Search for content, post, videos

Horoscop zilnic – 17 noiembrie 2015, marti

Zi de marti neobisnuita pentru majoritatea nativilor zodiacului din cauza unor evenimente neasteptate, pe plan financiar si profesional.

BERBEC: Horoscop zilnic – 17 noiembrie 2015, marti

Din cauza tensiunilor de la locul de munca, Berbecii vor incepe serios sa se gandeasca sa isi schimbe job-ul. In acest sens vor primi ajutor de la prieteni apropiati.

TAUR: Horoscop zilnic – 17 noiembrie 2015, marti

Taurii incep sa aiba o serie de probleme financiare marti, din cauza unor investitii neinspirate facute in trecut. Ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a lua o decizie financiara, de acum incolo.

GEMENI: Horoscop zilnic – 17 noiembrie 2015, marti

Zi de marti cel putin frumoasa pentru Gemeni, care se bucura de compania persoanei iubite si care se simt din ce in ce mai indragostiti de aceasta. Nativii din Gemeni vor trai numai momente frumoase de acum incolo.

RAC: Horoscop zilnic – 17 noiembrie 2015, marti

Si racii au o zi de marti minunata si isi fac planuri pentru o vacanta pe care o merita pe deplin. Nativii acestei zodii vor reusi sa se relaxeze in sfarsit, avand in vedere ca nu mai sunt conditionati de partea financiara.

LEU: Horoscop zilnic – 17 noiembrie 2015, marti

Leii fac o serie de investitii marti care aduc bucurie in sufletul persoanei iubite. Nativii acestei zodii au intrat in posesia unei importante sume de bani, ceea ce ii face sa fie cat se poate de optimisti.

FECIOARA: Horoscop zilnic – 17 noiembrie 2015, marti

Fecioarele sufera pierderi financiare din cauza unei probleme la locul de munca pe care se vad nevoiti sa o rezolve. Nativii acestei zodii intra intr-o perioada de declin financiar.

BALANTA: Horoscop zilnic – 17 noiembrie 2015, marti

Balantele gresesc in relatia de cuplu marti iar acest lucru nu trece neobservat. De aceea, spre seara, vor avea discutii aprinse cu persoana iubita.

SCORPION: Horoscop zilnic – 17 noiembrie 2015, marti

Scorpionii incearca din rasputeri sa isi imbuneze superiorii marti, insa din cauza gafelor pe care le-au facut in ultima vreme, acest lucru este putin probabil sa se intample. Vor fi nevoiti sa lucreze din ce in ce mai mult.

SAGETATOR: Horoscop zilnic – 17 noiembrie 2015, marti

Sagetatorii primesc marti o suma de bani de la o persoana de la care nu s-ar fi asteptat niciodata sa primeasca ajutor financiar. Cu toate acestea, nativii acestei zodii vor reusi sa isi rezolve o parte din probleme, tocmai datorita acelei persoane.

CAPRICORN: Horoscop zilnic – 17 noiembrie 2015, marti

Capricornii incearca marti sa repare relatia cu persoana iubita, insa din pacate lucrurile nu merg asa cum si-au planuit. Se vor gasi obligati sa se gandeasca serios sa rupa relatia pe care o au.

VARSATOR: Horoscop zilnic – 17 noiembrie 2015, marti

Zi de marti minunata pentru Varsatori! Pun bazele unei noi experiente personale si se bucura foarte mult de aprecierea si recunostinta persoanei iubite. Nativii acestei zodii vor trai de acum incolo o perioada lunga de liniste, pace si fericire.

PESTI: Horoscop zilnic – 17 noiembrie 2015, marti

Pestii reusesc marti sa faca rost de o suma de bani importanta pentru a acoperi o serie de datorii mai vechi. Acest lucru ii face pe Pesti ca spre seara sa se simta linistiti si multumiti.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *