Search for content, post, videos

Horoscop zilnic – 14 decembrie 2015, luni. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Nativii mai multor zodii privesc catre viitorul apropiat cu mult entuziasm, chiar daca uneori nu-si gasesc echilibrul pe care-l considera necesar pentru progres. O perioada de implinire este de asteptata, insa concomitent cu aceasta perspectiva pozitiva vine si riscul aparitiei catorva cazuri de praburire emotionala.

 

BERBEC: horoscop zilnic – 14 decembrie 2015, luni

Berbecii nu detin controlul total al circumstantelor din mediul lor profesional, fapt care ii deruteaza, dar incearca sa compenseze cu o atitudine pozitiva, plina de optimism in interactiunile cu ceilalti. Optimismul lor va fi bine primit si apreciat, motiv pentru care se vor bucura de sustinere in ideile lor chiar de la persoane de la care nu se asteptau.

 

TAUR: horoscop zilnic – 14 decembrie 2015, luni

Taurii se manifesta cu o mai mare deschidere astazi, fiind dispusi sa-si dezvaluie sentimentele, trairile si, mai ales, asteptarile si planurile de viitor. Insa, pe fondul retinerii anterioare de care au dat dovada, unele persoane apropiate lor ar putea fi luate prin surprindere intr-un mod prea drastic de ideile Taurilor, motiv pentru care nativii acestei zodii ar trebuie sa actioneze mai „cu manusi” in anumite relatii.

 

GEMENI: horoscop zilnic – 14 decembrie 2015, luni

Gemenii nu sunt, de regula, persoane care sa se afilieze anumitor cauze si sa se manifeste cu fervoare in public. Totusi, daca este vorba de o cauza nobila, unanim acceptata social, nativii acestei zodii ar putea avea chiar o contributie semnificativa, sustinuta si de apropiati. Conditia de baza este, insa, sa detina toate datele problemei. Inainte sa se afirme pro sau contra, inainte de a judeca intr-un mod prea sever, Gemenii trebuie sa se asigura ca sunt la curent cu toate informatiile existente referitoare la subiectul in cauza.

 

RAC: horoscop zilnic – 14 decembrie 2015, luni

Racii debordeaza de incredere in fortele proprii si de entuziasm cu privire la un anumit proiect sau plan pe care si l-au pus la punct in detaliu zilele acestea. Astfel ca nativii din Rac cauta astazi sa obtina cat mai multa sustinere din partea apropiatilor, mai cu seama din partea familiei, pentru a duce la bun sfarsit acest plan faurit recent. Racii nu trebuie sa se fereasca de persoanele aparent „traditionaliste” din familie caci tocmai acestea ar putea veni cu solutii sau inlesniri esentiale in proiectul lor.

 

LEU: horoscop zilnic – 14 decembrie 2015, luni

Viata sociala a Leilor este foarte animata, plina de intalniri programate, dar si total neprevazute. Nu doar mediul profesional este o sursa de „animare” a vietii sociale, ci si relatiile personale pe care le-au avut Leii de-a lungul anilor. Cineva din trecutul lor chiar indepartat poate reaparea prin diverse forme si tulbura in mod pozitiv ziua nativului din Leu.

 

FECIOARA: horoscop zilnic – 14 decembrie 2015, luni

Desi Fecioarele exceleaza, de regula, in a analiza cat mai logic, cat mai argumentat situatiile cruciale, de rascruce de drumuri, din viata, acest aspect nu le impiedica sa ia, intr-un final, decizii gresite. Asa ar putea sa se intample si astazi pe fondul unei grabe nejustificate de care dau dovada nativii din Fecioara. Chiar daca nu au dispozitia necesara sa plece urechea la sfaturi, ar fi momentul ideal sa faca asta pentru a se feri de compromisurile viitoare care ar putea fi generate de vreo decizie proasta din prezent.

 

BALANTA: horoscop zilnic – 14 decembrie 2015, luni

Balantele sunt puternic manate de dorinta de a face un bine, insa tocmai aceasta dorinta ii poate pune intr-o situatie cel putin incomoda. Pe de alta parte, Balantele nici nu prea au de ales atunci cand in centrul situatiei se afla cineva foarte drag lor. Chiar constientizand consecintele negative ce vor urma, Balantele si le vor asuma pe deplin doar ca sa protejeze acea persoana foarte apropiata si draga lor!

 

SCORPION: horoscop zilnic – 14 decembrie 2015, luni

Scorpionilor le este aproape imposibil sa atinga acel echilibru sanatos necesar sa gestioneze tensiunile profesionale si personale. Pe ambele planuri, nativii acestei zodii sunt suprasolicitati de persoane fie foarte dragi, fie cu mare putere de influenta asupra carierei lor. Li se cere marea cu sarea intr-un timp foarte scurt iar nativii din Scorpion abia au timp sa-si prioritizeze sarcinile. Pentru a face fata presiunii Scorpionii trebuie sa se menajeze emotional si psihic acorzandu-si cel putin 30 de minute de solitudine si meditatie.

 

SAGETATOR: horoscop zilnic – 14 decembrie 2015, luni

Sagetatorii sunt foarte optimisti astazi, fiind convinsi ca vor reusi sa faca un mare bine azi, sa duca la bun sfarsit o fapta importanta, chiar mareata. Trebuie, totusi, sa aiba grija caci optimismul lor poate usor exagerat ii face usor neglijenti in fata tuturor informatiilor primite din exterior. Neatentia risca sa le zadarniceasca eforturile! Din acest motiv ar fi bine daca Sagetatorii ar deschide deopotriva ochii si urechile mai larg azi.

 

CAPRICORN: horoscop zilnic – 14 decembrie 2015, luni

Capricornii sunt porniti pe treaba azi, hotarati fiind sa-si indeplineasca toate responsabilitatile asumate. Au, insa, parte de cateva momente/situatii in care atentia si concentrarea lor le sunt distrase de la responsabilitatile asumate. Distragerea de atentie vine pe fondul unei nevoi personale care ar putea gasi o implinire printr-o intalnire neprevazuta cu o persoane ce suscita un mare interes pentru nativul din Capricorn.

 

VARSATOR: horoscop zilnic – 14 decembrie 2015, luni

Este o zi potrivita pentru Varsatori sa dea frau liber tuturor trairilor, impresiilor si pornirilor dictate de propria inima, renuntand astfel la incorsetarile rationale la care s-au supus intentionat in ultima perioada. Adevarata forta creatoare a Varsatorilor de acolo deriva, motiv pentru care eliberarea de sub „jugul ratiunii” este necesara pentru a permite spiritului sa se manifeste intr-un mod cat mai natural.

 

PESTI: horoscop zilnic – 14 decembrie 2015, luni

Factori destabilizatori patrund in viata nativului din Pesti, tulburand aparentul echilibru dobandit de acesta in ultima perioada. Este, insa, ocazia ideala pentru dezvoltare personala pe planuri diverse pentru Pesti, caci tocmai acesti factori deschid usi si, implicit, ofera oportunitati nebanuite, neasteptate. Totul tine de curajul Pestilor de a se aventura in ceva nou!

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *