Search for content, post, videos

Horoscop viking 2014! Ce spun zeii nordului despre noroc, bani, sanatate si dragoste

Afla ce legatura are zeul Odin din mitologia scandinava, denumita si norsa, cu berbecul din horoscopul european!
Odin (Berbec)

 

Zeitatea nordica din horoscopul viking echivalent al berbecului in zodiacul european este Odin. Unul dintre cei mai importanti zei din mitologia norsa (scandinava), Odin este considerat tatal tuturor zeilor, motiv pentru care nu-i de mirare ca cu el incepe horoscopul viking. Anul 2014, pentru nativii zodiei guvernate de Odin, anunta dificultati pe plan profesional, mai cu seama in prima jumatate a anului, din cauza unor decizii de amanare. Pe de alta parte, 2014 va fi anul schimbarile pe plan sentimental, amoros, in timp ce – pe plan financiar – Odin aduce prosperitate celor nascuti sub semnul lui.

 

Skadi (Taur)

 

Skadi este o zeitate asociata cu vanatoarea si cu activitatile montane din timpul iernii scandinave. Asadare, este o divinitate foarte activa, care – in zodiacul european – este echivalentul taurului. Nici nu-i de mirare, caci pasiune si energia taurului este aceeasi cu cea a zeitatii Skadi din mitologia scandinava, indiferent de anotimpul reprezentat. In anul 2014, energia lui Skadi se transpune pentru nativiii acestei zodii in energie de munca, in dezvoltare pe plan profesional. In acest aspect nativii acestei zodii vor fi cei mai activi si foarte prolifici, mai ales in prima jumatate a anului. Ulterior, in al doilea semestru, nativii acestei zodii risca sa fie surmenati fizic si psihic, motiv pentru care nu strica sa-si dozeze efortul energetic.

 

Balder (Gemeni)

 

Balder, fiul lui Odin in mitologia norsa, echivaleaza cu gemenii in horoscopul european. Pentru cei a caror zodie este guvernata de balder, 2014 se anunta a fi un an favorabil. Desi vor avea parte si de suisuri si coborasuri, intotdeauna rezultatul final va fi unul favorabil lor, nativii acestei zodii reusind mereu sa iasa cu fruntea sus din problemele aparute in 2014. Inclusiv pe plan financiar, 2014 se anunta a fi un an bun, iar pe plan amoros – daca nativii acestei zodii sunt seriosi in relatie – vor avea parte de armonie.

 

Heimdall (Rac)

 

Zeul Heimdall din mitologia norsa este posesor al cunoasterii, al prevestirii, remarcandu-se datorita vederii exceptionare si a auzul foarte fin. Heimdall este considerat „cel mai alb dintre zei” in mitologia scandinava, fiind echivalentul racului in horoscopul european. Si nici nu-i de mirare, caci unele neajunsuri ale racului, ca structura fizica, l-au determinat sa-si ascute alte simturi pentru a supravietui. Astfel ca nativii din rac, guvernati de zeul Heimdall sunt niste supravietuitor tocmai pentru ca-si compenseaza neajunsurile cu valorificarea atuurilor pe care le au. In cazul lor, 2014 este un an al oportunitatilor pe plan financiar, dar si al tensiuni pe plan familial. Nici cu sanatatea nu vor sta exceptional de bine. Tot efortul, toata implicarea de care vor da dovada pentru a-si spori veniturile ar putea avea efecte nedorite pe plan sentimental si din punct de vedere al sanatatii. Din acest motiv, nativii a caror zodie este guvernata de zeul nordic Heimdall ar trebui sa fie prevazatori.

 

Freya (Leu)

 

Zeita asociata cu dragostea, sexualitatea, frumusetea si fertilitatea, Freya este cea care guverneaza nativii acestei perioade a verii. In horoscopul european, ea este echivalenta cu leul. Pentru 2014, aceasta zeitate nordica aduce introspectie celor nascuti sub semnul ei, aceasta concentrare asupra sinelui fiind benefica pentru ca permite vizualizarea mai clara a obiectivelor. Astfel ca, dupa introspectie, cei nascuti sub semnul Freyei, vor avea obiectivele mai clare in minte si mai multa determinare pentru a le atinge. Din acest motiv, 2014 va fi un an directionat spre atingerea telurilor. Nici nu mai conteaza pe ce plan sunt stabilite aceste teluri – personal, profesional sau pe sanatate – persoanele nascute sub semnul Freyei avand toate cele necesare din punct de vedere psihic si emotional pentru a-si atinge obiectivele stabilite in 2014.

 

Forseti (Fecioara)

 

Echivalentul fecioarei in horoscopul viking este Forseti, zeul dreptatii si al impacarii. Caracterul critic si ferm al fecioarei se transpune perfect, in mitologia norsa, in zeul Forseti, care pune mare pret pe dreptate, dar si pe armonie in relatii prin reconciliere. In cazul celor nascut sub semnul guvernat de Forseti, 2014 va fi anul in care reputatia profesionala se va imbunatati. Vor fi mai apreciati la locul de munca, dar vor avea parte si de presiune si stres pentru atingerea obiectivelor profesionale. Din punct de vedere financiar, anul 2014 se anunta a fi unul dificil nativilor semnului guvernat de Forseti, in timp ce – pe planul sanatatii – sistemul imunitar va fi slabit pe fondul eforturilor depuse in cariera. Pentru a nu se lasa surmenati, nativii guvernati de Forseti trebuie sa-si valorifice relatiile interumane pentru a primi ajutor pe plan profesional si financiar.

 

Njord (Balanta)

 

Njord este asociat cu elemente ale naturii: marea si vantul, far si cu fertilitatea si avutia, aceasta divinitate nordica echivaland cu Balanta in horoscopul european. Pentru nativii guvernati de Njord, anul 2014 anunta furtuni pe mare si vant puternic, motiv pentru care cele 12 luni ale anului vor fi marcate de incercari pe toate planurile. Profesional, vor depune efortul masive, care vor fi, insa, rasplatite financiar. Eforturile depuse in cariera se vor resimti negativ asupra sanatatii, in timp ce – pe plan amoros – a doua jumatate a anului va fi marcata de rabufniri emotionale, in ceea ce-i priveste pe nativii al caror semn zodiacal este guvernat de Njord.

 

Vidar (Scorpion)

 

Unul dintre fiii lui Odin, Vidar este un zeul pasional, misterios si adesea suspect, fiind reprezentant al instinctului de razbunare. Aceste caracteristici il fac sa fie echivalentul scorpionului in horoscopul european. Pentru nativii acestei zodii, anul 2014 se anunta a fi mai bun decat cel abia incheiat. Cei nascuti sub semnul lui Vidar vor avea parte de oportunitati de dezvoltare profesionala si financiara in prima parte a anului, in timp ce, pe plan amoros, vor avea parte de bucurii abia in a doua parte a lui 2014.

 

Ullur (Sagetator)

 

Ullur este asociat cu gloria, cu regalitate, fiind echivalentul sagetatorului in horoscopul european. Insa 2014 nu este anul lui Ullur, motiv pentru care nativii acestui semn vor avea mai mult de tras pentru starea lor de bine decat in anii precedenti. Nivelul lor de energie va fi scazut, motiv pentru care productivitatea va avea de suferit. Ca sa treaca cu bine de acest an, cei guvernati de Ullur trebuie sa se bazeze pe persoanele apropiate lor, de unde sa-si traga energia, dar si sa se odihneasca, pentru a face fata provocarilor.

 

Frey (Capricorn)

 

Zeul nordic Frey este asociat cu virilitatea si prosperitate, fiind adesea infatisat in ipostaze falice. Frey din mitologia norsa are ca echivalent capricornul, in horoscopul european. Pe plan profesional, 2014 se anunta a fi un an al oportunitatilor, dar si al deciziilor importante, in timp ce – din punct de vedere financiar – evolutia va fi constanta, veniturile si cheltuielile ramanand proportionale cu cele avute in 2013.

 

Vali (Varsator)

 

Vali, un alt fiu al lui Odin, este marele supravietuitor al mitologiei nordice, el reusind sa treaca cu bine tuturor incercarilor. Echivalent al varsatorului in zodiacul european, supravietuitor Vali va avea o influenta puternica, in 2014, asupra celor nascuti sub semnul lui. Ei vor avea parte de un an favorabil, plin de provocari peste care vor trece cu bine. Nivelul energetic va fi crescut, iar o dorinta puternica de realizare a obiectivelor ii va mana pe cei nascuti sub semnul lui Vali. Succesul si prosperitatea vor domina 2014.

 

Saga (Pesti)

 

Zeitate feminina de apa, Saga este echivalentul pestilor in zodiacul european. In continua expansiune si capabila sa treaca prin aproape orice fel de structura a naturii, semnul de apa din mitologia norsa inseamna adaptabilitate, caracteristica care-i va ajuta pe nativii acestei perioade sa treaca peste un 2014 nu tocmai favorabil lor. Se anunta dificultati financiare, tensiuni sentimentale si incercari profesionale. Insa adaptabilitate Sagai va permite gestionarea situatiilor problematice din care persoanele guvernati de zeitate feminina a apei vor iesi cu bine.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *