Search for content, post, videos

Horoscop zilnic – 19 noiembrie 2015, joi

Zi de joi speciala pentru majoritatea nativilor zodiacului, avand in vedere ca exista mari influente planetare in ceea ce priveste casa banilor si a dragostei.

BERBEC: Horoscop zilnic – 19 noiembrie 2015, joi

Berbecii reusesc in sfarsit sa cada la o intelegere cu persoana iubita. Nativii acestei zodii isi dau seama ca trebuie sa lase mai mult de la ei pentru a avea o relatie reusit.

TAUR: Horoscop zilnic – 19 noiembrie 2015, joi

Taurii au parte de castiguri neasteptate care ii obliga cumva sa isi faca o serie de planuri de viitor, in afaceri. Trebuie insa sa actioneze cu precautie.

GEMENI: Horoscop zilnic – 19 noiembrie 2015, joi

Zi de joi de milioane pentru Gemeni! Au parte doar de momente frumoase alaturi de persoana iubita si se bucura de importante castiguri financiare. Nativii acestei zodii vor evolua mult si pe plan profesional.

RAC: Horoscop zilnic – 19 noiembrie 2015, joi

Racii au una dintre cele mai bune zile din ultima vreme joi, avand in vedere ca se bucura de o binemeritata vacanta. Nativii acestei zodii reusesc in sfarsit sa de bucure de viata, dupa o perioada destul de grea.

LEU: Horoscop zilnic – 19 noiembrie 2015, joi

Zi la fel de buna pentru Lei, care descopera in persoana iubita un nou aliat. Nativii acestei zodii traiesc si ei una dintre cele mai bune perioade din ultima vreme, dupa o perioada de mari batai de cap.

FECIOARA: Horoscop zilnic – 19 noiembrie 2015, joi

Fecioarele isi dau seama ca vor trebui sa se implice mai mult la locul de munca, daca doresc sa fie promovate. Asa ca vor face tot posibilul sa se faca remarcate iar acest lucru le va aduce mari castiguri pe viitor.

BALANTA: Horoscop zilnic – 19 noiembrie 2015, joi

Balantele au o zi grea din punct de vedere emotional, din cauza felului in care se comporta cu persoana i9ubita de cateva zile incoace. Ar trebui sa fie sincere si sa vorbeasca de propriile lor sentimente.

SCORPION: Horoscop zilnic – 19 noiembrie 2015, joi

Scorpionii se bucura de toata atentia si lauda sefilor, avand in vedere ca au reusit sa duca la bun sfarsit o afacere pe care nimeni nu a putut sa o rezolve pana acum. Se vor bucura de castiguri financiare suplimentare.

SAGETATOR: Horoscop zilnic – 19 noiembrie 2015, joi

Sagetatorii traiesc momente de pasiune alaturi de persoana iubita, ceea ce ii face sa se detensioneze, in sfarsit. Intra intr-o perioada de relaxare care ii face sa fie din ce in ce mai fericiti.

CAPRICORN: Horoscop zilnic – 19 noiembrie 2015, joi

Capricornii incearca sa fie pe placul sefilor, insa nu le prea iese din cauza ca nu pot sa duca la final o serie de proiecte. Pana spre seara insa, vor reusi sa faca ceea ce si-au propus la munca si vor primi aprecieri.

VARSATOR: Horoscop zilnic – 19 noiembrie 2015, joi

Zi de milioane pentru nativii din Varsator, care petrec momente minunate alaturi de jumatatea lor. Mai mult decat atat, pun mana si pe o suma importanta de bani. Cu sanatatea stau foarte bine.

PESTI: Horoscop zilnic – 19 noiembrie 2015, joi

Pestii au o serie de mici probleme de sanatate joi, insa nimic grav. Spre seara vor alege sa petreaca mult timp in sanul familiei.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *