Search for content, post, videos

Horoscop complet vineri 1 august si pentru weekend. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Ziua de 1 august vine cu multe tensiuni pentru majoritatea nativilor zodiacului. cu toate acestea, se prevede un weekend relaxant pentru toata lumea. 

 

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 1 august si pentru weekend si pentru weekend

 

Ajunsi la final de saptamana, berbecii se vor simti obositi si vor avea senzatia ca duc mai mult decat pot. Insa odihna din weekend ii va ajuta sa se repuna pe picioare atat fizic, cat si psihic. Totusi, Berbecii ar trebui sa-si evalueze dorintele si apoi sa analizeze exact ce sta in calea realizarii lor. O abordare metodica ii va ajuta sa gaseasca solutii.

 

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 1 august si pentru weekend

 

Taurii abia asteapta sa socializeze, sa stea la lungi discutii relaxante si amuzante cu prietenii, insa activitatile sociale ar putea sa le incetineasca si chiar obstructioneze progresul profesional. Taurii ar trebui sa-si organizeze mai bine timpul – cand trebuie sa munceasca sa se concentreze, iar abia la lasarea serii sa se preocupe de activitatile sociale.

 

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 1 august si pentru weekend

 

Gemenii ar vrea sa ia partea la toate activitatile la care sunt invitati sa participe vineri, fiind constienti ca ar putea sa ii ajute pe viitor innodarea unor relatii noi, insa cele 24 de ore ale zilei le sunt insuficiente. Oricum se vor lungi in noapte pentru discutii creative. Aflat intr-un proces de evolutie, de crestere profesionala, rotitele incep sa se miste. Le este recomandat sa adopte o abordare practica, dar sa mai si lase de la ei, sa invete sa faca compromisuri.

 

RAC – horoscopul zilei de vineri, 1 august si pentru weekend

 

Racii sunt pregatiti sa se avante intr-o activitate noua, intr-un proiect nou indiferent de ce alte nevoi au. Pe de alta parte, nu au niciun chef sa-si indeplineasca responsabilitatile migaloase care nu prezinta o importanta majora. Insa, Racii trebuie sa fie constienti ca, adesea, realizarea unui obiectiv suprem necesita indeplinirea, rand pe rand, a unor treburi mai mici, aparent nesemnificative.

 

LEU – horoscopul zilei de vineri, 1 august si pentru weekend

 

Leii dau dovada de mult simt practic si, chiar daca de regula nu au cea mai buna viteza de reactie, cei din jurul lor se bazeaza pe ei sa rezolve o problema anume in mod corect si repede. Totodata, Leii ar putea sa se simta motivati pe plan personal, dorindu-si mai degraba sa-si vada de ale lor decat sa-si consume timpul cu problemele altora. Totusi, nativii acestei zodii ar trebuie sa accepte sa intinda o mana ajutor persoanelor importante din viata lor, iar pe ceilalti sa ii refuze cu diplomatie si delicatete.

 

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 1 august si pentru weekend

 

Exista un mare potential de schimbare in jurul nativilor din Fecioara. De altfel, nativii acestei zodii ar putea chiar sa vada primele semne ale aceste schimbari care ii asteapta. Chiar daca sunt entuziasmate, Fecioarele nu ar trebui sa-si consume energia inainte sa afle ce anume ii asteapta. Totodata, nu trebuie sa se indeparteze de la rutina zilnic. Odihna suplimentara le este indicata pentru ca mai tarziu sa aiba luciditatea si concentrarea necesare pentru a evalua toate posibilitatile.

 

BALANTA – horoscopul zilei de vineri, 1 august si pentru weekend

 

Balantele, desi evalueaza atent situatia inainte sa traga concluzii, se vor grabi sa decreteze ca exista cineva in anturajul lor care comploteaza impotriva lor. Pe de alta parte, sunt sanse sa creasca si tensiunile in relatiile familiale, precum si stresul emotional. Insa nimic din toate acestea nu reprezinta vreun pericol si nu are vreun fond grav, caci toate au aparut pe fondul oboselii acumulate muncind. Asadar, tot ce trebuie sa faca Balantele este sa se odihneasca.

 

SCORPION – horoscopul zilei de vineri, 1 august si pentru weekend

 

Scorpionii vor trebui sa-si asume unele responsabilitati care ar putea genera nemultumire fie in cercul de prieteni, fie in cel profesional. Insa, in ciuda rezistentei celorlati, Scorpionii vor face acele alegeri incomode caci este atat spre binele lor viitor, cat si al celorlalti.

 

SAGETATOR – horoscopul zilei de vineri, 1 august si pentru weekend

 

Sagetatorii trebuie sa fie cat mai practici pentru a echilibra balanta inclinata de toti cei din jurul lor care sunt aerieni si complet dezorganizati. Iar de o abordare practica sagetatori nu se pot lipsi caci au multe de pierdut daca le lasa si ei dusi de val si uita de fapte.

 

CAPRICORN – horoscopul zilei de vineri, 1 august si pentru weekend

 

Este absolut esential ca nativii din Capricorn sa-si onoreze sentimentele si trairile, sa si le exprime fara rezerva si sa accepte reactiile celorlalti, chiar daca rezultatul final nu este cel dorit de ei. Pe de alta parte, doar pentru ca pun cartile pe masa nu inseamna ca vor gasi si o solutie rapid pentru problemele emotionale pe care le au. Ajutorul unor prieteni apropiat si putine distractie este bine venita pentru relaxare.

 

VARSATOR – horoscopul zilei de vineri, 1 august si pentru weekend

 

Imaginatia joaca un rol semnificativ in viata Varsatorilor, dar depinde de ei sa o utilizeze la maximum, sa-i descopere adevaratul potential si sa o puna in slujba propriilor teluri. Au o mie de ganduri si de dorinte, dar si o mie de nemultumiri, frustrari si dezamagiri in suflet. Varsatorii ar trebui, de data asta, sa se lase purtati de imaginatie, de ganduri caci doar astfel isi vor descoperi propriul potential. Mai mult, nativii acestei zodii ar trebui sa se increada mai mult in instincte.

 

PESTI – horoscopul zilei de vineri, 1 august si pentru weekend

 

Pestii vor trece de la o stare la alta. Ba vor fi tentati sa lase treburile importante deoparte pentru a se relaxa, ba isi vor aminti de ele brusc si se vor panica pentru ca nu si-au dus la bun sfarsit sarcinile. Pestii inca mai au de dus la bun sfarsit unele treburi, iar – cu timpul – s-au adunat si altele, fapt care ii face sa se simta surmenati. Tot ce-si doresc este, de fapt, sa evadeze. Noroc ca se apropie weekendul si-si permit doua zile de relaxare.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *