Search for content, post, videos

Horoscop vineri, 20 februarie si pentru weekend. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Ziua de vineri, 20 februarie si intregul weekend sunt speciale pentru fiecare nativ al zodiacului, avand in vedere ca exista o serie de evenimente ce au loc la finalul acestei saptamani care sunt decisive pentru viitorul fiecaruia dintre ei.
BERBEC – horoscop vineri, 20 februarie si pentru weekend

Zi de vineri grea pentru Berbeci, avand in vedere ca au o serie de probleme de natura financiara destul de mari si totodata nu reusesc sa duca la final tot ceea ce le impun superiorii la locul de munca. Asa ca intregul weekend nu vor face altceva decat sa se odihneasca dipa un asa final de saptamana.

TAUR – horoscop vineri, 20 februarie si pentru weekend

Taurii au si ei un final de saptamana destul de greu, mai ales din cauza atitudinii persoanei iubite. Mai precis, din cauza felului in care aceasta se comporta, weekendul Taurilor va fi unul destul de trist si isi vor pune multe intrebari cu privire la relatia in care se afla.

GEMENI – horoscop vineri, 20 februarie si pentru weekend

Pentru Gemeni insa se anunta un final de saptamana minunat. Ziua de vineri le aduce numai vesti bune pe toate planurile, fac rost de o suma importanta de bani si reusesc intr-un final sa petreaca clipe minunate alaturi de persoana iubita in weekend, reusind sa-si incarce bateriile.

RAC – horoscop vineri, 20 februarie si pentru weekend

Zi lejera vineri pentru Raci! Reusesc sa se odihneasca chiar daca se agita destul de mult la inceputul zilei pentru a rezolva o serie de probleme de santate. In weekend se vor relaxa si vor reusi sa isi puna ordine in ganduri pentru a incepe cum trebuie saptamana ce urmeaza.

LEU – horoscop vineri, 20 februarie si pentru weekend

Zi de vineri destul de obositoare pentru Lei, insa se simt minunat datorita faptului ca reusesc sa fie cat se poate de productivi. In weekend nu vor avea foarte mult timp sa se odihneasca insa se vor bucura de o frumoasa recompensa financiara pentru efortul depus.

FECIOARA – horoscop vineri, 20 februarie si pentru weekend

Ziua de vineri este destul de neplacuta pentru Fecioare, mai ales din cauza ca la locul de munca nu au parte deloc de apreciere din partea superiorilor pe care ii au. Mai precis, din cauza csa nu reusesc sa duca la bun sfarsit ceea ce au de facut, nativii acestei zodii vor petrece intregul weekend muncind.

BALANTA – horoscop vineri, 20 februarie si pentru weekend

Balantele au parte de o zi de vineri agitata din cauza problemelor de natura sentimentala. Nu isi dau seama caca este cazul sa continue sa traiasca in relatia in care se afla sau daca ar fi mai bine sa o termine. Asa ca intregul weekend este posibil sa fie destul de agitat.

SCORPION – horoscop vineri, 20 februarie si pentru weekend

Zi de vineri minunata din toate punctele de vedere pentru Scorpioni. Perosna iubita le face o adevaratasurpriza si este posibil sa si castige o importanta suma de bani. Spre finalul zilei, nativii acestei zodii vor primi vesti care le vor lumina weekendul.

SAGETATOR – horoscop vineri, 20 februarie si pentru weekend

Sagetatorii nu reusesc deloc sa treaca cu vederea o intamplare care i-a pus intr-o lumina proasta la locul de munca. Din aceasta cauza ziua de vineri va fi destul de agitata pentru ei. Mai mult decat atat, intreg weekendul vor avea multa treaba asa ca nu se vor odihni prea bine.

CAPRICORN – horoscop vineri, 20 februarie si pentru weekend

Capricornii au de ales vineri intre a se orienta catre un nou job sau a decide daca accepta o oferta noua de la locul de munca unde sunt deja angajati. Vor avea destul de multe lucruri de pus in balanta iar alegerea pe care o vor face ii va afecta pe viitor destul de mult.

VARSATOR – horoscop vineri, 20 februarie si pentru weekend

Zi minunata de vineri pentru Varsatori si un weekend pe masura se anunta pentru ei! Vor avea parte doar de lucruri bune in aceste trei zile si de multe surprize placute din partea persoanei iubite. se anunta si castiguri financiare destul de mari

PESTI – horoscop vineri, 20 februarie si pentru weekend

Pestii pe de alta pare au destul de mult de suportat vineri, din cauza unei persoane din familie care-i face sa nu aiba liniste. In weekend vor avea parte insa de momente de relaxare care ii vor face sa se simta cat se poate de energici dupa aceea.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *