Search for content, post, videos

Horoscop zilnic – 15 decembrie 2015, marti

Zi de marti destul de plina din punct de vedere emotional pentur majoritatea nativilor zodiacului. Au loc o serie de schimbari majore si pe plan profesional.

BERBEC: horoscop zilnic – 15 decembrie 2015, marti

Berbecii isi dau seama marti ca ar fi cazul sa faca in asa fel incat sa prezinte persoanei iubite o serie de adevaruri pe care le-au tionut ascunse pana acum. Acest lucru ar putea sa le dea batai de cap spre seara.

TAUR: horoscop zilnic – 15 decembrie 2015, marti

Taurii isi dau seama marti ca ar fi cazul sa faca in asa fel incat sa iasa din relatia in care sunt, avand in vedere ca a inceput deja sa le faca rau. Stresul ii afecteaza si pe plan profesional.

GEMENI: horoscop zilnic – 15 decembrie 2015, marti

Zi de marti minunata pentru Gemeni, alaturi de persoana iubita. Au parte de unele dintre cele mai tandre si mai frumoase momente din aceasta luna si le capata mari sperante si pe plan profesional.

RAC: horoscop zilnic – 15 decembrie 2015, marti

Racii isi dau seama marti ca traiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viata lor. Nativii acestei zodii au sanse mari de castig financiar si se rezolva si o serie de probleme de sanatate.

LEU: horoscop zilnic – 15 decembrie 2015, marti

Zi de marti minunata pentru Lei, din toate punctele de vedere. Nativii acestei zodii incearca sa faca in asa fel incat sa isi multumeasca persoana iubita, iar acest lucru le iese de minune. Nu trebuie sa isi mai faca griji cu privire la ziua de maine, avand in vedere ca pun amna pe o importanta suma de bani.
FECIOARA: horoscop zilnic – 15 decembrie 2015, marti

Fecioarele insa trec prin momente tensionate in dragoste. Nu reusesc sa comunice direct cu persoana iubita si nici sa se faca intelese. Ar trebui sa dea dovada de mai multa rabdare.
BALANTA: horoscop zilnic – 15 decembrie 2015, marti

Balantele isi dau seama marti ca este cazul sa faca in asa fel incat sa capete mai mult respect la locul de munca. Nativii acestei zodii au impresia ca nu sunt deloc apreciati de catre superiori. Din aceste cauze, isi vor face procese de constiinta.

SCORPION: horoscop zilnic – 15 decembrie 2015, marti

Scorpionii au parte marti de o zi destul de agitata, mai ales din cauza unor probleme de sanatate. Ar trebui sa mearga neaparat la medic, pentru a isi da seama exact ce se intampla cu corpul lor.

SAGETATOR: horoscop zilnic – 15 decembrie 2015, marti

Sagetatorii isi dau seama marti de faptul ca persoana iubita este infidela. Acest lucru ii va afecta destul de rau si se vor gasi in situatia de a face o alegere pe care nu doresc sa o faca.

CAPRICORN: horoscop zilnic – 15 decembrie 2015, marti

Capricornii incearca marti sa faca in asa fel incat sa se impace cu un coleg de munca, ceea ce ii va face sa se umileasca un pic. Acest lucru nu le va conveni prea tare, asa ca spre seara se vor simti destul de nemultumiti de ei insisi.

VARSATOR: horoscop zilnic – 15 decembrie 2015, marti

Zi de marti minunata pentru Varsatori! Nativii acestei zodii primesc unele dintre cele mai bune vesti cu privire la relatia pe care o au si totodata pun mana si pe o importanta suma de bani. Isi dau seama ca au sanse mari de reusita alaturi de partenerul de viata, in orice ar intreprinde.

PESTI: horoscop zilnic – 15 decembrie 2015, marti

Pestii dau de o serie de probleme de sanatate marti, pe care vor incerca sa le solutioneze cat se poate de repede. Din fericire, aceste probleme de sanatate nu se vor agrava, asa ca nativii acestei zodii vor incheia ziua bine.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *