Search for content, post, videos

Horoscop zilnic – 16 noiembrie 2015, luni

horoscop luni

Zi de luni destul de buna pentru majoritatea nativilor zodiacului. Unii dintre ei insa au parte de tensiuni destul de mari din cauza problemelor amoroase sau la locul de munca.

BERBEC: Horoscop zilnic – 16 noiembrie 2015, luni

Zi de luni destul de agitata pentru nativii din Berbec, avand in vedere ca isi dau toata silinta sa puna capat problemelor pe care le au la locul de munca. Insa, cu ajutorul colegilor, vor reusi sa faca acest lucru si sa bucure de unele avantaje de acum incolo.

TAUR: Horoscop zilnic – 16 noiembrie 2015, luni

Taurii primesc luni o veste destul de buna cu privire la starea de sanatate a unui bun prieten. Acest lucru ii face sa se simta din nou increzatori in viitor.

GEMENI: Horoscop zilnic – 16 noiembrie 2015, luni

Zi de luni minunata pentru Gemeni! Reusesc sa faca unele dintre cele mai bune si sigure planuri pentru viitorul apropiat si pe termen lung, mai ales cu ajutorul persoanei iubite. Nativii acestei zodii se afla intr-o perioada perfecta pentru ei, care va tine foarte mult.

RAC: Horoscop zilnic – 16 noiembrie 2015, luni

Racii au foarte mult noroc incepand de luni incolo. Nativii acestei zodii isi dau seama ca au tot viitorul in fata de acum incolo si totodata isi planuri pentru a petrece timp liber alaturi de persoana iubita, in familie.

LEU: Horoscop zilnic – 16 noiembrie 2015, luni

Leii au parte de o zi de luni minunata si ei, plina de vesti bune, mai ales pe plan financiar. Totodata reusesc sa isi revina dupa o boala destul de grea, ceea ce ii face sa fie din ce in ce mai impacati cu ei insisi.

FECIOARA: Horoscop zilnic – 16 noiembrie 2015, luni

Fecioarele se bucura luni de toata atentia persoanei iubite, asa ca isi dau seama ca au mari sperante de viitor de acum incolo. Nativii acestei zodii pot sa stea linitstiti de acum incolo, din punct de vedere amoros.

BALANTA: Horoscop zilnic – 16 noiembrie 2015, luni

Balantele isi dau seama luni ca ar fi cazul sa traga mai tare la locul de munca, daca isi doresc aprecierea superiorilor. Nativii acestei zodii au parte de vesti bune insa de la persoana iubita.

SCORPION: Horoscop zilnic – 16 noiembrie 2015, luni

Zi agitata pentru Scorpioni din cauza unor tensiuni la locul de munca, ce apar in prima parte a zilei, Nativii acestei zodii vor reusi insa sa treaca peste probleme cu ajutorul unui prieten foarte apropiat.

SAGETATOR: Horoscop zilnic – 16 noiembrie 2015, luni

Sagetatorii isi dau seama luni ca ar fi cazul sa se implice mai mult in propria relatie daca doresc ca lucrurile sa se redreseze. Asa ca luni vor face tot posibilul sa lase de la ei pentru a imbuna persoana iubita.

CAPRICORN: Horoscop zilnic – 16 noiembrie 2015, luni

Capricornii pe de cealalta parte de confrunta cu probleme amoroase destul de serioase luni, din cauza ca persoana iubita afla o serie de lucruri neplacute cu privire la trecutul lor. Nativii acestei zodii vor reusi insa sa se eschiveze si pana seara tensiunile se vor diminua.

VARSATOR: Horoscop zilnic – 16 noiembrie 2015, luni

Zi de luni minunata pentru nativii din Varsator! Sunt plini de bucurie in suflet datorita felului in care persoana iubita ii trateaza si isi dau seama ca au facut una dintre cele mai bune alegeri cu privire la relatia pe care o au. Totodata, din punct de vedere financiar, lucrurile stau din ce in ce mai bine.

PESTI: Horoscop zilnic – 16 noiembrie 2015, luni

Pestii isi dau seama luni ca in sfarsit traiesc o perioada de liniste si confort psihic si finaciar. Acest lucru ii face pe nativii acestei zodii sa fie din ce in ce mai optimisti.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *