Search for content, post, videos

Horoscop zilnic – 20 noiembrie 2015, vineri si pentru weekend

Zi de vineri si un weekend destul de placute pentru majoritatea nativilor zodiacului, mai ales din punct de vedere amoros.

BERBEC: Horoscop zilnic – 20 noiembrie 2015, vineri si pentru weekend

Berbecii reusesc vineri sa scape de munca si sa petreaca mai mult timp pentru ei insisi. Totodata persoana iubita da de inteles ca e pregatita pentru un weekend fierbinte, ceea ce se va si petrece.

TAUR: Horoscop zilnic – 20 noiembrie 2015, vineri si pentru weekend

Taurii dau de o serie de greutati in viata amoroasa vineri, insa in baza dialogului vor reusi sa treaca peste rpobleme pe parcursul weekendului. Se anunta momente de pasiune.

GEMENI: Horoscop zilnic – 20 noiembrie 2015, vineri si pentru weekend

Vineri gemenii au o zi de milioane datorita faptului ca pun mana pe o importanta suma de bani si reusesc sa isi puna in aplicare toate planurile. Acest lucru ii va face sa aiba un apetit mare pentru petrecere in weekend.

RAC: Horoscop zilnic – 20 noiembrie 2015, vineri si pentru weekend

Racii se bucura atat vineri cat si in weekend de momente de relaxare bine meritata. Nativii acestei zodii traiesc una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii lor. Au parte doar de vesti bune.

LEU: Horoscop zilnic – 20 noiembrie 2015, vineri si pentru weekend

Leii isi dau seama vineri ca nu mai sunt conditionati de absolut nimic asa ca incep sa isi faca planuri reale pentru viitor. Persoana iubita le devine complice in toate aceste planuri.

FECIOARA: Horoscop zilnic – 20 noiembrie 2015, vineri si pentru weekend

Fecioarele isi dau seama vineri ca au o problema destul de mare in relatie. Este posibil ca pana la finalul zilei sa trebuiasca sa ia o decizie radicala. Insa, lucrurile vor fi mult mai bune in weekend din acest punct de vedere.

BALANTA: Horoscop zilnic – 20 noiembrie 2015, vineri si pentru weekend

Zi de vineri destul de dificila pentru Balante, avand in vedere ca intampina o serie de probleme la locul de munca. Acest lucru ii face pe nativii acestei zodii sa fie un pic mai precauti in ceea ce priveste deciziile profesionale.

SCORPION: Horoscop zilnic – 20 noiembrie 2015, vineri si pentru weekend

Zi agitata pentru scorpioni din cauza ca persoana iubita face presiuni in vederea unei relatii mai serioase. Toate tensiunile se vor diminua pe parcursul weekend-ului, avand in vedere ca urmeaza momente de pasiune.

SAGETATOR: Horoscop zilnic – 20 noiembrie 2015, vineri si pentru weekend

Sagetatorii isi dau seama vineri ca este foarte important pentru ei sa faca in asa fel incat sa puna pe roate o noua relatie amoroasa, cu o persoana pe care o doresc de mult timp. Asa ca isi vor dedica intregul weekend pentru acest lucru.

CAPRICORN: Horoscop zilnic – 20 noiembrie 2015, vineri si pentru weekend

Capricornii incearca vineri sa faca in asa fel incat sa imbuneze persoana iubita, in urma unei certe destul de grave petrecute recent. In weekend insa lucrurile vor merge din ce in ce mai bine si totul se va rezolva.

VARSATOR: Horoscop zilnic – 20 noiembrie 2015, vineri si pentru weekend

Zi de vineri si un weekend minunate pentru nativii din Varsator, avand in vedere ca in sfarsit reusesc sa petreaca momente pasionale cu persoana iubita. Stau foarte bine si pe plan financiar si cu sanatatea.
PESTI: Horoscop zilnic – 20 noiembrie 2015, vineri si pentru weekend

Zi de vineri frumoasa si pentru nativii din Pesti. Acestia au parte de unle eneplaceri din punct de vedere amoros, insa nimic prea grav. Cu ajutorul unui prieten, totul se va rezolva pe parcursul weekend-ului.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *