Search for content, post, videos

Horoscop zilnic – 13 noiembrie 2015, vineri si pentru weekend

O unda de optimism contribuie la bunastarea emotionala a nativilor mai multor zodii, oferindu-le curaj in initierea sau ducerea la bun sfarsit a unor planuri importante.

BERBEC: Horoscop zilnic – 13 noiembrie 2015, vineri si pentru weekend

Berbecii isi dau seama ca si-au calculat gresit timpul alocat anumitor sarcini de serviciu si, aflati in fata riscului de a nu finaliza pana la termenul limita ce li s-a dat de facut, trag tare pe ultima suta de metri. Efortul lor va avea rezultatul dorit! Vor reusi sa termine cu brio ce au de facut, dar asta cu pretul epuizarii fizice. Vor pica franti de oboseala seara, nefiind in stare sa mai acorde atentie familie. Din acest plan ar putea aparea reactii de nemultumire in cazul Berbecilor.

TAUR: Horoscop zilnic – 13 noiembrie 2015, vineri si pentru weekend

Taurii incearca sa ascunda anumite actiuni intreprinse recent de unele persoane fie din mediul profesional, fie din cel personal, de teama ca vor fi judecati aspru pentru comportamentul lor. Cu toate acestea, Taurii nu au de ce sa se teama. Mai bine spun totul clar, fara menajamente si fara sa se preocupe de ce vor crede altii. Este intotdeauna mai indicat sa fii sincer in mesajul transmis decat sa recurgi la omisiuni sau chiar minciuni doar pentru a prezenta intr-o lumina mai favorabila o situatie neplacuta.

GEMENI: Horoscop zilnic – 13 noiembrie 2015, vineri si pentru weekend

Atitudinea serioasa a Gemenilor ar putea avea un impact negativ asupra colegilor de serviciu care, invariabil, se uita cu respect la nativii acestei zodii, dar si cu speranta de a primi indrumare din partea lor. Desi, de regula, se impaca bine cu propria autoritate, de data asta Gemenii se simt impovarati de aceasta responsabilite si incearca sa se eschiveze. Nativii acestei zodii trebuie, insa, sa accepte faptul ca fiecare om are propriul rol intr-un anumit mediu si ca, in esenta, ei nu pot fugi de-al lor!

RAC: Horoscop zilnic – 13 noiembrie 2015, vineri si pentru weekend

Racii pot lasa impresia ca sunt prea critici cu privire la cei din jurul lor, motiv pentru care ar putea constata ca unele persoane au rezerve in a discuta deschis de fata cu ei. Desi este bine ca-si respecta integritatea, nu ar strica daca Racii ar da dovada de putin mai multa toleranta.

LEU: Horoscop zilnic – 13 noiembrie 2015, vineri si pentru weekend

Leii se scufunda intr-o stare emotionala negativa gandindu-se in mod obsesiv la regretele adunate de-a lungul timpului. Aceasta abordare este foarte daunatoare pe termen lung atat pentru Lei, cat si pentru apropiatii lor. In loc sa stagneze concentrandu-se pe trecut si in loc sa cauta perfectul acolo unde acesta nu poate fi atins, Leii ar face bine daca si-ar indrepta atentia care ceea ce pot schimba in bine in viitor.

FECIOARA: Horoscop zilnic – 13 noiembrie 2015, vineri si pentru weekend

Capacitatile analitice ale Fecioarelor functioneaza la capacitati maxime, permitand nativilor acestei zodii sa patrunda in profunzimea problematicilor cu care se confrunta azi. Mai mult, pe fondul unui optimism ridicat, Fecioarele se simt aproape de neinvins, fapt care le expune totusi la un comportament riscant. Mai mult cumpatare le-ar fi utila!

BALANTA: Horoscop zilnic – 13 noiembrie 2015, vineri si pentru weekend

Balantele se descotorosesc de sentimentul ca stagneaza in rutina si dezvolta noi planuri de progres fie pe plan profesional, fie pe plan personal. Isi redobandesc optimismul si curajul in a lua decizii nonconformiste in speranta de a aduce un plus de bine in vietile lor.

SCORPION: Horoscop zilnic – 13 noiembrie 2015, vineri si pentru weekend

Este aproape imposibil pentru Scorpioni sa-si dea seama incotro duce viata lor, fapt care le genereaza o stare de frustrare accentuata. Insa, Scorpionii sunt constienti ca trebuie sa aiba rabdare caci, in timp, pot gasi raspunsuri la intrebarile care-i macina. Totodata, vor avea parte de surprize foarte placute din partea unor persoane care-i vor sprijini fara sa ceara absolut nimic in schimb.

SAGETATOR: Horoscop zilnic – 13 noiembrie 2015, vineri si pentru weekend

O propunere facuta de Sagetatori este criticata de colegii de serviciu care nu se dau in laturi de a folosi chiar si cuvinte nepotrivit mediului profesional. Criticile, fondate sau nefondate, le genereaza o stare de neliniste si dezolare nativilor din Sagetator, care nu reusesc in momentul de fata sa extraga ceea ce poate fi constructiv din comentariile primite. Este momentul ca Sagetatorii sa se distanteze de mediul profesional, sa-si ia o pauza, caci fragilitatea lor emotionala si oboseala psihica ar putea sa-i determine sa actioneze in defavoarea lor.

CAPRICORN: Horoscop zilnic – 13 noiembrie 2015, vineri si pentru weekend

Capricornii se simt motivati sa munceasca mai mult, in exces chiar la un proiect pe care si l-au asumat. Sunt in stare sa renunte chiar si la cateva ore de somn pentru a duce la bun sfarsit planul pus la cale. Desi eforturile lor vor fi apreciate in mod public, Capricornii trebuie sa fie atenti la ce anume sacrifica pentru proiectul asumat.

VARSATOR: Horoscop zilnic – 13 noiembrie 2015, vineri si pentru weekend

Varsatorilor este aproape imposibil sa se relaxeze astazi dat fiind ca atmosfera de la locul de munca este tensionata. Mai mult, Varsatorii s-ar putea vedea nevoiti sa renunte la niste planuri de plecare pentru ca efectiv nu au suficient timp la dispozitie. Nativilor acestei zodii le este recomandat sa-si concentreze energia pe chestiuni practice care sa le intareasca stabilitatea de care au atata nevoie.

PESTI: Horoscop zilnic – 13 noiembrie 2015, vineri si pentru weekend

Doar pentru ca Pestilor li se arunca in fata mesaje dure nu inseamna ca trebuie sa accepte interpretarile ca fiind conforme cu realitate. Totusi, daca mesajul vine de la o persoana de incredere, Pesti ar putea sa-si ridice niste semne de intrebare. Insa, cel mai indicat ar fi sa judece la rece informatiile primite si sa ia decizii fara a se lasa influentati de interesele pe care le au altii.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *