vor ei, motiv pentru care s-ar putea sa nu le iasa planurile/proiectele asa cum trebuie. Taurii ar trebui sa asculte cu atentie ceea ce li se zice si sa mai renunte la incapatanare.

GEMENI – horoscop zilnic 25 mai 2015, luni

Gemenii prezinta o mare disponibilitate catre actiuni generoase, dezinteresate. Acestea nu sunt de natura financiara, ci vizeaza un ajutor acordat unei persoane dragi prin sfaturi sau prin inlesnirea unei activitati importante pentru aceasta. Bunavointa de care dau astazi dovada Gemenii li se va intoarce inzecit in cel mai neasteptat moment, in viitorul apropiat.

RAC – horoscop zilnic 25 mai 2015, luni

Racii mizeaza mult pe propria imaginatie astazi si gasesc solutii inedite la probleme vechi. O simpla schimbare de abordare o sa puna intr-o lumina total noua o chestiune problematica mai veche. Faptul ca descopera ei insisi aceste solutii le confera o stare de multumire psihica profunda care le creste si increderea in fortele proprii.

LEU – horoscop zilnic 25 mai 2015, luni

Leii sunt foarte constienti de nevoile emotionale pe care le au si sunt dispusi sa renunte la mai multe treburi practice, dar minore pentru a incerca sa si le asigure. Insa le este greu sa-si satisfaca astazi nevoile emotionale, care sunt mai cu seama de natura sentimentala, caci din sfera profesionala vin mai multe solicitari care le mananca destul de mult timp. Prioritizarea acestor solicitari profesionale ar putea sa ajute nativii din Leu sa castige si ceva timp personal.

FECIOARA – horoscop zilnic 25 mai 2015, luni

Fecioarelor le vine o idee cat se poate de practica ce ar putea sa le rezolve o parte din problemele zilnice pe care le au. Reusesc sa-si usureze treburile astazi descoperind o abordare nou, o strategie altfel care-i ajuta sa-si creasca eficienta in tot ceea ce fac. Astfel, Fecioarele termina ziua avand mai mult timp liber pentru ele insele, dar si cu un sentiment crescut de satisfactie personala.

BALANTA – horoscop zilnic 25 mai 2015, luni

Balantele prezinta o puternica inclinatie spirituala astazi, mintea lor calatorind spre strafundurile sufletului lor, intr-o incercare de autodescoperire. Practic, Balantele cauta o imbunatatire personala, iar introspectia este principalul mijloc de reusita. Totusi, nativii din Balanta manifesta cam prea multa nerabdare. Ca sa nu dezvolte frustrari, ar fi bine sa-si acorde timp, caci introspectia nu se face nici de pe o zi pe alta si cu atat mai putin la comanda!

SCORPION – horoscop zilnic 25 mai 2015, luni

Scorpionii sunt solicitati social. Li se cere participarea la un eveniment social care are tangente deopotriva cu sfera lor personala, cat si profesionala. Participarea la acest eveniment o sa ii solicite pe nativii din Scorpion, caci trebuie sa gaseasca calea ideala de mijloc in materie de comportament. Practic, Scorpionii trebuie sa se comporte cu mult profesionalism, dar si cu bunavointa specifica unei relatii personale stranse intr-un cerc de oameni de la care au multe de invatat.

SAGETATOR – horoscop zilnic 25 mai 2015, luni

Sagetatorii sunt intr-o forma de zile mari astazi! Debordeaza de optimism si curaj, fapt care ii face sa-si asume proiecte marete. Desi optimismul este mereu binevenit, Sagetatorii n-ar trebui sa se hazardeze si sa se angajeze intr-un proiect dificil de dus la cap fara colaborarea stransa cu alti oameni. Putina judecata la rece si mai mult spirit de analiza le va fi de folos astazi Sagetatorilor.

CAPRICORN – horoscop zilnic 25 mai 2015, luni

Capricornii au un mare eveniment astazi. Poate fi vorba de o intalnire, de un soi de test/examen, insa orice ar fi este vorba de ceva care va avea un mare impact asupra viitorului lor profesional, mai cu seama in ceea ce priveste urmatoarele saptamani. Stapanirea de sine si obiectivitatea sunt „armele” principale prin care pot face fata cu brio la acest eveniment.

VARSATOR – horoscop zilnic 25 mai 2015, luni

Un prieten sau o ruda ar putea avea o iesire necontrolata, o reactie exagerat de impulsiva, fapt care va declansa o stare de disconfort pentru nativul din Varsator. Tensiunile cresc, iar Varsatorul, care nu este tocmai stabil emotional in aceasta perioada, ar putea sa se simta surmenat. Insa vor reusi sa treaca peste, mai cu seama daca manifesta toleranta, rabdare si, cel mai important, daca nu se blameaza pe ei insisi pentru unele probleme aparute.

PESTI – horoscop zilnic 25 mai 2015, luni

Pestii trebuie sa-si mentina spiritul pragmatic astazi si sa nu cada in visare. Sunt puternic solicitati pe toate planurile. La locul de munca li se cer foarte multe, iar pe plan personal, fie o ruda, fie partenerul de cuplu, fie un prieten bun, le cere ajutorul intr-o chestiune foarte presanta. Daca-si mentin pragmatismul, Pestii vor reusi sa le rezolve pe toate astazi, cel putin acele parti care tin cu adevarat de ei!

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *