Search for content, post, videos

Horoscop zilnic 10 martie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Puterea interioara este cheia succesului si nativii a tot mai multe zodii constientizeaza acest aspect astazi. Insa actiunile tot mai ferme efectuate de mai multi nativi se pot ciocni intre ele la nivel social, fapt care poate genera tensiuni si chiar divergente.

 

BERBEC – horoscop zilnic 10 martie, marti

 

Berbecii au planuri foarte clare cu privire la ziua de azi. Stiu bine ce au de facut si nu se lasa distrasi de diversele situatii incomode in care ar putea fi pusi si nici de persoanele cu chef de orice altceva in afara de munca. Berbecii incearca astazi sa rezolve cat mai multe treburi, insa n-ar trebui sa se surmeneze. Indiferent cat de hotarati sunt si cat de puternici se simt, ar trebui sa-si aloce si putin timp pentru ei insisi.

 

TAUR – horoscop zilnic 10 martie, marti

 

Tenacitatea Taurului il ajuta astazi sa iasa castigator intr-o discutie usor tensionata de la locul de munca. Taurii mizeaza pe argumente clare si refuza sa faca compromisuri. Chiar daca castiga discutia, ar trebui sa ia in considerare si costurile ei. Prea multa fermitate si lipsa de toleranta de care dau dovada ar putea sa le strice imaginea in ochii unei persoane cu putere de influenta in mediul lor profesional.

 

GEMENI – horoscop zilnic 10 martie, marti

 

Manipularea realitatii poate fi la fel de simpla pentru Gemeni cum este alegerea cuvintelor intr-o discutie. Totusi, nativii din Gemeni ar trebui sa tina cont de repercusiunile actiunilor lor. A intinde coarda prea tare ar putea duce la ruperea ei. Gemenii ar trebui sa-si foloseasca puterea de influenta pentru a construi lucruri pozitive.

 

RAC – horoscop zilnic 10 martie, marti

 

Racii se exprima liber si cu intensitate astazi, fapt care ii face sa se simta puternici, de nestavilit chiar. Nativii acestei zodii isi iau intr-un final inima in dinti si deschid o discutie foarte delicata de care se fereau in ultima vreme. Este momentul ideal pentru a pune punctul pe „i”.

 

LEU – horoscop zilnic 10 martie, marti

 

Leii reusesc astazi sa vada partea plina a paharului in absolut tot ce fac, chiar si in acele situatii in care alti oameni devin prapastiosi. Si fac foarte bine! Desi par optimisti intr-un mod inconstient, Leii mizeaza pe informatii corecte atunci cand proiecteaza planuri sau solutii la probleme presante pe care altii nu le pot rezolva. Acest lucru le va aduce o mai mare apreciere din partea celor din jur.

 

FECIOARA – horoscop zilnic 10 martie, marti

 

Fecioarele isi folosesc la maximum inteligenta si perspicacitatea astazi. Nativii acestei zodii reusesc sa salveze situatii negre, sa rezolva probleme pe plan personal mizand pe pozitivismul care-i cuprinde astazi.

 

BALANTA – horoscop zilnic 10 martie, marti

 

Desi sunt plini de speranta in ceea ce priveste traiectoria relatiei de cuplu, nativii din Balanta trec prin stari puternic emotionale, osciland intre entuziasm si panica. In loc sa se scufunde in drama, mai bine incearca sa analizeze dinamica relatiei la rece.

 

SCORPION – horoscop zilnic 10 martie, marti

 

Scorpionii se tem foarte mult de ceea ce nu stiu. Au senzatia ca le scapa sau le-au fost ascunse unele informatii esentiale pe plan profesional, fapt care ii face vulnerabili la locul de munca sau in fata colaboratorilor/partenerilor de afacri. In loc sa se panicheze, mai bine isi urmeaza instinctele atunci cand au dubii si actioneaza incisiv.

 

SAGETATOR – horoscop zilnic 10 martie, marti

 

Sagetatorii descopera ca simt o atractie bizara fata de o anumita persoana, o atractie poate sexuala, poate intelectuala, poate profesionala. Oricum ar fi, sunt surprinsi de trairile lor si tind sa actioneze usor impulsiv, fapt care nu este in beneficiul lor.

 

CAPRICORN – horoscop zilnic 10 martie, marti

 

Prietenii apropiati si rudele ar putea sa nu constientizeze sursa puterii Capricornilor si sa-i desconsidere fara a fi rau intentionati. Insa acest lucru irita puternic nativii din Capricorn. Totusi, nu ar trebui sa actioneze sub impulsul momentului, sa iste o cearta, caci nu vor castiga nimic in plus in afara de nervi.

 

VARSATOR – horoscop zilnic 10 martie, marti

 

Optimismul aparent al Varsatorului este usor tulburator astazi. In timp ce oamenii din jur vad nativul din Varsator drept o sursa ambulanta de inspiratie, de creativitate, Varsatorii vor simti ca le scapa ceva. Chiar daca isi efectueaza cu brio toate sarcinile, Varsatorii simt ca exista ceva anume, important pentru bunastarea lor emotionala, care le-a scapat, motiv pentru care tind sa incheie ziua ingrijorati.

 

PESTI – horoscop zilnic 10 martie, marti

 

Pare ca un „card” de ingeri are grija astazi de nativul din Pesti. Desi este expus tensiunilor in mediul profesional, desi exista suficiente motive de disconfort in casa, Pestii par a avea a manta protectoare azi caci nimic nu le strica buna dispozitie si optimismul.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *