Search for content, post, videos

Horoscop zilnic 11 ianuarie, luni

horoscop luni

Zi de luni agitata din cauza unor schimbari majore pe plan professional, in cazul mai multor native ai zodiacului. Unii dintre ei vor fi pusi in fata unei decizii destul de greu de luat.

 

 

 

 

BERBEC – horoscop zilnic 11 ianuarie, luni

 

Berbecii sunt neclintiti in deciziile luate, indiferent ce pareri contrare au alte persoane apropiate din jurul lor. Sunt dispusi chiar sa ascunda adevarul sau sa prezinte o anume situatie prin informatii false daca simt ca altii nu sunt de acord cu ei. Desi este indicat sa asculte si parerile altora, de data asta Berbecii procedeaza foarte bine pentru ca-si urmeaza propria logica.

 

TAUR – horoscop zilnic 11 ianuarie, luni

 

Taurii incep lent ziua. Inca nu au reusit sa iasa din starea de relaxare de weekend si parca refuza sa accepte ca a inceput o noua saptamana destul de aglomerata din punct de vedere al programului lor. Taurii se fofileaza cum pot si incearca sa amane unele treburi importante. Ar trebui totusi sa puna osul la treaba caci s-ar putea ca zilele urmatoare sa nu reuseasca sa o scoata la capat.

 

GEMENI – horoscop zilnic 11 ianuarie, luni

 

Gemenii simt nevoia sa scape de obligatiile sociale pe care le au. Desi sunt defel foarte sociali, avand un puternic fler in comunicarea cu oamenii, de data asta simt nevoia de introspectie, de timp pentru ei insisi. Gemenii incep sa-si canalizeze energia catre ei insisi, catre nevoile lor personale.

 

RAC – horoscop zilnic 11 ianuarie, luni

 

Racii ar trebui sa fie atenti la ce zic astazi, caci risca sa actioneze sub impulsul momentului fara sa gandeasca la rece situatia. Ar putea genera tensiuni fara sa vrea daca nu sunt responsabili in alegerea cuvintelor in discutiile cu persoanele foarte apropiate lor.

 

LEU – horoscop zilnic 11 ianuarie, luni

 

Leii incep saptamana fara chef, tanjind dupa relaxare. Insa oamenii din jurul lor, mai ales pe plan profesional, o sa ii forteze sa lucreze, caci vin cu o multime de pretentii. Desi vor pune osul la treaba, Leii nu vor fi eficienti astazi, caci sunt puternic iritati de faptul ca ceea ce li se cere le depaseste atributiile.

 

FECIOARA – horoscop zilnic 11 ianuarie, luni

 

Fecioarele se concentreaza pe planurile lor personale si neglijeaza sarcinile profesionale pe care le au. Risca astfel sa atraga consecinte negative asupra lor, mai cu seama pe fondul faptului ca cineva din anturajul lor este rau intentionat si le cauta nod in papura in orice situatie. Asadar, n-ar strica sa acorde o mai mare atentie dinamicii relatiilor lor.

 

BALANTA – horoscop zilnic 11 ianuarie, luni

 

Balantele parca asteapta ca un vis frumos sa devina realitate. Sunt intr-o expectativa continua si nu reusesc sa se concentreze pe ce au de facut. Balantele sunt puternic dezorganizate azi, motiv pentru care ar putea sa incurce unele treburi si sa creeze probleme nu doar lor, ci si altor persoane implicate.

 

SCORPION – horoscop zilnic 11 ianuarie, luni

 

Scorpionii sunt determinati faca tot ce le sta in putere pentru a obtine satisfactie personala. Risca, insa, sa supere unele persoane foarte apropiate pentru ca nu iau in considerare si parerile lor. Ar trebui sa se gandeasca bine inainte sa actioneze astazi in vreun fel, poate chiar sa fie mai putin egoisti.

 

SAGETATOR – horoscop zilnic 11 ianuarie, luni

 

Sagetatorii au impresia ca au o abordare sanatoasa in ceea ce priveste echilibrarea raportului munca-relaxare, insa, la un moment dat pe timpul zilei, se vor trezi cu multe responsabilitati puse in carca. Din acest motiv s-ar putea ca ziua lor de munca sa se termine foarte tarziu, caci nu au cum sa amane unele sarcini. Sfarsesc ziua obositi, dar multumiti ca au reusit sa le faca pe toate!

 

CAPRICORN – horoscop zilnic 11 ianuarie, luni

 

Capricornii au avut multe treburi de rezolvat in weekend, motiv pentru care abia astazi, la inceput de saptamana, rasufla usurati si gasesc timp sa se relaxeze. Din fericire, nimic nu preseaza astazi, motiv pentru care isi pot lua timp pentru ei insisi fara niciun fel de probleme.

 

VARSATOR – horoscop zilnic 11 ianuarie, luni

 

Viseaza mai intai, actioneaza mai tarziu. Asa ar trebui sa decurga ziua Varsatorilor. Ei n-ar trebui sa le lase presati ce cerintele celor din jur, ci sa-si exploateze propria imaginatie, sa-si urmeze proprii timp caci toate acestea vor avea un efect pozitiv asupra activitatii lor, dar si asupra celor din jurul lor.

 

PESTI – horoscop zilnic 11 ianuarie, luni

 

Pestii se simt surmenati din prima zi a saptamanii de toate solicitarile pe care le au de rezolvat. Sunt tentati sa-si petreaca ziua visandu-si o alta viata. Ar trebui sa-si prioritizeze responsabilitatile caci nu pot fugi de realitate, indiferent cat se straduiesc.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *