Search for content, post, videos

Horoscop zilnic 23 iulie 2015, joi

Ziua de joi vine cu multe schimbari de natura financiara in viata nativilor zodiacului. Mai mult, se prevad destul de multe ciocniri la locul de munca si in viata amoroasa. 

BERBEC: horoscop zilnic 23 iulie 2015, joi

Zi de joi ciudata pentru Berbeci, avand in vedere ca afla o serie de vesti surprinzatoare despre persoana iubita. Cand o vor confrunta, spre seara, cu privire la ceea ce au aflat vor ramane masca.

TAUR: horoscop zilnic 23 iulie 2015, joi

Taurii incearca joi sa isi faca putina ordine in viata sentimentala, insa acest lucru pare mult prea greu de realizat. Se vor refugia in bratele unei persoane alaturi de care vor trai momente de pasiune.

GEMENI: horoscop zilnic 23 iulie 2015, joi

Gemenii sunt cat se poate de fericiti joi, datorita faptului ca reusesc sa termine o serie de lucruri care nu mai suportau amanare. Se bucura de un important castig financiar.

RAC: horoscop zilnic 23 iulie 2015, joi

Zi linistita de joi pentru Raci, care au parte doar de vesti bune de natura financiara si sentimentala. La locul de munca se vor relaxa mai mult decat vor munci.

LEU: horoscop zilnic 23 iulie 2015, joi

Joi Leii reusesc in sfarsit sa duca la capat un plan ce are implicatii financiare. Nativii acestei zodii sunt fericiti datorita reusitei lor.

FECIOARA: horoscop zilnic 23 iulie 2015, joi

Fecioarele incearca joi sa faca in asa fel incat sa imbuneze persoana iubita, care in ultima vreme le-a adresat numai reprosuri. Spre seara armonia va reveni in cuplu.

BALANTA: horoscop zilnic 23 iulie 2015, joi

Balantele dau dovada de intelepciune la locul de munca joi, ceea ce va atrage aprecierea sefilor. Este posibil ca nativii acestei zodii sa fie propusi pentru o marire salariala.

SCORPION: horoscop zilnic 23 iulie 2015, joi

Scorpionii incearca joi sa faca in asa fel incat sa dramuiasca bruma de bani pe care o mai au. Dupa multe calcule, isi vor da seama ca e posibil sa fie nevoiti sa faca un imprumut.

SAGETATOR: horoscop zilnic 23 iulie 2015, joi

Sagetatorii fac tot posibilul joi sa reintre in gratiile unei persoane pe care au jugnit-o fara sa vrea. Acest lucru este mai greu de facut decat pare.

CAPRICORN: horoscop zilnic 23 iulie 2015, joi

Capricornii incearca joi sa poarte o discutie cu sefii pentru a fi promovati, insa acest lucru nu se intampla. Incep sa se gandeasca serios sa schimbe locul de munca.

VARSATOR: horoscop zilnic 23 iulie 2015, joi

Zi minunata de joi pentru Varsatori, din toate punctele de vedere. Persoana iubita le face una dintre cele mai placute surprize.

PESTI: horoscop zilnic 23 iulie 2015, joi

Pestii au parte joi de vesti bune de natura financiara. Isi dau seama ca au cum sa isi achite multe datorii, ceea ce ii relaxeaza si le aduce zambetul pe buze.

<

1 comment

 • <cite itemprop="author">Nita Corina</cite>

  Bani din prima luna!
  100-285 de euro lunar! Avem
  nevoie imediat, acum, de colaboratori din toate localitatile tarii, pentru o
  activitate simpla, in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri imediate,
  de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din
  prima luna. Atentie, cerem seriozitate maxima! Va rugam sa solicitati cat mai
  repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre
  adresele noastre de email: corina_nita2001@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *