Search for content, post, videos

Horoscop zilnic – 17 decembrie 2015, joi. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

O abordare logica a obiectivelor stabilite in cariera pare a fi cea mai buna cale de urmat astazi, insa tot efortul rational risca sa fie zadarnicit fie de imaginatia debordanta a multor nativi ai zodiacului, fie de lipsa de chef de munca din pragul sarbatorilor.

BERBEC: horoscop zilnic – 17 decembrie 2015, joi

Berbecii sunt dispusi sa profite de prima oportunitate si sa spere la bine, fara sa ia in calcul eventualele consecinte. Desi stiu prea bine ca se expun anumitor riscuri, mai cu seama pe plan profesional daca nu-si indeplinesc sarcinile zilnice, Berbecii cauta modalitati de a se fofila in mod eficient si cu gratie. Nativii acestei zodii trebuie sa fie atenti la persoanele pe care le incomodeaza, care le poarta invidie caci tocmai acestea ar putea sa ii demaste in fata superiorilor.

TAUR: horoscop zilnic – 17 decembrie 2015, joi

Taurii incep sa se panicheze cand isi fac calcule amanuntite cu privire la cheltuielile pe care trebuie sa le faca. Puse toate pe hartie, acestea depasesc posibilitatile financiare ale nativilor acestei zodii. Totusi, o temeinica prioritizare poate ajuta Taurii sa identifice cu exactitate cheltuielile de care nu se pot lipsi, in defavoarea celor neesentiale. In felul acesta, vor reusi sa se organizeze financiar mai bine.

GEMENI: horoscop zilnic – 17 decembrie 2015, joi

Gemenii prezinta o imaginatie debordanta, vin cu idei creative, nonconformiste, insa fara prea mare aplicabilitate. Creativitatea ii ajuta sa se faca remarcati, dar conditia de baza pentru a li se oferi incredere pe termen lung este sa dovedeasca functionalitatea ideilor lor. Indicat ar fi ca nativii din Gemeni dea dovada de mai multa disciplina si, mai ales, prioritizare pe plan profesional.

RAC: horoscop zilnic – 17 decembrie 2015, joi

Racii care au senzatia ca relatia cu o anumita persoana apropiata este pe punctul de a se schimba in rau ar trebui sa confrunte acea persoana cat de curand. Cel mai probabil vor descoperi ca aceasta nu este suparata pe ei, ci mai degraba ingrijorati pentru ei pe fondul unei situatii neplacute care risca sa ii compromita pe nativii din Rac. A da cartile pe fata si a discuta onest pot fi caile ideale pentru a aplanarea oricaror tensiuni.

LEU: horoscop zilnic – 17 decembrie 2015, joi

Leii ar putea fi nemultumiti de lipsa de disponibilitate a cuiva foarte apropiat. Poate fi vorba de persoana iubita, de un parinte sau de o alta ruda foarte apropiata. Oricum ar fi, Leii ar putea fi chiar dezamagiti de comportamentul cuiva foarte drag care, in opinia lor, da dovada de neglijenta, chiar de nepasare crasa.

FECIOARA: horoscop zilnic – 17 decembrie 2015, joi

Fecioarele se inconjoara de persoane cu puternice inclinatii spirituale, fapt care le confera si lor o stare accentuata de confort emotional. Nativii acestei zodii se bucura, intr-un final, de detasare emotionala si de relaxare dupa o perioada destul de tensionata.

BALANTA: horoscop zilnic – 17 decembrie 2015, joi

Balantele incearca sa se inscrie intr-un anumit cerc, la o anumita activitate, sa se alature unor persoane cu calificari specifice si intampina dificultati in acest sens. In loc sa se enerveze, ar fi mai bine daca Balantele ar acorda mai multa atentie, mai multa concentrare conditiilor de eligibilitate pe care, pana in prezent, le-au ignorat. Nativii acestei zodii uita, ocazional, ca numeroase obstacole ar putea fi evitate daca treaba ar fi fost facuta bine de la bun inceput!

SCORPION: horoscop zilnic – 17 decembrie 2015, joi

Scorpionii au griji financiare ridicate pe fondul aparitiei unor cheltuieli absolut neprevazute chiar in pragul sarbatorilor si chiar inclina catre contractarea unui credit rapid. Atentie, insa! Orice indatorare la vreo institutie bancara sau nonbancara ar putea sa ii impovareze financiar in mod inutil pe viitor. Mai bine se imprumuta de la vreun apropiat decat sa se indatoreze astazi. Mai mult, daca sunt cunoscuti drept oameni de cuvant, atunci Scorpionilor chiar li se vor oferi bani imprumut!

SAGETATOR: horoscop zilnic – 17 decembrie 2015, joi

Sagetatorii ar putea fi nemultumiti de comportamentul persoanei iubite. In loc sa isi faca ganduri negre cu privire la cine stie ce fapte josnice, Sagetatorii ar trebui sa-si arate mai intai sustinerea neconditionata fata de partenerii lor. Se prea poate ca acestia sa treaca printr-o perioada profesionala sau de alta natura destul de grea si sa se exteriorizeze in mod nepotrivit. Oricum ar fi, Sagetatorii nu ar trebui sa puna rau in fata in evaluare situatiei.

CAPRICORN: horoscop zilnic – 17 decembrie 2015, joi

Capricornii au probleme tehnice astazi pe masura ce cel putin un dispozitiv de uz zilnic se defecteaza. Din acest motiv, raman in urma cu anumite treburi, vazandu-se nevoiti sa apeleze la colegi sau la colaboratori. Profesional, le va fi mai bine daca isi finalizeaza sarcinile, chiar si cu riscul de a ramane cumva indatorati fata de altcineva.

VARSATOR: horoscop zilnic – 17 decembrie 2015, joi

Varsatorii ar trebuie sa debordeze de optimism astazi pe masura ce idei tot mai creative, dar si aplicabile le vin in minte ca solutii pentru niste probleme vechi. Singura problema cu care ar putea sa se confrunte nativii din Varsator este rezistenta la schimbare a persoanelor cu care intra zilnic in contact. Nativii acestei zodii ar trebui sa nu mai pretinda absolut nimic de la acele persoane despre care stiu prea bine ca sunt depasite de situatie.

PESTI: horoscop zilnic – 17 decembrie 2015, joi

Pestii ar putea avea parte de momente tensionate, chiar de certuri astazi pe fondul unor discutii total inoportune pe teme religioase si/sau politice. Contradictiile ar putea aparea tocmai pe fondul convingerilor Pestilor. Nativii acestei zodii ar trebui sa-si asume faptul ca este perfect in regula sa aiba pareri contrarii cu cele ale altor persoane si sa renunte la atitudinea „atotstiutoare” pe care o manifesta ocazional.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *