Search for content, post, videos

Horoscop zilnic 21 iulie 2015, marti

Zi de marti cu multe schimbari de natura amoroasa si financiara pentru toti nativii. Se anunta si evenimente tensionate la locul de munca.
BERBEC: horoscop zilnic 21 iulie 2015, marti

Zi de marti agitata pentru nativii din Berbec, din cauza unor probleme destul de mari la locul de munca. Vor fi nevoiti sa faca in asa fel incat sa isi impace sefii, epntru a nuavea neplaceri.

TAUR: horoscop zilnic 21 iulie 2015, marti

Taurii se bucura marti de un castig neasteptat, care-i scoate efectiv din impasul financiar in care se afla. Nativii acestei zodii intra de marti intr-o perioada favorabila din punct de vedere financiar, dupa declinul din ultimele luni.

GEMENI: horoscop zilnic 21 iulie 2015, marti

Zi minunata de marti pentru Gemeni, avand in vedere ca totul pare sa mearga asa cum si-au dorit. Mai mutl, fac rost de o importanta suma de bani, ceea ce ii face sa fie cat se poate de multumiti pentru ca au planuri destul de mari cu banii castigati.

RAC: horoscop zilnic 21 iulie 2015, marti

Si Racii au o zi de marti minunata, avand in vedere ca au parte de surprize foarte placute din partea celor mai apropiati membri ai familiei. Se pare ca Racii vor primi unele dintre cele mai bune vesti cu privire la un castig financiar.

LEU: horoscop zilnic 21 iulie 2015, marti

Leii reusesc marti in sfarsit sa se odihneasca, avand in vedere ca in ultima vreme au munci tdestul de mult. Nativii acestei zodii se bucura de ziua libera si fac pregatiri importante pentru un mare eveniment.

FECIOARA: horoscop zilnic 21 iulie 2015, marti

Fecioarele se bucura marti de toata afectiunea persoanei iubite, ceea ce-i face pe acesti nativi sa recastige speranta in ceea ce priveste viitorul relatiei in care se afla. Nativii acestei zodii sunt cat se poate de fericiti de felul in care evolueaza relatia lor.

BALANTA: horoscop zilnic 21 iulie 2015, marti

Balantele au parte de o serie de probleme de natura financiara marti, din cauza ca au cam exagerat cu cheltuielile in ultima vreme. Insa, spre finalul zilei, isi vor da seama ca au o solutie pentru absolut toate problemele lor.

SCORPION: horoscop zilnic 21 iulie 2015, marti

Scorpionii incearca marti sa faca in asa fel incat sa exceleze la locul de munca, insa acest lucru se dovedeste a fi mult prea greu. Nativii acestei zodii vor avea de furca la serviciu din cauza unui coleg care incearca sa le puna bete-n roate.

SAGETATOR: horoscop zilnic 21 iulie 2015, marti

Sagetatorii incearca marti sa se justifice in fata persoanei iubite, din cauza unei gresel de natura amoroasa din trecutul lor indepartate. Insa, discutiile nu vor avea deznodamantul dorit.

CAPRICORN: horoscop zilnic 21 iulie 2015, marti

Zi de marti axata pe dezvoltare financiara pentru nativii din Capricorn. Spre finalul zilei vor avea de ales intre doua oferte, deopotriva profitabile. Vor trebui sa puna in balanta multe lucruri pentru a lua alegerea corecta.

VARSATOR: horoscop zilnic 21 iulie 2015, marti

Zi de marti minunata pentru Varsatori, care se pregatesc pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viata lor. Se simt din ce in ce mai fericiti datorita faptului ca persoana iubita da dovada de devotamebnt si din ce in ce mai multa dragoste.

PESTI: horoscop zilnic 21 iulie 2015, marti

Pestii incearca marti sa faca un pic de ordine in viata sentimentala, din cauza ca in ultima vreme au avut parte de un dezechilibru care i-a cam afectat. Nativii acestei zodii au parte de o surpriza placuta de la persoana iubita.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *