Search for content, post, videos

Horoscop zilnic 15 ianuarie, vineri si pentru weekend

Zi de vineri si un weekend destul de pline pentru majoritatea nativilor zodiacului, avand in vedere ca unele evenimente neasteptate vor avea loc, mai ales in a doua parte a zilei. 
BERBEC – horoscop zilnic 15 ianuarie, vineri si pentru weekend

Ziua de vineri si intreg weekendul sunt destul de tensionate pentru nativii din zodia Berbec din cauza unor probleme de natura amoroasa. Astfel, in urma unor certuri care vor avea loc vineri cu persoana iubita, nativii din berbec vor trai momente de tristete in weekend.

TAUR – horoscop zilnic 15 ianuarie, vineri si pentru weekend

Zi de vineri agitata la locul de munca pentru nativii din Taur. Din pacate, sefii nu apreciaza deloc felul in care incearca sa isi faca munca iar acest lucru ii afecteaza foatrte mult pe nativii acestei zodii. In weekend vor incerca sa se detaseze de toateproblemele si sa faca in asa fel incat sa se relaxeze.
GEMENI – horoscop zilnic 11 ianuarie, vineri si pentru weekend

Gemenii au o zi de vineri destul de linistita care ii va arunca intr-un weekend ce le va incarca total bateriile. Vor reusi sa isi duca la bun final o serie de planuri si totodata vor rezolva o serie de probleme care apar din cauza
unor acte. Un weekend minunat in compania prietenilor.

RAC – horoscop zilnic 11 ianuarie, vineri si pentru weekend

Racii reusesc vineri sa rezolve o problema de snaatate destul de apasatoare care i-a cam dat peste cap in ultima vreme. Se bucura de acest lucru si astfel vor avea parte de un weekend in care se vor odihni si in care isi vor reincarca bateriile.

LEU – horoscop zilnic 11 ianuarie, vineri si pentru weekend

Leii incearca vineri sa isi pastreze calmul in ciuda faptului ca au o groaza de oameni in jurul lor care pun presiune din ce in ce mai mare pe ei. Cu mult calm vor reusi sa isi rezolve absolut toate problemele. In weekend isi vor petrece o mare parte din timp lucrand, insa acest lucru le va face lpacere.
FECIOARA – horoscop zilnic 11 ianuarie, vineri si pentru weekend

Fecioarele nu isi dau seama ca au de rezolvat o serie de probleme de natura amoroasa iar acest lucru o va face pe persoana iubita sa isi puna o serie de intrebari cu privire la viitorul relatiei lor. In weekend nativii acestei zodii vor avea de dat explicatii cu pribvire la unele greseli pe care le-au facut in trecut.
BALANTA – horoscop zilnic 11 ianuarie, vineri si pentru weekend

Balantele se vor distra maxim vineri in cercul de prieteni de la locul de munca. Acest lucru ii va face pe nativii acestei zodii sa fie energici pentru un weekend ce se arata la fel de agitat precum ziua de vineri. Asa ca este posibil sa cam exagereze cu cheltuielile si sa ramana fara bani.

SCORPION – horoscop zilnic 11 ianuarie, vineri si pentru weekend

Scorpionii se bucura din plin de o zi de vineri in care sunt laudati din toate partile si le place sa savureze aceste momente. Totodata au parte de o mare surpriza de la persoana iubita ceea ce ii face sa se simta din ce in ce mai siguri de situatia lor amoroasa. In weekend vor avea parte de multe momente romantice.

SAGETATOR – horoscop zilnic 11 ianuarie, vineri si pentru weekend

Sagetatorii isi aleg vineri o noua victima in amor. Vor petrece intreaga zi incercand sa convinga o persoana de sex opus sa le ofere atentia cuvenita iar planul le va iesi. In weekend vor avea parte de momente pasionale alaturi de aceasta persoana.

CAPRICORN – horoscop zilnic 11 ianuarie, vineri si pentru weekend

Capricorni nici nu isi dau seama cat de repede trece ziua de vineri din cauza ca nu sunt deloc in stare sa se concentreze. Acest lucru este posibil sa atraga cateva mustrari din partea sefilor, insa nimic grav. In weekend se vor odihni dupa o saptamana care i-a cam epuizat.

VARSATOR – horoscop zilnic 11 ianuarie, vineri si pentru weekend
Zi de vineri minunata pentru Varsatori avand in vedere ca reusesc intr-un final sa se odihneasca. Acest lucru ii face sa se simta din ce in ce mai energici si increzatri in sine. In weekend, desi vor avea de lucru, se vor bucura de atentia maxima a persoanei iubite.

PESTI – horoscop zilnic 11 ianuarie, vineri si pentru weekend

Pestii se bucura de o zi de vineri in care le sunt rezolvate multe dintre problemele pe care le au. Asa ca in weekend nu vor face altceva decat sa se relaxeze maxim si sa isi incarce bateriile pentru saptamana ce urmeaza.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *