Search for content, post, videos

Horoscop vineri, 15 mai si pentru weekend. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Ziua de vineri si intreg weekendul sunt destul de incarate emotional pentru majoritatea nativilor zodiacului, din cauza unor evenimente care au loc pe neasteptate.
BERBEC – horoscop vineri, 15 mai si pentru weekend

Zi de vineri destul de agitata pentru nativii din Berbec, avand in vedere ca li se cer mult prea multe lucruri la locul de munca. In weekend insa vor reusi sa uite de toate problemele legate de job si sa se relaxeze.

TAUR – horoscop vineri, 15 mai si pentru weekend

Ziua de vineri este decisiva pentru Tauri din punct de vedere amoros. Depinde doar de ei daca vor avea sau nu o relatie de acum inainte si daca vor reusi sa fie toleranti cu persoana iubita. Weekend-ul vine insa cu vesti bune din punct de vedere financiar.

GEMENI – horoscop vineri, 15 mai si pentru weekend

Gemenii au o zi de vineri si un weekend minunate. Vineri au parte de diverse intalniri care se vor dovedi a fi cat se poate de profitabile pentru viitor iar in weekend vor petrece mult timp alaturi de persoanele dragi, ceea ce ii va umple de energie pozitiva.

RAC – horoscop vineri, 15 mai si pentru weekend

Si Racii au o zi de vineri si un weekend aproape perfecte, avand in vedere ca afla vesti minunate cu privire la starea de sanatate a unei persoane apropiate. In weekend nativii acestei zodii vor petrece clipe frumoase alaturi de cei dragi.

LEU – horoscop vineri, 15 mai si pentru weekend

Zi de vineri destul de incarcata pentru Lei, insa nativii acestei zodii primesc o serie de vesti atat de bune incat uita de oboseala care-i macina. Vor reusi sa treaca cu bine peste absolut toate problemele iar in weekend vor avea parte doar de surprize placute din partea celor dragi.

FECIOARA – horoscop vineri, 15 mai si pentru weekend

Fecioarele isi dau seaman vineri ca ar cam fi cazul sa faca un efort pentru a se stabiliza financiar. Nativii acestei zodii pun la cale un plan destul de bun pentru a face acest lucru iar in weekend vor adauga planului ultimele retusuri, pentru a putea porni cu dreptul de luni.

BALANTA – horoscop vineri, 15 mai si pentru weekend

Balantele au de suferit destul de mult in dragoste vineri si este foarte posibil sa ramana fara persoana iubita. Asa ca in weekend nu vor face altceva decat sa analizeze situatia in care au ajuns.

SCORPION – horoscop vineri, 15 mai si pentru weekend

Scorpionii au o zi de vineri foarte buna din punct de vedere financiar, insa din punct de vedere amoros nativii acestei zodii se confrunta cu o serie de probleme. Insa, in weekend, vor gasi rezolvare pentru toate aceste probleme.

SAGETATOR – horoscop vineri, 15 mai si pentru weekend

Sagetatorii pe de alta parte stau vineri foarte bine la capitolul dragoste insa destul de prost la cel financiar. Insa, pe parcursul weekendului vor reusi sa se stabilizeze financiar, cu ajutorul persoanei iubite.

CAPRICORN – horoscop vineri, 15 mai si pentru weekend

Zi grea la locul de munca pentru capricorni vineri, insa toate vor fi date uitarii spre seara cand vor primi o veste foare buna. Acest lucru i va face pe nativii acesti zodii sa aiba un weekend minunat.

VARSATOR – horoscop vineri, 15 mai si pentru weekend

Zi de vineri si un weekend minunate pentru nativii din varsator! Se afla inaintea unui pas mare in cariera si planurile pe care le-au facut pentru propriul viitor capata contur din ce in ce mai clar in weekend. Persoana iubita le este mereu alaturi.

PESTI – horoscop vineri, 15 mai si pentru weekend

Pestii au in sfarsit parte de ragaz atat in weekend cat si vineri. Vineri spre seara termina de rezolvat absolut toate problemele care-i macina iar in weekend se vor odihni.

 

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *