Search for content, post, videos

Horoscop zilnic – 18 decembrie 2015, vineri si pentru weekend

Zi de vineri si un weekend pline pentru toti nativii zodiacului, din cauza unor evenimente care dau peste cap intreaga situatie financiara si amoroasa. 

BERBEC: horoscop zilnic – 18 decembrie 2015, vineri si pentru weekend

Zi de vineri plina de surprize pentru nativii din Berbec! Se pare cau au de facut cateva drumuri foarte importante, pentru a rezolva o serie de probleme in cariera. Nativii acestei zodii vor petrece weekend-ul in companiaprietenilor si isi vor incarca bateriile cu ajutorul acestora.

TAUR: horoscop zilnic – 18 decembrie 2015, vineri si pentru weekend

Zi de vineri epuizanta pentru nativii din Taur, care isi dau seama ca vor avea un weekend destul de greu din ca nu reusesc sa duca la bun sfarsit o serie de task-uri la locul de munca. Vor fi nevoiti sa lucreze mult de acasa pentru a atinge telurile pe care le au.

GEMENI: horoscop zilnic – 18 decembrie 2015, vineri si pentru weekend

Zi de vineri minunata pentru Gemeni! Nativii acestei zodii primesc vesti incredibile pe plan profesional iar in weekend nu vor face altceva decat sa sarbatoreasca un nou inceput in cariera. Persoana iubita le este alaturi in absolut tot cea ce intreprind.

RAC: horoscop zilnic – 18 decembrie 2015, vineri si pentru weekend

Racii isi dau seama vineri ca sunt foarte norocosi, din punct de vedere financiar si profesional. In weekend au parte de o surpriza palcuta din partea unui membru apropiat al familiei, ceea ce ii face sa petreaca doua zile minunate.

LEU: horoscop zilnic – 18 decembrie 2015, vineri si pentru weekend

Zi de vineri si un weekend minunate pentru nativii din Leu. Au parte de unele dintre cele mai bune vesti cu privire la viitorul lor profesional, ceea ce ii face sa se simta cat se poate de motivati. Persoana iubita ii face sa fie si mai fericiti in propria piele.

FECIOARA: horoscop zilnic – 18 decembrie 2015, vineri si pentru weekend

Fecioarele isi dau seama vineri ca ar fi cazul sa faca in asa fel incat sa puna punct relatiei in care se afla. Nativii acestei zodii au parte de unele dintre cele mai neplacute surprize vineri, din partea persoanei iubite. Vor trebui, in weekend, sa se gandeasca bine si sa ia o decizie.

BALANTA: horoscop zilnic – 18 decembrie 2015, vineri si pentru weekend

Balantele primesc vineri o serie de vesti destul de proaste cu privire la veniturile lor. In weekend vor incerca sa gaseasca solutii pentru a face mai multi bani, in compania unor prieteni apropiati.

SCORPION: horoscop zilnic – 18 decembrie 2015, vineri si pentru weekend

Scorpionii isi dau seama vineri ca este cazul sa inceapa sa isi dea mai mult interes in ceea ce prveste locul de munca. Sunt destul de rpesati de catre superiori, ceea ce ii face sa nu reuseasca sa se concentreze. In weekend vor reusi pana la urma sa duca la final ceea ce au de facut.
SAGETATOR: horoscop zilnic – 18 decembrie 2015, vineri si pentru weekend

Sagetatorii isi dau vineri interesul pentru a rezolva o problema arzatoare, de cuplu. Din pacate, vor fi nevoiti sa isi puna cenusa in cap din cauza unor greseli din trecut. Insa, in weekend, vor petrece momente de pasiune alaturi de persoana iubita, ceea ce ii va face sa fie cat se poate de fericiti.

CAPRICORN: horoscop zilnic – 18 decembrie 2015, vineri si pentru weekend

Capricornii incearca vineri sa dea dovada de profesionalism, insa nu prea reusesc. DIn pacate, nativii acestei zodii se afla intr-un impas destul de mare pe plan amoros, ceea ce ii face sa fie cat se poate de instabili la locul de munca. Nativii acestei zodii vor avea un weekend in care vor alege sa se odihneasca.
VARSATOR: horoscop zilnic – 18 decembrie 2015, vineri si pentru weekend

Zi de vineri si un weekend minunate pentru nativii din Varsator! Primesc unele dintre cele mai bune vesti cu privire la viitorul lor, ceea ce ii face sa fie foarte optimisti, In weekend vor petrece clipe minunate alaturi de persoana iubita.

PESTI: horoscop zilnic – 18 decembrie 2015, vineri si pentru weekend

Zi de vineri destul de incarcata pentru nativii din Pesti. Li se pare ca sunt presati prea tare la locul de munca, ceea ce ii face sa fie destul de agitati. Insa in weekend vor reusi sa faca in asa fel incat sa isi incarce bateriile.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *