Search for content, post, videos

Horoscop zilnic, 17 august 2016. Afla ce te asteapta in aceasta zi

Berbec: Astrele îţi surâd, astăzi. Te remarci printr-o reuşită în faţa unui grup la a cărui apreciere ţii în mod deosebit. Serara, o surpriză plăcută.

Taur: Ai căzut într-o rutină care îţi va secătui creativitatea. Îndrăzneşte să faci şi lucruri noi, chiar dacă te scot din zona de confort.

Gemeni: Nu ar trebui să te ruşinezi că faci lucrurile altfel decât alţii. Chiar dacă cei din jur clevetesc, motivele tale sunt mai importante.

Rac: O zi în care ai forma necesară de a finaliza proiectele care rămăseseră de rezolvat sau de a începe cu succes un proiect greu de realizat.

Leu: Nu este o zi propice să te implici în lucruri importante. Încearcă să mergi cu viteza întâi şi amână pe altă dată deciziile mari.

Fecioară: Cel mai probabil vei avea o zi lejeră din punct de vedere al obligaţiilor. Profită de ea ca să te mai distrezi puţin. Era şi timpul.

Balanţă: Fereşte-te să îi judeci pe alţii doar pentru că duc un stil de viaţă diferit de al tău. Deja lumea începe să te considere retrograd.

Scorpion: Să alini suferinţele altora este ceea ce faci tu mai bine. Ar trebui, însă, să te mai gândeşti şi la tine. Nu te încărca cu energie negativă.

Săgetător: Ar fi timpul să petreci ceva mai mult timp cu prietenii de care te-ai înstrăinat. Nu aştepta să te sune ei, fă tu primul pas.

Capricorn: Simţi că eşti încătuşat de prea multe reguli şi restricţii care nu sunt pe placul firii tale independente. Poţi fi creativ şi aşa, însă.

Vărsător: O zi în care vezi jumătatea plină a paharului. Atitudinea ta pozitivă poate avea un efect tonic şi asupra celor din jurul tău.

Peşti: Nu lăsa timiditatea să te împiedice să îţi expui punctul de vedere într-o problemă în care alţii n-au găsit soluţii. Ai încredere în tine!

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *