Search for content, post, videos

Horoscop zilnic 22 iulie 2015, miercuri

Ziua de miercuri vine cu o serie de schimbari cel putin susprinzatoare pentru toti nativii zodiacului, mai ales pe plan profesional. In dragoste si la capitolul financiar lucrurile se precipita.

BERBEC: horoscop zilnic 22 iulie 2015, miercuri

Berbecii fac miercuri o serie de compromisuri la locul de munca. Acest lucru nu prea le convine asa ca pe parcursul intregii zile vor cauta solutii pentru a reusi sa schimbe job-ul.

TAUR: horoscop zilnic 22 iulie 2015, miercuri

Zi de miercuri dificila din punct de vedere sentimental pentru Tauri. Persoana iubita da de inteles ca ar avea de gand sa rupa relatia, fara a da prea multe explicatii.

GEMENI: horoscop zilnic 22 iulie 2015, miercuri

Zi de miercuri prolifica pentru Gemeni, care au parte de succes pe toate planurile. Fac rost de o importanta suma de bani ceea ce ii face sa fie cat se poate de fericiti.

RAC: horoscop zilnic 22 iulie 2015, miercuri

Racii se bucura miercuri de o serie de vesti bune din partea unui membru foarte apropiat al familiei. Nativii acestei zodii intra intr-o perioada foarte buna pentru ei.

LEU: horoscop zilnic 22 iulie 2015, miercuri

Leii au parte de o zi de miercuri linistita, in care nu vor face altceva decat sa se odihneasca, dupa ce in ultimele zile au tras cam mult la locul de munca.

FECIOARA: horoscop zilnic 22 iulie 2015, miercuri

Fecioarele incearca din tot sufletul sa stea calme miercuri, avand in vedere ca la locul de munca un coleg nou le cam scoate peri albi. Atitudinea lor va fi apreciata de catre sefi.

BALANTA: horoscop zilnic 22 iulie 2015, miercuri

Balantele au parte de un castig substantial financiar miercuri. Acest lucru ii face pe nativii acestei zodii sa fie mai relaxati in ceea ce priveste perspectiva unei investitii.

SCORPION: horoscop zilnic 22 iulie 2015, miercuri

Scorpionii au parte de probleme amoroase miercuri, din cauza faptului ca persoana iubita da de inteles ca nu este deloc multumita de relatia in care se afla. Nativii acestei zodii vor suferi destul de mult sufleteste, spre seara.

SAGETATOR: horoscop zilnic 22 iulie 2015, miercuri

Sagetatorii se supara pe un prieten apropiat miercuri din cauza ca acesta din urma da de inteles ca nu este disponibil intr-o situatie critica. Nativii acestei zodii vor reevalua relatiile pe care le au.

CAPRICORN: horoscop zilnic 22 iulie 2015, miercuri

Capricornii incearca sa deschida un dialog cu sefii, ceea ce ii va face sa fie apreciati in colectivul de munca. Dau dovada de curaj in fata colegilor, asa ca se vor bucura de aprecierea lor.

VARSATOR: horoscop zilnic 22 iulie 2015, miercuri

Zi minunata pentru Varsatori, mai ales la locul de munca unde vor fi apreciati pentru toate eforturile lor. Nativii acestei zodii au parte de o minunata surpriza din partea persoanei iubite.

PESTI: horoscop zilnic 22 iulie 2015, miercuri

Pestii se confrunta miercuri cu o serie de rpobleme minore de sanatate. Spre seara vor petrece clipe linistite in sanul familiei.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *